17.1.13

Murad Environmental Shield Essential C Day Moisture Spf 30


Hello lovelies! ♥

Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε! Να σας ευχηθώ πρώτα σε όλους Καλή Χρονιά, γεμάτη χαμόγελα και όμορφες στιγμές!  Ελπίζω να περάσατε όμορφα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά! Εμείς περάσαμε υπέροχα, αφου ανεβήκαμε Αθήνα για να δω τους δικούς μου που είχα να τους δω 6 μήνες!
Και τώρα επέστρεψα στην Κύπρο και στο blog, ανανεωμένη με πολλά πολλά νέα, deals, αλλά και πολύ φυσικά online shopping!!!

Το 2013 έχω βάλει στόχο να βρω την απόλυτη περιποίηση προσώπου και να βρω όλα εκείνα τα καλλυντικά που θα βελτιώσουν την υφή του δέρματός μου, θα με προστατεψουν απο τους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και από τον ήλιο, και φυσικά θα με ενυδατώσουν χωρίς να ομως να μου προκαλέσουν σπυράκια και λιπαρότητα!

Πρώτος σταθμός λοιπόν  η ενυδατική προσώπου! Έχω κάνει πολύ μεγάλη έρευνα online για να δω προϊόντα και κριτικές ανάλογα με τον τύπο του δέρματός μου και έχω δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη λίστα! Ένα από τα προϊόντα που θέλω σίγουρα να δοκιμάσω είναι η κρέμα Environmental Shield Essential C Day Moisture Spf 30 της Murad.

Τα θετικά που έχω βρεί για αυτή την ενυδατική προσώπου είναι τα εξής:
  • Είναι ελαφριά και απορροφάται αμέσως.
  • Εχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά λεμονιού (γιατί ειμαι και πολύ περίεργη με τις μυρωδιές γενικώς!)
  • Περιέχει  SPF 30 PA+++ που είναι ιδανικό για τις ανάγκες μου για προστασία από τον ήλιο όλο τον χρόνο, ειδικά τωρα που μένω στην Κύπρο.
  • Περιέχει βιταμίνη C, που θεωρείται οτι βοηθάει με τα σημάδια στο πρόσωπο.
  • Σύμφωνα με τις κριτικές online, είναι τέλεια για εφαρμογή κάτω από το foundation και χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο.
Το μόνο αρνητικό που έχω βρει μέχρι τώρα είναι η τιμή που ομολογουμένως είναι αρκετά υψηλή στα €74!!!! Και αυτό είναι το μόνο που με κρατάει μακριά της!!! lol

Σήμερα όμως είδα οτι το Lookfantastic έχει 20% έκπτωση στα προϊόντα Murad και το σκέφτομαι σοβαρά!!!



Εσείς τι με συμβουλεύετε?  Την έχετε δοκιμάσει? Έχετε καμιά άλλη ενυδατική προσώπου για combination τυπο επιδερμίδας που την θεωρείτε holy grail και θέλετε να μου την προτείνετε?



5 comments:

myStickland είπε...

Kαλημέρα Χριστίνα και καλή χρονιά εύχομαι!
Τα προ'ι'όντα murad δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμη αλλά έχω ακούσει και διαβάσει πολύ καλά σχόλια..Η τιμή τους είναι λίγο απαγορευτική αλλά με την προσφορά που έχουν,το σκέφτομαι!

Unknown είπε...

@my Stickland
Αχ, νομίζω οτι με πείθεις!!! :)

Amalia είπε...

Έχετε υπ όψιν σας το site της beauty pedia ; Είναι ανεξάρτητο( παρ' όλο που προωθεί και τα δικά της προιόντα) και έχει εξαιρετικές αξιολογήσεις προιόντων σύμφωνα με τα συστατικά τους,τις έρευνες για αυτά τα συστατικά και αν κάνουν δουλειά όντως ,και την συσκευασία τους (είναι σημαντικό ).Το συμβουλεύομαι πολύ συχνά και έχω τσεκάρει πολλά προιόντα και έχω αποφύγει κακοτοπιές και άσκοπες σπατάλες.Αντίστιχο και με χιούμορ είναι και το david-dadm.blogspot! Αν έχετε το χρόνο και τα δείτε πείτε μου την γνώμη σας.Σας κούρασα,φιλιά και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε σας και την οικογένειά σας! Αμαλία

Unknown είπε...

@Amalia
Γεια σου και Καλή Χρονιά και σε σένα! Το beauty pedia νομίζω το είχα ξαναδεί παλιότερα, αλλά οχι και το αλλο site που μου πρότεινες! Είναι και τα δυο πολυ ενδιαφέροντα και σιγουρα από δω και περα θα τους ριχνω σίγουρα μια ματια όταν κανω έρευνα αγοράς! Σ'ευχαριστώ :)

marilou είπε...

kalh xronia!h mama mou foraei murad ka8ws exei polu kales seires gia gunaikes pou einai em ligaki megaluteres alla egw otan phga ny ta xristougenna anakalupsa mia antihliakh ths neutrogena pou legetai dry-touch sheer sunblock spf 55.einai api8anh!den afhnei ixnos gualadas ka8ws polles antihliakes parolo pou exw kata3ero derma mou afhnoun auth th ''mpixla'' opws lew egw.auth tipota!oson afora to foundation,eutuxws gia mena den exw kanena provlhma gia na kalupsw opote mia aplh bb cream h' ligaki concealer topika arkoun!na kai ena kalo tou 3hrou dermatos!:)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME