22.1.13

Καλλυντικά από εταιρείες που δεν μπορώ να βρω online!



Hello! ♥

Σήμερα θα αναφερθώ στα προϊόντα ορισμένων εταιρειών που δεν μπορω να βρω online. Ποιο συγκεκριμένα, δεν μπορώ να βρω κάποιο site που να τα στέλνει στην Ελλάδα (ή στην Κύπρο). Δεν θα μπω καν στον κόπο να αναφερθώ στα καλλυντικά εκείνα που δεν μπορουμε να βρουμε στα καταστήματα στην Ελλάδα, γιατί η λίστα θα είναι μεγάλη!!! Θα αναφερθώ μόνο σε e-shops. Και αν και ξέρω οτι μερικά από αυτά θα μπορούσα να τα βρω στο Ebay, οι τιμές τους είναι αρκετά απαγορευτικές και εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τις αγορές από εκεί.

Αφορμή για αυτό το άρθρο ήταν ένα email που έλαβα προχθές από μια αναγνώστρια (την Ελένη), η οποία με ρώτησε που θα μπορούσε να αγοράσει online τα Amazonian Clay Blushes της εταιρείας Tarte. Χωρίς να το ξέρει, αναφέρθηκε σε μια πονεμένη ιστορία για εμένα και σε μια wishlist που οπως φαίνεται θα μείνει για πάντα wishlist! (εκτός αν κάνω ένα express ταξιδάκι σε Αμερική και Αγγλία για shopping therapy!)

Ας δούμε λοιπόν ποιές εταιρείες και ποιά προϊόντα δεν βρίσκω online:



Ξεκινάμε λοιπόν με την εταιρεία Tarte. Πρόκειται για πολύ γνωστή εταιρεία στο εξωτερικό για τα υλικά που χρησιμοποιεί (όπως Amazonian Clay) και για ορισμένα χαρακτηριστικά προϊόντα της οπως το Cheek Stain, τα Amazonian Clay 12-hour blushes (εγώ θέλω κυρίως τις αποχρώσεις Exposed και Dollface), την μάσκαρα Lights, Camera, Lashes - 4 in 1 mascara, και για το Park Avenue Princess Bronzer.

Όσο και αν έχω ψάξει στο Internet δεν μπορώ να βρω πουθενά καποιο site που να παραδίδει Ελλάδα. Το μόνο που βρήκα ήταν μια εταιρεία που συνεργάζεται με το Amazon.com και η οποία εκτός από την τιμή των προϊόντων ζητάει $20 για κάθε προϊόν που θα αγοράσω για τα μεταφορικά!!!! Ο_Ο





Συνεχίζουμε με τα Sephora. Και πριν βιαστείτε να μου απαντήσετε στα comments οτι έχουμε Sephora στην Ελλάδα (όχι όμως και στην Κύπρο... κλαψ, κλαψ!), να εξηγήσω τι εννοώ! Πρώτα απ'όλα δεν θα μπω καν στον κόπο να μιλήσω για ορισμένες μάρκες (όπως Nars, Clarisonic, Laura Mercier κτλ.) που τα κανονικά Sephora στο εξωτερικό έχουν στα καταστήματά τους, ενώ στην Ελλάδα για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν υπάρχουν??? Και αυτο γιατί, τις συγκεκριμένες μαρκες μπορω να τις βρω αλλου online. Θα μιλήσω για καποια άλλα προϊόντα που είναι αποκλειστικά για τα Sephora αλλά δεν υπάρχουν στα καταστήματα της Ελλάδας και δεν είναι δυνατό να τα βρω στο Internet χωρις να πληρώσω μια περιουσία!

Τα πρώτα είναι τα Combination Sets by Sephora. Πρόκειται για ορισμένα sets από προϊόντα εταιρειών που πωλούνται στα Sephora σε μικρότερο ή κανονικό μέγεθος ανάλογα με το set. Για παράδειγμα για αυτά τα Χριστούγεννα, τα Sephora στην Αμερική δημιούργησαν τα sets Gitz & Glam και το In the Glow που βλέπετε παραπάνω με ορισμένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της κάθε εταιρείας. Επίσης, άλλο ένα προϊόν που δεν βρίσκεις online είναι τα βερνίκια Sephora by OPI (θέλω απεγνωσμένα το Metro Chic!).




Προχωράμε σε μια εταιρεία απο την Ιταλία, την KIKO Makeup Milano. Για αυτήν την εταιρεία μου είχε μιλήσει μια αναγνώστρια παλιότερα η οποία είχε αγοράσει καποια καλλυντικά όταν είχε παει ένα ταξιδάκι, και είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένη!  Αλλά και τώρα τελευταία διαβάζω σε πολλά forum που παρακολουθώ να μιλάνε με τα καλύτερα λογια για αυτά τα προϊόντα, την ποιότητα και τις τιμές τους!

Θα ήθελα να δοκιμάσω πολύ τη μάσκαρα και τα lipglosses τους που είναι και τα πιο popular προϊόντα τους, καθώς και τις σκιές τους που ολες λένε οτι έχουν απίστευτο pigmentation.

Δυστυχώς όμως, αν και η Ιταλία είναι γειτονική μας χώρα, δεν στελνουν στην Ελλαδα...




Η επόμενη εταιρεία, είναι η εταιρεία Sibu. Πρόκειται για φυσικά καλλυντικά περιποίησης τα οποία έχουν ως βασικό συστατικό τους το Sea Buckthorn Berry από τα Ημαλάια. Αυτό το συστατικό είναι πολύ γνωστό γιατί φροντίζει, ανανεώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Πρώτη φορά άκουσα για αυτή την εταιρεία από την Michele1218 στο YouTube και ήθελα πολύ να την δοκιμάσω! Και από τότε ακούω και διαβάζω πολύ συχνά για πολλά από τα προϊόντα τους. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την ενυδατική κρέμα προσώπου καθώς και το σαπουνι καθαρισμού! Δυστυχώς όμως δεν έχω βρει τον τρόπο να αγοράσω τα προϊόντα αυτά online.






Είμαι σίγουρη ότι τα προϊόντα Origins υπήρχαν παλιότερα στην Ελλάδα στα φαρμακεία! Και ρωτώ, γιατί τα σταματήσαμε ?

Γνωρίζω οτι μπορώ να βρω κάποια από τα προϊόντα Origins σε διάφορα sites όπως το Cosme-de.com. Αλλά υπάρχουν ορισμένα προϊόντα, που δυστυχώς δεν τα βρίσκω online, όπως το VitaZing (το οποίο το είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα, όταν μου το είχε αγοράσει ο καλός μου από Αγγλία και είναι τέλειο!), η GinZing Brightening Mascara καθώς και το Cleanser και το Moisturiser από τη σειρά A Perfect World Antioxidant with White Tea και την κρέμα ματιών High Potency Night-A-Mins Mineral-enriched. Γενικά θα ήθελα να αλλάξω όλη την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μου με καλλυντικά Origins...!



Και τελειώνω με αυτό που όλες μας νομίζω θα θέλαμε να μπορούμε να έχουμε - τα Subscription Boxes. Για έσας που ίσως δεν γνωρίζετε για τι μιλάω, αυτά είναι κάποια κουτιά διαφόρων εταιρείών στα οποία γίνεσαι συνδρομητής κάθε μήνα και τα οποία περιέχουν 6-10 deluxe δείγματα διαφόρων προϊόντων από γνωστές μάρκες!

Τα κουτιά που θα ήθελα εγώ είναι το Birchbox, το GlossyBox, το Ipsy και το Nail Art Society!

Αυτά λοιπόν είναι τα προϊόντα/εταιρείες καλλυντικών που θέλω και δεν μπορώ να έχω! Αν για κάποιο από τα παραπάνω κάνω λάθος και το έχετε βρει εσεις online, σας παρακαλώ αφήστε σχόλιο με όλες τις πληροφορίες!!! Επίσης, θα ήθελα πολύ να γνωρίζω ποιά προϊόντα θέλετε εσείς και δυστυχώς δεν μπορείτε να βρείτε online!


23 comments:

Unknown είπε...

καλησπέρα, sibu μπορεις να παρεις απο το iherb.com εχω αγορασει απο εκει πηρα το λαδακι :) εχει και αλλες μαρκες οπως physicians formula, real technics και αλλα πολλα

Ανωνυμος είπε...

Αχ τι θέμα ανοίγεις,ναι τα tarte είναι πονεμένη ιστορία και τα θέλω και εγώ πολύ!!!
Nars ευτυχώς παραγγέλνω από το site τους narscosmetics.co.uk
Από subscription box θέλω κολασμένα το popsugar http://popsu.gr/wwH βάζει καταπληκτικά πραγματάκια!!
Τέλος θέλω να δοκιμάσω τα skylark προιόντα από τις Elle & Blair blush.com αλλά δεν τα φέρνουν Ελλάδα παρά μόνο με τριπλάσια μεταφορικά από την αξία τους!

Unknown είπε...

@Γωγώ Καλούδη
Αχ δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι με το σχόλιό σου!!! Το είχα ακούσει αυτό το site αλλά δεν ήξερα οτι είχε τα καλλυντικά Sibu! Θα αγοράσω πολυ συντομα!! Σ'ευχαριστώ!! ;)

Unknown είπε...

@theodota1980 (dotabanti@yahoo.gr)
Τα Skylark είναι και αυτά στην λίστα μου και τώρα μπήκε και το Popsugar box για το οποίο ομολογώ οτι δεν ήξερα, αλλά φαίνεται πολυ καλο!!! Αχ, αυτή η λίστα γίνεται όλο και μεγαλύτερη!!!! ;P

Chicgirlonthego είπε...

Από τα subscription εγώ θέλω απεγνωσμένα τη little black bag που με 50 δολάρια παίρνεις και τσάντα και καλλυντικά και κοσμήματα. Ουφφφ!! Τα tarte επειδή τα παινεύει πολύ και η Emily Noel και μου έχουν κινήσει πολύ την περιέργεια. Ωραία ιδέα για post.

ScrapgalGR είπε...

Ρουζ Tarte έχει το nonpareilboutique, ακριβουτσικα όμως. Για τα sibu είμαι περίεργη και εγώ, άμα τα δοκιμασεις να μας κανεις ένα review!

Unknown είπε...

@Chicgirlonthego
Το Little Black Bag το έχω δει και εγώ και θα μου άρεσε να το προσθέσω και αυτό στην λίστα μου!!! :)

Unknown είπε...

@ScrapgalGR
Αχ, αν μπορούσα θα σου έδινα τώρα μια τεράστια Cyber-αγκαλιά!!!! Νομίζω οτι είχα κοιτάξει παλιά σε αυτό το site αλλα δεν τα είχε τότε!!! Τελειάααααα!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια xxx

eirini είπε...

Εγώ θα ήθελα να βρω και της Revlon!Ξέρετε κάποιο site που να στέλνει και σχετικά οικονομικά?
Ακόμα αν θέλετε περάστε μια βόλτα και απο το blog μου,είμαι καινούρια και θα χαιρόμουν να ακούσω τις απόψεις σας!
http://irenesplanet.blogspot.gr/

Unknown είπε...

@Irene's Planet

Revlon προϊόντα μπορείς να βρεις online στα παρακάτω sites:

Brigettes Boutique
Eastend Cosmetics
Gorgeous Shop

:)

Amalia είπε...

Αχχ και γω ψάχνω τρόπο για την Tarte το ρουζ Exposed που κάτι μου λέει οτι δεν θα είναι και τίποτα το ιδιάιτερο και τα Glamazon Pure Performance 12 ωρα κραγιόν . Την ατυχία μου , που έλεγε και η συγχωρεμένη Μαλβίνα Κάραλη , και ακριβώτερα , και δεν έρχονται όλες οι εταιρίες εδω και τα καλλυντικά που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ (ακόμα και αν κυκλοφορούν εδω με το ίδιο όνομα και συσκευασία )είναι καλύτερα .

ioanna είπε...

συμφωνω απολυτα με ολες τις μαρκες που ανεφερες δυστυχως δεν μπορουμε να τα βρουμε πουθενα! εγω πολυ θα ηθελα να βρω κ τα majolica majorca!

Eva είπε...

Να σου πω ότι καταλαβαίνω πάρα πολύ τον καημό σου ειδικά για τα Tarte και δεν μπορώ και γω να καταλάβω γιατί τα sephora Ελλάδα δεν έχουν όλα τα προιόντα που έχουν σε όλες τις υπόλοιπες χώρες?Γιατί δεν τα φέρνουν και σε μας ε?ε?Μπορώ να σε βοηθήσω μόνο με τα sibu τα οποία υπάρχουν στο i-herb και ανακάλυψα και εγώ από τη Michelle1218!!Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής με την εταιρεία και απίσης αν θέλεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κωδικό που έχω για το i-herb:HTF021 με τον οποίο θα έχεις -5$ στην παραγγελία σου ή -10$ για αγορές άνω των 40$ και το καλύτερο είναι ότι μετά θα σου στείλουν και σένα ένα κωδικό και μπορείς να επωφεληθείς ενώ αγοράζεις ένα σωρό καλούδια!Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο στην αναζήτησή σου!!!

Τζίνα είπε...

Πονεμένη ιστορία δε λες τίποτα!
εδώ στην ψωροκώσταινα δεν φέρνουν τα καλά!
Δε λές πάλι καλά που ξύπνησαν κι έφεραν τις urban decay, sleek, opi????
Πιστεύω έγινε η αρχή και θα έρθουν κι άλλες εταιρίες σιγά σιγα!

Unknown είπε...

@Eva
Σ'ευχαριστώ πολύ! Θα αγοράσω πολύ συντομα!! ;)

Unknown είπε...

@ioanna
Και εγώ τα θέλω αυτά! Ειδικα μια μάσκαρα είναι ήδη στην wish list μου!! x

Demi είπε...

Kiko!!!!! Δηλώνω fun ,έχω αγοράσει απο Βενετία και ειναι απίστευτα !!!!!πολλα like!!!!

Unknown είπε...

Ξερετε καπιο σαιτ π να στελνει βαρκελωνη??? Θελω κ εχω ψαξει παντου σε ολα τα σεφορα για πριοριτι θελω την κωλονια με μπισκοτο αν κ δεν θυμαμαι τωρα πολυ καλα.τελος παντων αν μπορει κάποια απο εσας να μρ βοηθήσει την ευχαριστω παρα πολυυυυ...φιλακια

Unknown είπε...

Μηπως γνωριζει καμια σας που μπορω να βρω online το "heroine" της MAC? Ελπιζω να με βοηθησει καποια... Ευχαριστω!

Unknown είπε...

ΚΙΚΟ KATAPLHKTIKO ΜΕΙΚ UP ALL DAY MAT ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ !

Unknown είπε...

laura mercier pleon exei ferei to attica k molis tin evale k t gallerie..nars iparxei s ena site p legete strawbery den gnorizw kata poso ebisto ine ala sidoma th t dokimasw..

Ismini Vasileiou είπε...

Πολύ ωραίο ποστ σε ευχαριστουμέ πολύ!! Ψάχνω να αγοράσω ένα μεικαπ και έχω λιγακι μπερδευτεί! Έχω σχετικά λιπαρή επιδερμίδα και έχω βρει εδώ κάποια make up https://www.atticadps.gr/eshop/proionta-omorfias/makigiaz/prosopo/make-up-foundations/ και θα ήθελα να με βοηθήσεις συμβουλεύοντας με για το ποιο brand να διαλέξω!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME