23.1.13

The Best Base Coat and Top Coat!

Hello Lovelies! ♥

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας δύο αγαπημένα προϊόντα, τα οποία ανακάλυψα μέσα στο 2012 και σύντομα έγιναν holy grail items! Πρόκειται για το Base Coat 'Hard Rock' και το Top Coat 'Addicted to Speed' by Deborah Lippmann. Έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλά διαφορετικά base coats και top coats από πολλές και διαφορετικές εταιρείες, αλλά αυτά τα δυο ειναι για μένα τα καλύτερα!


'Hard Rock' by Deborah Lippmann (here)


To 'Hard Rock' (€19.60 - here) κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του - τα νύχια hard as a rock! Πραγματικά από τότε που το χρησιμοποιώ τα νύχια μου δεν σπάνε καθόλου και δεν είναι τοσο λεπτά όσο πριν! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν treatment για πολυ ευθραυστα νύχια. Εφαρμόζετε μια στρώση στα νύχια σας καθημερινά (η μια πανω απο την άλλη) για 4 συνεχόμενες μέρες και μετά το αφαιρείτε με ασετον. Συνεχίζετε την θεραπεία για 12 μέρες αν χρειαστεί. Είναι πραγματικά πολύ καλό!


'Addicted to Speed' by Deborah Lippmann ( here)


To 'Addicted to Speed' (€19.60 - here) είναι για μένα ένα super προϊόν! Πραγματικά δεν μπορώ να βάψω τα νύχια μου χωρίς αυτό! Απλώνεται πανεύκολα, δίνει απίστευτη λάμψη στα νύχια και το πιο σημαντικό - στεγνώνει ακριβώς σε ένα λεπτό!!! Δεν σας κάνω πλάκα! Μετά από ένα λεπτό μπορώ να κάνω ακόμη και δουλειές του σπιτιού και δεν παθαίνει τίποτα!!

Συνήθως προτιμώ να βάφω τα νύχια μου το βράδυ (όταν τα παιδιά έχουν κοιμηθεί και μπορώ με την ησυχία μου να ασχοληθώ λίγο και με τον εαυτό μου!), αλλά όταν ξύπναγα το πρωί παρατηρουσα ότι τα νύχια μου είχαν χαλάσει... Ή πάλι, αν αποφάσιζα να βαψω τα νύχια μου το πρωι, ολο και κατι έπρεπε να κάνω μετα, που σίγουρα θα χαλαγε τουλάχιστον ένα! Οχι πια!! Με το 'Addicted to Speed' μέσα σε ένα λεπτο είμαι έτοιμη!!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε! ;)
 
Ποιά είναι για εσάς τα καλύτερα base coat και top coat?

4 comments:

marakicious είπε...

καλημερα

επειδη εμενα ξεφλουδιζουν τα νυχια μου απο τις δουλειες θα μου κανει δουλεια το hard rock? ειχες εσυ ποτε τετοιο προβλημα?
ειναι πολλα τα 20 ευρω για μια βαση...
ευχαριστω

eirini είπε...

Πολυ ωραιο το ποστ σου!Να σε ρωτησω και κατι επειδη ειμαι καινουρια?τα εικονιδια του fb,twitter κτλ που εχεις στο πλαι πως ακριβως τα εβαλες?παιδευομαι να βρω κατι ετσι ωραιο!

Unknown είπε...

@marakicious
Και εγώ ειχα τεράστιο πρόβλημα με το ξεφλούδισμα των νυχιών! Το Hard Rock όμως με βοήθησε πολύ! Αλλά να σου πω από την αρχή οτι τιποτα δεν θα σε βοηθήσει σε αυτό το πρόβλημα, αν πρωτα δεν προστατεύεις εσυ τα χέρια σου περισσότερο όταν κάνεις δουλειές! Εγω δεν πλένω ούτε ένα πιρούνι αν δεν βαλω γάντια. Και γενικώς φοράω γάντια όποτε μπορώ στις δουλειές του σπιτιου. Απο τοτε που το ξεκίνησα αυτό, εχω δει τεραστια διαφορα και τα χέρια μου ειναι απιστευτα μαλακα και περιποιημενα, ενώ τα νυχια μου είναι σκληρα και δεν ξεφλουδίζουν. Επισης καθε βραδυ και μεσα στην ημερα, οποτε το θυμηθώ, τα ενυδατώνω με κρεμα χεριών. Φιλακια x

Unknown είπε...

@Irene's Planet
Γεια σου! Τα εικονίδια τα εφτιαξα μόνη μου. Θα κανω σχετικό post στις GBB πολύ σύντομα!! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME