25.6.13

Alpha H Liquid Gold: Ο νέος τρόπος απολέπισης του προσώπου!


Η απολέπιση του προσώπου 1-2 φορές την εβδομάδα είναι πολύ σημαντική! Βοηθάει την επιδερμίδα να απομακρύνει  τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της. Όμως, πάντα εβρισκα οτι τα διάφορα απολεπιστικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι πολύ σκληρά για την επιδερμίδα μου... Όλοι αυτοί οι κόκκοι που περιέχονται μέσα σε αυτά τα προϊόντα και οι οποίοι βοηθούν στην απολέπιση της επιδερμίδας και τον καθαρισμό των πόρων απο τα μαύρα στίγματα, επηρρέαζαν πάντα το πρόσωπό μου, αφήνοντάς το κόκκινο και ερεθισμένο...

Έχοντας όμως εδώ και αρκετά χρόνια πρόβλημα με πολλούς μαύρους πόρους και ακμή στο πρόσωπό μου, αναγκαστικά έχω χρησιμοποιήσει πολλά τέτοια προϊόντα. Έχω επίσης δοκιμάσει να φτιάξω μόνη μου φυτικές μάσκες και κρέμες απολέπισης με φυσικά προϊόντα και κόκκους ζάχαρης (ως το μέσω απολέπισης), με τα οποία και πάλι ειχα το ιδιο αποτέλεσμα...

Διαβάζοντας λοιπόν για το θέμα της απολέπισης, έμαθα για τα Alpha Hydroxy Acids (AHA). Πρόκειται για μια ομάδα φυσικών οξέων που χρησιμοποιούνται σε πολλά προϊόντα περιποίησης του προσώπου, γιατί βοηθάνε στην μείωση των ρυτίδων, στα σημάδια της γήρανσης και στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης και υφής του δέρματος. Τα οξέα προσφέρουν έναν νέο τρόπο απολέπισης -απολεπίζουν το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, χωρίς να χρειάζεται να τρίψεις το πρόσωπό σου, αφήνοντας την επιδερμίδα σου απαλή. Στην ομάδα αυτών των οξέων ανήκει και το Glycolic Acid.

Alpha H Liquid Gold

Ψάχνοντας λοιπόν για προϊόντα με Glycolic Acid, ανακάλυψα το Alpha H Liquid Gold!  
Το χρησιμοποιώ σαν toner μετά τον καθαρισμό του προσώπου μου το βράδυ. 

 
Alpha H Liquid Gold


Το εφαρμόζω στην επιδερμίδα μου με ένα βαμβάκι, προσέχοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. Σύμφωνα με τις οδηγίες, το χρησιμοποιείς μέρα παρα μέρα σαν treatment. Και εγώ έτσι ξεκίνησα, αλλά μετά από ένα μήνα που το εφαρμόζω, τώρα το έχω ελαττώσει σε 1-2 φορες την εβδομαδα.

Επιπλέον στις οδηγίες λέει να μην εφαρμόσεις ενυδατική κρέμα μετά απο το Liquid Gold, κατι που με προβλημάτισε στην αρχή μπορώ να πω... Όμως το προϊόν αυτό με εξέπληξε θετικά, και την επόμενη μέρα η επιδερμίδα μου είναι εμφανώς πιο καθαρή και ενυδατωμένη! Μετά από ένα μήνα εφαρμογής του προϊόντος, έχω δει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό μου! Τα μαύρα στίγματά μου έχουν σχεδον εξαφανιστεί και τα σπιράκια που μπορεί να έχω στο πρόσωπό μου, μετά την εφαρμογή του Liquid Gold, την επόμενη μέρα ειναι κατα πολύ μικρότερα και η επιδερμίδα μου πιο ηρεμη και λεια!

Alpha H Liquid Gold - Ingredients


Πραγματικά μόνο κάλα μπορώ να πω για αυτο το προϊόν το οποίο εχει γίνει ήδη holy grail στην βραδινή ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου μου!

Το Alpha H Liquid Gold μπορείτε να το αγοράσετε online εδώ και κοστίζει €36.60 (100ml).

 Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια προϊόντα που περιέχουν Glycolic Acid?

Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME