17.6.13

Beauty Oils: Ότι καλύτερο για το Καλοκαίρι!


Λατρεύω τα λαδάκια σώματος και ειδικά το καλοκαίρι! Ενυδατώνουν τέλεια την επιδερμίδα, την κάνουν super απαλή και μεταξένια, χαρίζουν λάμψη στο δέρμα σου (ειδικά αν ειναι μαυρισμένο!) και μυρίζουν Α Π Ι Θ Α Ν Α!!!


Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil by Nuxe


Μεχρι στιγμής το αγαπημένο μου λαδάκι ήταν το Huile Prodigieuse by Nuxe (οπως θα δείτε και σε ένα από τα πρώτα αρθρα που έγραψα στο blog μου). Η μυρωδιά του είναι out of this world και το έχω συνδέσει απόλυτα με καλοκαίρι! Το λαδάκι αυτό της Nuxe συνδυάζει 30% Precious Plant Oils and Βιταμίνη E που θρέφει, επανορθώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Περιέχει 6 Precious Plant Oils  - Borage, St. Johnswort, Sweet Almond, Camellia, Hazelnut, Macadamia.

Η τιμή του όμως είναι λίγο περιοριστική... Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και κοστίζει... €30.50!!! (Σημ: Μετά από λίγο ψάξιμο, το βρήκα online στο site του Parapharmacie.gr για €23.69!!!) Γιαυτό και εγώ έψαχνα να βρώ κατι πιο οικονομικό που να προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα. Και νομίζω οτι το βρήκα!



Beauty Oil by Garnier Body


Το Beauty Oil της Garnier* μυρίζει υπέροχα και είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της Nuxe. Περιέχει έλαια Argan, Macadamia, Αμύγδαλο και Τριαντάφυλλο. Η σύνθεσή του είναι λίγο πιο ελαφριά σε σχέση με αυτο του Nuxe, αλλά δεν παύει να ενυδατώνει και να χαρίζει λάμψη στο δέρμα εξίσου καλά!

Beauty Oil by Garnier Body - Ingredients


Και το καλύτερο είναι οτι μπορείτε να το αποκτίσετε με μόνο €7.99! Super!
Τώρα λοιπόν έχω 2 διαφορετικά λαδάκια σώματος που τα εναλάσσω καθημερινά για να έχω τέλεια ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!

Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα λαδάκια σώματος?

*PR Sample
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

3 comments:

Kokonaki είπε...

Εχω μια λιγο χαζη ερωτηση..το λαδακι το εφαρμοζεις σε βρεγμενο σωμα (δηλαδη μετα το μπανιο πριν σκουπιστεις) ή σε στεγνο?

Επειδη σχολιαζω για πρωτη φορα, να σου πω οτι ειναι πολυ ομορφο το blog σου!

Unknown είπε...

Γειά σου και σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου! Καλά κανεις και ρωτας και ισως θα έπρεπε να το είχα αναφέρει και στο αρθρο μου.... Το λαδάκι το εφαρμόζω αφου στεγνώσω το σώμα μου με την πετσέτα. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς! ;)

marsi είπε...

kopeles omorfes o hondos exei to ladaki se prosfora -30%, diladi 5.59.
trekste na to prolabete!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME