19.6.13

Hydrating Toners: Οι αγαπημένες μου τονωτικές λοσιόν που ενυδατώνουν και προστατεύουν την επιδερμίδα!


Πάντα είχα μια φοβία με τις τονωτικές λοσιον... Είχα πάντα την αίσθηση οτι περιέχουν πάρα πολύ αλκοόλ που θεωρώ οτι κάνει κακό στην επιδερμίδα και γι'αυτό ήταν ένα από τα βήματα στην καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου που απουσίαζε...

Τους τελευταίους μήνες όμως, έχω αρχίσει να διαβάζω και να ενημερώνομαι πολύ περισσότερο για θέματα που αφορούν στην περιποίηση του προσώπου, και έχω αλλάξει άποψη πάνω στο θέμα των toners. Ένα από τα blogs που πραγματικά έχω ξεζουμίσει είναι αυτό της Caroline Hirons  που ονομάζεται Beauty Mouth και είναι και αυτό που με έκανε να δω τις τονωτικές λοσιόν με άλλο μάτι!

Έτσι τώρα δεν έχω μια, ούτε δυο, αλλά τρεις διαφορετικές τονωτικές λοσιόν που είναι μέρος της καθημερινής φροντίδας του προσώπου μου!!! Σήμερα θα μιλήσω για τις δυο ενυδατικές τονωτικές λοσιόν που χρησιμοποιώ, και για την τρίτη, που είναι μια exfoliating τονωτική λοσιόν, θα μιλήσω πολύ σύντομα σε ξεχωριστώ post.

Ξεκινάμε λοιπόν με το Caudalie Beauty Elixir.

Caudalie Beauty Elixir

Το Beauty Elixir είναι ένα από τα αγαπημένα toners πολλών beauty bloggers και beauty gurus και τώρα καταλαβαίνω και εγώ γιατί!!! Πρόκειται για μια φυσική λοσιόν που δεν περιέχει parabens. Μεταξύ των συστατικών της θα βρείτε δενδρολίβανο, μέντα, μελισσόχορτο και άνθη πορτοκαλιάς. Το άρωμα του είναι πολύ ομορφο με όλα αυτά τα βότανα, και πραγματικά ξυπνάει την επιδερμίδα μου κάθε πρωί!

Caudalie Beauty Elixir - Ingredients


Το χρησιμοποιώ πριν την ενυδατική μου κρέμα. Ανακοινώ το μπουκάλι και ψεκάζω 2-3 φορές σε όλο το πρόσωπο. Το αφήνω να απορροφηθεί και συνεχίζω με τα υπόλοιπα βήματα. Μπορείτε επίσης να το ψεκάζετε πάνω από το μακιγιάζ σας καθόλη την διάρκεια της ημέρας, όταν χρειάζεστε ένα pick me up!

Μπορώ να πω οτι κάθε φορά που το χρησιμοποιώ βλέπω διαφορά στην επιδερμίδα μου! Κάνει το πρόσωπό μου να λάμπει και επιπλέον κάνει τους πόρους μου να φαίνονται πολύ μικρότεροι! Όταν το αγόρασα, επέλεξα την μικρή συσκευασία των 30ml για να το δοκιμάσω πρώτα, αλλά σίγουρα στην επόμενη αγορά μου θα πάρω την μεγάλη συσκευασία, καθώς είναι για εμένα ένα βασικό βήμα της περιποίησης του προσώπου μου!

Τα 30ml κοστίζουν €12.94 και μπορείτε να το βρείτε έδω.

Για το βραδινό μου ενυδατικό toner επέλεξα το Rosewater Balancing Mist by Jurlique.

Rosewater Balancing Mist by Jurlique

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε να χρησιμοποιώ ροδόνερο στην επιδερμίδα μου, και τωρα βλέπω ποσο δικιο είχε!!!

Την εταιρεία Jurlique δεν την είχα ξαναχρησιμοποιήσει, και ομολογώ οτι είμαι απολυτα ευχαριστημένη με το Rosewater Balancing Mist! Το χρησιμοποιώ πριν την ενυδατική μου κάθε βράδυ. Η διαδικασία ειναι η ίδια - ψεκάζω 2-3 φορές σε ολο το πρόσωπο και περιμένω να απορροφηθεί. Το ροδόνερο ενυδατώνει και ηρεμεί την επιδερμίδα μου στο τέλος της ημέρας. Το άρωμά του είναι τόσο απαλό και όμορφο, που με ηρεμεί και με προετοιμάζει για ύπνο!!!

Άλλο ένα staple για την περιποίηση του προσώπου μου που σίγουρα θα ξαναγοράσω. Το Rosewater Balancing Mist έρχεται στην συσκευασία των 50ml και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Κοστίζει €16.69.
(Για τις φίλες μου στην Κύπρο, το κατάστημα και spa της Jurlique μπορείτε να το βρείτε στην οδό Γρίβα Διγενή 23 στην Λεμεσό).

Αυτές λοιπόν είναι οι δυο ενυδατικές τονωτικές λοσιόν που επέλεξα για την περιποίηση του προσώπου μου και τις οποίες σας τις συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Ποιές τονωτικές λοσιόν χρησιμοποιείτε εσείς?



Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

9 comments:

ℳata είπε...

Το elixir το χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό και δεν εχω καταλήξει ακόμη αν βοηθάει σε κατι περαν της προσωρινής λάμψης. Πάντως η αίσθησή δροσιάς που δίνει μου αρέσει πολύ, αν και δυσκολεύτηκα να συνηθίσω το αρωμά του... Θέλω να δοκιμασω το P50, αλλα ρωτησα στην εταιρεία μου ειπαν ότι κοστίζει 45ευρώ + 5ευρώ μεταφορικά...

Unknown είπε...

@Mata
Εχεις δίκιο για την μυρωδιά γιατί ειναι ιδιαίτερη και μπορεί να μην αρεσει σε ολους. Εγώ την λατρεύω! Πιστεύω οτι κάνει πολύ περισσότερα για την επιδερμίδα από ότι νομίζεις. Αν σταματήσεις να την χρησιμοποιείς νομίζω οτι τότε θα καταλάβεις την διαφορά!

Όσο για την P50 ειναι ήδη στην wishlist μου εδώ και καιρό! Βέβαια είναι exfoliating lotion που ειναι τελείως διαφορετική απο την Beauty Elixir. Αυτη την στιγμή χρησιμοποιώ μια άλλη exfoliating λοσιον και μολις τελειώσε σίγουρα θα αγοράσω την P50 αφου βρήκα οτι υπάρχει και Ελλάδα και Κύπρο!!! (Γιούπι!!!) Εγώ την έχω βρει στα €44.20.

Και για οσες κοπέλες δεν γνωρίζουν, τα προϊόντα Biologique Recherche και φυσικα και την P50 μπορείτε να τα βρειτε στην Ελλάδα:

BEAUTY SERVICES
Sidirokastrou 3 Dasos Chaidari
12462 Athens
Greece
+30 210 532 0533

Και στην Κύπρο:

Po Box 9144 3a Iona
Nicolaou Street
2408 Nicosia
Cyprus

357 22 431 104

stefi είπε...

Exo vrei to caudalie se poly kaluterh timh...7,61 euro..st pharmacybonus!

Unknown είπε...

@stefi
Το pharmacybonus ομως έχει €15 μεταφορικά για Κύπρο και δεν με συμφέρει! Για Ελλάδα πάντως ναι φυσικά ειναι καλύτερη η τιμή και σ'ευχαριστώ που το ανέφερες! ;)

kalws irthessssssss!!!!!epitelous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ℳata είπε...

@Stefi γύρω στα 7μιση το αγόρασα κι εγώ απο κάποιο άλλο φαρμακείο..

@Christina πού τη βρήκες 44?

Unknown είπε...

@beauty and the food beast
Καλως σας βρήκα!!! Happy to be back! x

Unknown είπε...

@Mata
Μου φαίνεται οτι θα πρέπει να κανονίσω να αγοράσω το Beauty Elixir την επόμενη φορά που θα ανέβω Ελλάδα!! Οι τιμές είναι πολύ καλύτερες!

Την P50 την βρήκα εδώ:
BEAUTY SERVICES
Sidirokastrou 3 Dasos Chaidari
12462 Athens
Greece
+30 210 532 0533

Μάλιστα επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν οτι μπορείς να τους παρεις τηλέφωνο και θα σου πουν ποια κέντρα αισθητικης κοντά στην περιοχή σου πουλάνε τα προϊόντα Biologique Recherche! :)

doppelganger είπε...

Τη Caroline Hirons μη τη πολυεμπιστεύεσαι..έχει κάνει ζημιά σε πολύ κόσμο αν διαβάσεις.
Και για να πω και τη κακία μου γιατί δεν συγκρατιέμαι, αυτή η μούρη δεν μπορεί να μου "πουλήσει" τίποτα. Την είδα στις pixiwoo που την εκθείασαν, και πήγα και διάβασα κάποια πράγματα που δεν μου έκαναν καλή εντύπωση.
Μιλάει και με τρομερά περισπούδαστο ύφος λες και έχει βγάλει την ανωτάτη facialistική. Οι τιμές των καλλυντικών που δείχνει είναι το λιγότερο εξωφρενικές για το τί προσφέρουν, και στο γαρνίρει με μεγάλη δόση exclusivity για να νιώθεις ξεχωριστή . Μια εταιρική σύμβουλος είναι, promotion και marketing κάνει και αν διαβάσεις το ABOUT της,δεν το κρυβει και καθόλου..
Εσύ ή ένας ειδικός, κρίνετε καλύτερα το δέρμα σου.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME