20.6.13

My favourite Summer Scents: Τα αγαπημένα μου αρώματα για το Καλοκαίρι!


Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα 3 αγαπημένα μου αρώματα για αυτή την εποχή! Γενικά το καλοκαίρι προτιμώ αρώματα που έχουν σαν βάση νότες από γιασεμί, λεβάντα και citrus. Τα αρώματα αυτά τα έχω συνδέσει με διακοπές, ήλιο και θάλασσα!

Το πρώτο και πολύ αγαπημένο μου είναι το Bronze Goddess Soleil by Estee Lauder.

Bronze Goddess Soleil by Estee Lauder


Το αγόρασα πριν 1-2 χρόνια και είναι το αγαπημένο μου! Ήταν limited edition και προσπαθώ να μην το χρησιμοποιώ συχνά για να μην μου τελειώσει!!! Είναι διαφορετικό από το βασικό Bronze Goddess, καθώς δεν εχει καρύδα και είναι περισσοτερο ένα μείγμα από μυρωδιές εσπεριδοειδών και λουλουδιών.

Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει νότες από Sicilian Citron, Calabrese Bergamot, Blood Orange, Sweet Tangerine, Provencal Lavender Flowers και Lemon Tree Leaves (Petitgrain).

Για εμένα είναι οι διακοπές και η ζεστή λιακάδα του καλοκαιριού σε ένα μπουκάλι! Ελπίζω η Estee Lauder να το ξανακυκλοφορήσει!


Το δεύτερο αγαπημένο μου άρωμα για το καλοκαίρι είναι το αρωμα της Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston Perfume

Περιλαμβάνει νότες από εσπεριδοείδή και γιασεμί, αλλά είναι πολύ πιο floral από εκείνο της Estee Lauder. Πιο συγκεκριμένα περιέχει citrus grove accord, rose water, night blooming jasmine, wild violets, Amazon lily, musk, amber και sandalwood.

Μου θυμίζει τις βόλτες που έκανα τα καλοκαίρια στα στενάκια της Λιμνης (στην Ευβοια) και μυριζα το γιασεμι! Σίγουρα μια πιο λουλουδάτη πρόταση για αυτή την εποχή!

Τέλος θα μιλήσω για το Clinique Happy in Bloom*.

Clinique Happy in Bloom
Πρώτα πρώτα θα ξεκινήσω με την συσκευασία που είναι η πιο τέλεια και η πιο χαρουμενη συσκευασία που εχω δει σε άρωμα! Και μονο που την κοιτάς σου φτιάχνει το κέφι!

Κάθε χρόνο η Clinique δημιουργεί ένα limited edition αρωμα για την σειρά της Clinique Happy, και το In Bloom είναι το αρωμα για το 2013. Είναι ένα αρκετά λουλουδάτο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα, τέλειο για κάθε μέρα!

Περιλαμβάνει νότες από apricot, frozen fruit, freesia και mimosa flowers.

Αυτά λοιπόν είναι τα 3 αρώματα που προτιμώ για τους καλοκαιρινούς μήνες. 
Ποιό ειναι το δικό σας αγαπημένο αρωμα για αυτή την εποχη?


Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

1 comments:

pou eisai vre christina???xathikes!
Latreuw to klassiko bronze goddess!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME