26.6.13

Nail Envy by OPI: Η λύση για εύθραυστα νύχια που σπάνε και ξεφλουδίζουν!


Οι δουλειές του σπιτιού, τα παιδιά, το πλύσιμο των πιάτων κτλ. σε καθημερινή βάση επιρρεάζουν τα χέρια μας και τα νύχια μας, αφήνοντάς τα αφυδατωμένα, με νύχια που σπάνε εύκολα και ξεφλουδίζουν.

Είχα αυτό το πρόβλημα εδώ και καιρό και έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους (Deborah Lippmann, Jessica, ακόμα και anti fungus θεραπεία! ), οι οποίες όλες λειτουργούσαν στην αρχή, αλλά μόλις σταμάταγα την θεραπεία, τα νύχια μου επέστρεφαν στην αρχική τους κατάσταση...

My peeling nails before treatment

Είχα ακούσε πολύ καλά λόγια για το Nail Envy by OPI και ήθελα εδώ και πολύ καιρό να το δοκιμάσω. Δυστυχώς όμως όταν ανέβηκα Ελλάδα, δεν το βρήκα στα Sephora και εδώ στην Κύπρο δεν έχω ανακαλύψει ακόμη από που μπορώ να προμηθευτώ προϊόντα OPI. (αν καποια κοπέλα γνωρίζει να μου πει, θα το εκτιμούσα αφάνταστα!)

Επιπλέον, ο καινούργιος νόμος για τα online shops της Αγγλίας, απαγορεύει την πώληση βερνικιών εκτός UK, και έτσι δεν μπορούσα να το αγοράσω από το αγαπημένο μου online shop BeautyBay.com ή από το Asos.com...

Μετά από αρκετό ψάξιμο, το βρήκα στο site PrettySkin4Less.com, από το οποίο είχα ξαναγοράσει στο παρελθόν και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη με το service.



Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που χρησιμοποίησα το Nail Envy, είδα μεγάλη διαφορά στα νύχια μου! Ο τρόπος εφαρμογής είναι ο εξής: Την πρώτη μέρα εφαρμόζεις 2 στρώσεις από το προϊόν, και μετά εφαρμόζεις μία στρώση την 3η και την 5η μέρα. Την 7η μέρα το αφαιρείς με ασετόν και επαναλαμβάνεις. Το κάνεις οσες εβδομάδες χρειαστεί (ανάλογα με την κατάσταση των νυχιών σου) για να φτάσουν τα νύχια σου στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

My nails after using the Nail Envy by OPI


Τώρα το χρησιμοποιώ πάνω από ένα μήνα και μπορώ να πω οτι τα νύχια μου είναι στα καλύτερά τους! Είναι απίστευτα σκληρά και δεν έχω ούτε ένα ίχνος ξεφλουδίσματος! Και φυσικά συνεχίζω να κάνω τις δουλειές μου κανονικά οπως πριν.

My nails after using the Nail Envy by OPI

Το καλό με αυτό το προϊόν είναι οτι μόλις τα νύχια σου φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά τα συντηρείς εφαρμόζοντάς το ως βάση κατω απο το μανικιούρ σου.

Είμαι ενθουσιασμένη με το προϊόν αυτό και με το πως κάνει να φαίνονται τα νύχια μου! Πρέπει να προμηθευτώ έξτρα μπουκαλάκια γιατί δεν μπορώ να με φανταστώ να κανω μανικιούρ χωρίς αυτό!!!

Το Nail Envy μπορείτε να τα το βρείτε στο site PrettySkin4Less.com και κοστίζει $17.

** UPDATE ** To PrettySkin4Less.com έχει έκπτωση 20% μέχρι τις 4 Ιουλίου 2013! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό JULY4 στο checkout! ;)

(Note: Για τις φίλες μου στην Κύπρο, να γνωρίζετε οτι θα πρέπει να πληρώσετε τελωνείο για οτιδήποτε αγοράζετε εκτός Ευρώπαϊκής Ενωσης! Αυτό δεν ισχύει για την Ελλάδα, αφού είχα ξαναγοράσει απο το ίδιο site στο παρελθόν και δεν πλήρωσα τίποτα για τελωνείο!)

Εσείς είχατε ποτέ νύχια εύθραυστα που ξεφλουδίζουν; Πως το αντιμετωπίσατε;

Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

2 comments:

Rafalena είπε...

α πολυ με ενδιαφερει αυτο γιατι και εμενα ξεφλουδιζουν στις μυτες και ειναι τοσο ασχημο.οσο κραταει η θεραπεια της πρωτες 7 μερες τα βαφεις κανονικα απο πανω?

Unknown είπε...

@Rafalena
Οσο διαρκεί η θεραπεία δεν μπορείς να βάζεις άλλο βερνίκι... Και αυτό είναι το μόνο αρνητικό που βρήκα με αυτό το προϊόν... Προσωπικά πάντως, δεν είχα πρόβλημα να περιμένω μερικές εβδομάδες, έτσι ώστε τα νύχια μου να είναι γερά και υγιή και το μανικιούρ μου να φαίνεται τέλειο! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME