30.7.13

Clinique | Chubby Stick Shadow Tint for Eyes


Λατρεύω τις κρεμώδεις σκιές ματιών! Είναι γρήγορες, εύκολες, μένουν στην θέση τους όλη μέρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κάτω απο σκιές ως eyeshadow primers! Μερικές από τις αγαπημένες μου που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι:
  • MAC Paintpots - Painterly, Bare Study, Groundwork, Constructivist 
  • MAC Paints - Sublime Nature, Bamboom 
  • Chanel Illusion D'Ombre - Ebloui, Mirifique 
  • Benefit Creaseless Cream - Tattle Tale 
  • Make Up For Ever Aqua Cream -  Shade No.13
Όπως καταλαβαίνετε όταν έμαθα για τα νέα Chubby Stick Shadow Tint for Eyes* της Clinique ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!
 


Δοκίμασα 5 από τις 9 αποχρώσεις που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα δοκίμασα τις: Fuller Fudge, Pink & Plenty, Lavish Lilac, Portly Plum και Big Blue

Εδώ μπορείτε να δείτε και τα swatches:

Fuller Fudge 

Fuller Fudge   |   Clinique Chubby Stick Eyeshadow Tint for Eyes


Pink & Plenty 

Pink & Plenty   |   Clinique Chubby Stick Eyeshadow Tint for Eyes


 Lavish Lilac

Lavish Lilac   |   Clinique Chubby Stick Eyeshadow Tint for Eyes



Portly Plum

Portly Plum   |   Clinique Chubby Stick Eyeshadow Tint for Eyes



Big Blue

Big Blue   |   Clinique Chubby Stick Eyeshadow Tint for Eyes



Μου αρέσει πολύ το σχήμα που είναι σαν μολύβι και απλώνεται πολύ ευκολα στο βλέφαρο. Επιπλέον μου αρέσει πολύ ο μηχανισμός που αν και φαίνεται σαν μολύβι, δεν χρειάζεται να το ξύσεις με ξύστρα. Εχει την περιστρεφόμενη βάση που μπορείς να κάνεις πανω ή κάτω για να ανεβοκατεβάσεις το προϊόν.

Η σκιά είναι απόλυτα κρεμώδεις και χρειάζεται τουλάχιστον 1 λεπτό πριν σταθεροποιηθεί στο βλέφαρο. Αυτό σου δίνει αρκετό χρόνο να 'παίξεις' μαζί της και να προσθέσεις ή να σβήσεις την σκιά ανάλογα με τις ανάγκες του look σου. Μόλις όμως η σκια σταθεροποιηθεί δεν πάει πουθενα!!! Είναι πολύ σταθερή και διαρκεί όλη μέρα (χωρίς eye primer!).

Από τις παραπάνω αποχρώσεις δυστυχώς η Pink & Plenty και η Big Blue με απογοήτευσαν.... Δεν είχαν καθόλου καλό pigmentation, και δεν εφάρμοζαν ομοιόμορφα στο βλέφαρο... Μπορείτε να το δείτε άλλωστε και από τα swatches οτι δεν εφαρμόζουν τοσο καλά στο δέρμα όσο οι άλλες αποχρώσεις...

Οι υπόλοιπες 3 όμως είναι super!!! Οι Fuller Fudge, Lavish Lilac και Portly Plum έχουν πολύ καλό pigmentation και είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή! Χρησιμοποιώ την Fuller Fudge μονη της σε ολο το βλέφαρο με μαυρο eyeliner και πολυ mascara και μου δίνει ένα τέλειο smokey eye. Τις Lavish Lilac και Portly Plum τις χρησιμοποιώ και μόνες τους αλλά και μαζι - εφαρμόζοντας την Lavish Lilac σε ολο το κινητό βλέφαρο και και μετα τοποθετώντας την Portly Plum στην εξωτερική γωνία του ματιού και στην πτυχή του βλεφάρου.

Τα Chubby Stick Shadow Tint for Eyes της Clinique είναι τέλεια για γρήγορα makeup looks, και για busy women και μαμάδες!!! Στην Ελλάδα κυκλοφορούν 9 αποχρώσεις: Bountiful Beige, Fuller Fudge, Ample Amber, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue και Portly Plum. Μπορείτε να τα βρείτε σε ολα τα καταστήματα που πουλάνε προϊόντα Clinique, και κοστίζουν €19.90.

Στο εξωτερικό υπάρχουν άλλες 3 αποχρώσεις (που δυστυχώς δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα και δεν ξερω γιατι???) - Lots O Latte, Whopping Willow και Massive Midnight και τις θέλω και τις 3!!! Αν ενδιαφέρεστε και εσεις για αυτές τις αποχρώσεις, μπορείτε να τις βρείτε online το e-shop Fragrances & Cosmetics Co και κοστίζουν $23 (πιο φθηνά από το να τα αγοράσετε εδώ!!) με δωρεάν τα μεταφορικά!

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μόνο ένα από τα Chubby Sticks της Clinique θα σας πρότεινα σιγουρα το Fuller Fudge. Είναι πανέμορφο χρώμα, πολύ ευκολοφόρετο για όλες τις ώρες της ημέρας και μπορείτε να το συνδιάσετε με πολλά άλλα χρώματα για διαφορετικά look!

Εσείς έχετε δοκιμάσει τα Chubby Stick Shadow Tint for Eyes της Clinique? Τι γνώμη έχετε για αυτά?




*PR Sample

3 comments:

Amalia είπε...

Η Bamboom paint πώς μοιάζει συγκριτικά με τις Groundwork και Constructivist ;Ευχαριστώ

Unknown είπε...

@Amalia
Η Bamboom δεν μοιάζει καθόλου με την Groundwork και την Constructivist. H Groundwork είναι ένα ματ γκρί-καφέ που μου θυμίζει το satin taupe αλλα σε ματ. Η Constructivist απο την αλλη είναι ένα κοκκινο-καφέ με bronze τονους. Μου θυμίζει πολύ τον συνδιασμό mulch με carbonized. Το Bamboom τωρα είναι ενα peachy-καφέ με bronze. Είναι ο συνδιασμός texture με sable. Την Παρασκευή θα ανεβάσω τα αγαπημένα του μήνα και το bamboom θα είναι σίγουρα μέσα, οπότε θα μπορείς να δεις και swatch. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)

Unknown είπε...

γεια σας. οι μονες σκιες που καθονται στ βλεφαρα μου,5 ωρες!!! massive midnihgt τη θελω αλλα δεν μπορω να τη βρω......................

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME