7.8.13

Hairstyle with bobby pins | Τα τσιμπιδάκια μαλλιών έχουν την τιμητική τους!


Πάντα ψάχνω να βρω χτενίσματα που να γίνονται μέσα σε 5 λεπτά για εκείνες τις μέρες που δεν έχεις καθόλου χρόνο (κάτι που μου συμβαίνει πολύ συχνα!) ή για τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν θέλουν να συμμορφωθούν και κάτι πρέπει να κάνεις για να μην βγεις στους δρόμους σαν την τρελή (κάτι που μου συμβαίνει ακόμα πιο συχνα!!!).

Μέχρι σήμερα όταν χρησιμοποιούσα τσιμπιδάκια στα μαλλιά, έκανα τα αδυνατα δυνατά για να τα κρύψω! Φέτος όμως η μόδα προτείνει το ακριβώς αντίθετο! Τα τσιμπιδάκια έχουν την τιμητική τους! Οσο περισσότερο φαίνονται και όσο πιο χρωματιστά είναι, τόσο το καλύτερο!!!


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά από το ίδιο χρώμα, όπως είδαμε στην πασαρέλλα από την Cacharel, ή να χρησιμοποιήσετε 2-3 σε διαφορετικά χρώματα όπως έκανε ή Katharine McPhee. Και αν αυτο δεν είναι του γούστου σας, ακόμη και με ένα τσιμπιδάκι κοντα στο χρώμα των μαλλιών σας (όπως έκανε η Emily Blunt) είσαστε μέσα στην μόδα!





Αν βέβαια θέλετε να ακολουθήσετε ακριβώς την τάση της μόδας, τότε πάρτε παράδειγμα από την Emma Stone και κάντε σχεδιάκια με τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σας. Βάλτε τα στην σειρά το ένα διπλα στο άλλο, ή κάντε γεωμετρικά σχήματα οπως αυτο κάτω δεξιά.

Αν δεν θέλετε τα απλά τσιμπιδάκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν αυτό που επέλεξε η Kirsten Dunst. Μπορείτε να βρείτε απίστευτα σχέδια και χρώματα στο Etsy οπως αυτό εδώ.

Τέλος άν έχετε μόνο τα απλά μαύρα τσιμπιδάκια και θέλετε κατι πιο χρωματιστό, τοτε μπορείτε να τα βάψετε μόνες σας με βερνίκια νυχιών! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό post της Olivia εδώ.

Source: http://www.myfavouritethingsblog.com

Και ένα tip για να μην γλυστράνετε τσιμπιδάκια από τα μαλλιά σας είναι να τα ψεκάζετε με λάκ πριν τα βαλετε. Αλλη μια λύση είναι να χρησιμοποιείτε dry shampoo στα μαλλιά σας. Το αγαπημένο μου είναι το Au Naturel Powder Clean Dry Shampoo by Fekkai.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό το look! Παω τώρα κιόλας να ξεθάψω τα τσιμπιδάκια μου και να αρχίσω το βάψιμο! Σκέφτομαι για συνδιασμό έντονο φούξια και νεον λαχανι!

Ποια η γνώμη σας για το look με τα τσιμπιδάκια?



4 comments:

Unknown είπε...

Μου αρεσε πολυ το τελευταιο με τα γεωμετρικα σχηματα. Και το να τα βαψω δεν το ειχα σκεφτει!! Πολυ ωραια ιδεα :-)

ellakibeauty.blogspot.gr

Unknown είπε...

@Elli M
Και εγώ οταν είδα το σχετικό αρθρο με την ιδέα για να βάφεις τα τσιμπιδάκια ενθουσιάστικά! :)

Sugar Beauty είπε...

πολυ ωραιο ποστ και το Tip στο τελος πολυ καλο!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME