1.8.13

Monthly Favourites | Τα αγαπημένα του μήνα Ιουλίου!



Δεν το πιστεύω οτι μπήκαμε ήδη στον Αύγουστο! Να σας ευχηθώ και Καλό Μήνα! ;) Πραγματικά δεν το κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε ο Ιούλιος! Ηρθε λοιπόν η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα του μήνα! 

Και ξεκινάμε με το πρόσωπο και μια καινούργια μάρκα προϊόντων που δοκίμασα και έχω ενθουσιαστεί - This Works. Ποιο συγκεκριμένα με το Perfect Look Skin Miracle που είναι ένα tinted moisturiser. Αλλά δεν είναι ένα απλό tinted-moisturiser καθώς περιέχει βιταμίνη Ε, βιταμινη C και Hyaluronic Acid!


Perfect Look Skin Miracle by This Works


Με την πρώτη ματιά το χρώμα δεν σου γεμίζει το μάτι... Ίσα-ίσα με έκανε να ανησυχήσω λίγο!!! Αλλά οταν το απλώσεις στο πρόσωπό σου, δίνει στο δέρμα σου το τέλειο χρώμα και μια τέλεια λάμψη! Δεν προσφέρει μεγάλη κάλυψη, αλλά δίνει στο δέρμα ένα πολύ ομορφο και ομοιόμορφο χρώμα χωρίς να φαίνεται οτι φοράς κατι! Μου θύμισε λίγο το VitaZing της Origins, αλλά ομολογώ οτι το Perfect Look Skin Miracle το προτιμώ. Και είναι τέλειο για το καλοκαίρι!

Συνεχίζουμε με την νέα μου αγάπη απο τη MAC και το προϊόν που φορεσα τις περισσότερες μέρες τον Ιούλιο!!! Πραγματικά πιστεύω οτι είναι το καλύτερο blush/highlighter που έχω στην συλλογή μου!!! Και δεν είναι άλλο από το Stereo Rose Mineralize Skinfinish!


Stereo Rose by MAC


Το είχα πρωτοδεί σε μια παλιότερη συλλογή της MAC αλλα δεν πρόλαβα να το βρω γιατί είχε γίνει ανάρπαστο! Από τότε ήταν συνέχεια στην wishlist! Και τον Δεκέμβριο του 2012 επανακυκλοφόρησε με την συλλογή Apres Chic! Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά μου!



Stereo Rose by MAC

Πρόκειται για ένα πανέμορφο κοραλλί-ροζ χρώμα με απίστευτη λάμψη! Δίνει ενα τέλειο χρώμα στα μάγουλα και δεν χρειάζεσαι να φορέσεις και highlighter!

Από την MAC είναι και το επόμενο προϊόν - Bamboom Paint.


Bamboom Paint by MAC

Λατρεύω τα Paints της MAC! Πιστεύω οτι είναι πολύ καλύτερα από τα Paintpots που ξεραινονται εύκολα, καθώς επίσης είναι και πιο hygienic αφού δεν χρειάζεται να βαλεις το χέρι σου μεσα στο προϊόν! Το Bamboom είναι ένα ομορφο peachy-καφέ με bronze. Είναι ο συνδιασμός texture με sable! Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή και σου δίνει λίγο χρόνο να δουλέψεις με το προϊόν μέχρι να σταθεροποιηθεί. Είναι απόλυτα σταθερό και μπορείς να εχεις ένα τέλειο  bronze μακιγιάζ με ένα μόνο προϊόν!

Άλλη μια κρεμώδες σκιά για τα μάτια που προτίμησα αυτον τον μήνα ήταν το Fuller Fudge Chubby Stick Eyes της Clinique. Εκανα ενα πιο αναλυτικό post για τα Chubby Sticks Eyeshadow Tint που δοκίμασα (δείτε εδώ), αλλά το Fuller Fudge είναι το αγαπημένο μου!


Fuller Fudge Chubby Stick Eyeshadow Tint by Clinique

Το βερνίκι νυχιών που χρησιμοποίησα περισσότερο ήταν το Happy ♥ της Clinique!


Happy ♥ by Clinique

Είναι ένα πολυ ομορφο κόκκινο με πορτοκαλί τονους. Η φόρμουλα είναι πολύ καλή και έχει και αρκετά καλή διάρκεια στα νύχια!

Το επόμενο προϊόν το έχω σε δείγμα αλλά σίγουρα θα αγοράσω και το κανονικό μέγεθος! Πρόκειται για την κρέμα χεριών Panthenol Extra Hand Cream


Panthenol Extra Hand Cream

Είναι μια πολύ καλή κρέμα χεριών που την προτείνω σε οσες έχετε πρόβλημα με ταλαιπωρημένα και σκασμένα χέρια. Περιέχει 5% πανθενόλη και είναι ενισχυμένη με 5% ουρία. Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. 


Τέλος, για τα μαλλιά αυτόν τον μήνα ξεχώρησα την Nourishing Leave-In Cream by Macadamia.



Nourishing Leave-In Cream by Macadamia

Την έχω πάντα στην τσάντα που παίρνω μαζί μου στην θάλασσα, και το βάζω στις ακρες των μαλλιών μου. Τις κάνει σουπερ μαλακές και ενυδατωμένες! Πιστεύω οτι ειναι ένας από τους βασικούς λόγους που τα μαλλιά μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το καλοκαίρι!

Αυτα λοιπόν είναι τα προϊόντα που ξεχώρισαν για εμένα αυτόν τον μήνα. Ποιά ήταν τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα Ιούλιο?



2 comments:

Sugar Beauty είπε...

πολυ ομορφες εικονες !τα 2 της MAC ειναι πραγματικα τελεια!

Unknown είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME