9.8.13

Pinterest | My new obsession!



Το Pinterest είναι η καινούργια μου μανία! Μπορώ να χαθώ με τις ώρες κοιτάζοντας όμορφες φωτογραφίες, μεσα από τις οποίες παίρνω έμπνευση, μαθαίνω καινούργια πράγματα και δημιουργώ τα δικά μου boards ανα κατηγορία! Αν θέλετε να δείτε τα Pinterest Boards μου, μπορείτε να με βρείτε εδώ - link.

Σήμερα όμως θα σας μιλήσω για μερικά από τα αγαπημένα μου Pinterest accounts που πιστεύω οτι σίγουρα θα πρέπει να τους ρίξετε μια ματιά!

Ξεκινάμε λοιπόν:

Fee Fee
Ή αλλιώς μπορεί να την ξέρετε σαν την beauty blogger πισω από το www.makeupsavvy.co.uk.
Έχει πολύ όμορφα boards σχετικα με nail art, style, makeup και οχι μόνο!





Menia Chatzaki
H δικιά μας Μένια από το blog www.menia-prettylittlethings.blogspot.com. Χιλιάδες φωτογραφίες και αμέτρητες κατηγορίες που σίγουρα μπορείς να χάσεις πολλές ωρες από την μέρα σου να τις χαζεύεις!!!





Ask Anna
Για οτιδήποτε θέλετε σχετικά με καθαριότητα και οργάνωση! Εχεί και ένα τέλειο blog: www.askannamoseley.com




Clean Mama
Αν επισκεφθείτε το account της σίγουρα θα σας βάλει στην διάθεση να θέλετε να καθαρίσετε η να οργανώσετε κάτι!!! Πολλές και ενδιαφέροντες κατηγορίες! Το blog της www.cleanmama.net.





Shugary Sweets
Αν θέλετε να βρείτε μια λαχταριστή συνταγή ή ψάχνετε για έμπνευση σχετικά με το μαγείρεμα, εδώ πρέπει να κάνετε μια στάση! Ρίξτε και μια ματιά στο board της 'Nutella Magic' και είμαι σίγουρη οτι θα σας τρέχουν τα σάλια!!! Το blog της είναι το www.shugarysweets.com




Caitlin Flemming
Αν θέλετε style, design και inspiration τότε σίγουρα θα πρεπει να δείτε το board αυτής της κυρίας! Πρόκειται για την Caitlin Flemming που γράφει και το lifestyle blog www.sacramentostreet.com.




Rosie Londoner
Η απίστευτη Rosie από το www.thelondoner.me έχει και ένα εξίσου καλό account στο Pinterest!



Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα Pinterest Boards που έχω να προτείνω. Θα περιμένω και τις δικές σας προτάσεις καθώς και τα δικά σας Pinterest Boards αν έχετε. Μπορείτε να τα αφήσετε στα σχόλια για να τους ρίξω και εγώ μια ματιά! ;)


2 comments:

Tωρα μου θυμισες οτι εχω να μπω pinterest μηνεεεες!!χαχααχ τελειο παντως!!

Unknown είπε...

@Blushingloves Irene Greece
Αχ, εγω έχω κολλήσει! Αν θέλεις άσε στα σχόλια το pinterest account σου για ρίξω μια ματιά στα board σου ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME