24.9.13

Review :: Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser


Πριν ξεκινήσω με το review, θα ήθελα να αναφερθώ πρώτα στον τυπο της επιδερμίδας μου.. Πραγματικά νομίζω οτι έχω ένα από τα πιο ευαίσθητα δέρματα που υπάρχουν! Ακόμη και αν το ακουμπήσω γίνεται κόκκινο! Και μπορείτε να φανταστείτε πόσο ΚΟΚΚΙΝΟ γίνεται το πρόσωπό μου κάθε φορά που κάνω καθαρισμό!!! Γι'αυτόν τον λόγο λοιπόν συνήθως αποφεύγω να χρησιμοποιώ απολεπιστικά προϊόντα που έχουν τους μικρους κόκκους. Παρόλαυτα, είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές για το  One-Step Gentle Exfoliating Cleanser by Clarins και αποφάσισα να το τολμήσω και να το δοκιμάσω!

Πρόκειται για ένα απαλό καθαριστικό προσώπου που υπόσχεται απολέπιση και απόλυτο καθαρισμό της επιδερμίδας σε ένα βήμα. Περιέχει orange extract και moringa seed extract, καθώς επίσης και δυο ειδών microbeads ώστε να προσφέρει τέλειο καθαρισμό, αναζωογόνηση και τόνωση της επιδερμίδας.

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser by Clarins

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις οταν το χρησιμοποιήσεις είναι η πολύ ομορφη citrusy μυρωδιά! Η υφή του είναι σαν gel, ενώ τα microbeads είναι τόσο μικρά που σχεδόν δεν τα βλέπεις! Χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα κάθε φορά, και το απλώνεις σε βρεγμένη επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα, με εξέπληξε πόσο μικροί είναι οι κόκκοι που περιέχει και πόσο απαλό αισθανόμουν το gel πάνω στο πρόσωπό μου, σε σύγκριση με άλλα απολεπιστικά που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Δεν υπήρχε σχεδόν κανένα ίχνος κοκκινίλας ενώ αισθανόμουν την επιδερμίδα μου απίστευτα απαλή και φρέσκια!

Το Cleanser αυτό είναι τοσο απαλό, που  μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά αν θέλετε. Εγώ προσωπικά προτιμώ να το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα, και μάλιστα το εφαρμόζω περισσότερο το πρωι γιατι λατρεύω ποσο φρέσκια κάνει να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου!!! Μου αρέσει πολύ αυτό το προϊόν γιατί με ένα βήμα καθαρίζει, απολεπίζει και τονώνει το δέρμα που χωρίς να το ξηραίνει. Το One-Step Gentle Exfoliating Cleanser by Clarins είναι τέλειο και το συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα, ειδικά σε οσες έχετε ευαίσθητο δέρμα σαν και εμένα!
.............................................................................................................................
Το Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser έρχεται σε συσκευασία των 125ml και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορείτε να το βρείτε online στο Escentual.

Ποιό είναι το αγαπημένο σας exfoliating cleanser?


2 comments:

J είπε...

Φαίνεται πολύ καλό προϊόν,ειδικά για όσες κοπέλες έχουν τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα..Ωραίο review! :D

Unknown είπε...

@J
Σ'ευχαριστώ! Ναι ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες είναι πολύ καλό!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME