9.10.13

Πινελάκια με σφουγγαράκι :: Give them some love!


Έτσι οπως κοίταγα τα καλλυντικά μου, βρήκα ένα κουτάκι στο οποίο φυλάω ολα αυτά τα πινελάκια με το σφουγγαράκι που έρχονται με τις διάφορες παλέττες που αγοράζω. Δεν ξερω για εσάς, αλλά εμένα με εκνευρίζουν αφάνταστα κάθε φορά που παω να χρησιμοποιήσω μια παλέττα!  Γι'αυτό το λόγο και τα φυλάω σε αυτό το κουτάκι για να μην υπάρχει πρόβλημα και να είμαι και εγώ πιο ήρεμη!!! Ήθελα ομως να βρω μερικες χρήσεις και γι'αυτα (εκτός από την εφαρμογή σκιας) ώστε να μην αισθάνονται παραμελημένα! 

Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο internet βρήκα τις ακολουθες χρήσεις:




source: http://www.fashionlady.in
  • Για εφαρμογή του κραγιόν σαν stain
Ειδικά με ορισμένα πιο έντονα κραγιόν, μερικές φορές μπορεί να θέλετε ένα πιο απαλο αποτέλεσμα. Αν λοιπόν απλώσετε το κραγιόν με το μικρό σφουγγαράκι-applicator, αυτό θα απορροφήσει το εξτρα χρώμα και θα εφαρμόσει στα χείλια σας την σωστή ποσότητα για ένα πιο sublte look!



source: http://articles.lovingyou.com
  • Για εφαρμογή lipgloss πάνω στο κραγιόν
Πόσες φορές έχετε εφαρμόσει ενα lipgloss πάνω από καποιο σκουρο κραγιόν και μόλις πάτε να το κλείσετε συνειδητοποιείτε οτι "λερώσατε" το lipgloss με το χρώμα του κραγιόν? Εγώ το έχω κανει αρκετες φορες πανω στην βιασύνη μου και το έχω μετανιώσει πικρα! Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να εφαρμόσετε το lipgloss πανω στο πινελο-σφουγγαράκι και να χρησιμοποιήσετε αυτό για την εφαρμογή στα χείλια σας! Easy peasy!







  • Για εφαρμογή ενός βερνικιού με glitter
Αν θέλετε να εφαρμόσετε ένα βερνίκι με glitter και να κάνετε το gradient effect όπως φαίνεται στο παραπάνω video, τότε τα πινέλα-σφουγγαράκια είναι τέλεια για αυτή τη δουλειά! Γρηγορα και ευκολα!




source: http://www.brit.co



  • Για gradient effect manicure

  Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πινέλα-σφουγγαράκια για να κάνετε το gradient manicure. Μπορείτε να απλώσετε 2-3 χρώματα οπως δείχνει η παραπάνω φωτογραφία ή να ακολουθήσετε την τεχνική που εφαρμόζει η κοπέλα στο video που ακολουθεί:




Μετά από όλα αυτά σίγουρα βρήκα μερικές χρήσεις για τα sponge tip applicators! Αν θέλετε πείτε μου στα σχόλια πως χρησιμοποιείτε εσείς τα δικά σας!

8 comments:

ℳata είπε...

βρεγμένα, για ν' απλωσω ματ σκιές με fallout. νομίζω είναι τα μόνα που κάνουν τη δουλειά χωρίς να πέφτουν κομματάκια κάτω απ' τα μάτια!

Ioanna G είπε...

Κι εγώ το ίδιο κάνω, τα βάζω σε ένα κουτάκι και τα ξεχνάω! Πιο πολύ με ενθουσίασε η χρήση για gradient στα νύχια, θα βολεύει πολύ και λόγω μεγέθους, θα το δοκιμάσω!

Unknown είπε...

@NatalieDouka
Το μέγεθος είναι τέλειο για αυτή τη δουλειά! Και εγώ θα το δοκιμάσω πολύ σύντομα! ;)

Marw Liodi είπε...

Πολύ ωραίο το post σου.Δεν είχα φανταστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω έτσι τα μικρά πινελάκια!!!!!!Πολύ ωραία ιδέα!!!

Cherry Blossom είπε...

wraio post ,m arese polu i idea p eixes gia efarmogh st nuxia sigoura th t dokimasw!
an thes mporeis n peraseis mia volta apo to gkroup mas kai n gineis melos ths pareas mas th xaroume polu!! http://cherry2blossom.blogspot.com/

Unknown είπε...

Αυτό με τα νύχια δεν το ήξερα!
Επιτέλους, θα χρησιμεύσουν κάπου αυτά τα σφουγγαράκια!
Ωραίο ποστ!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME