2.10.13

Review :: John Frieda Full Repair Full Body Shampoo



Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι τα μαλλιά μου δεν είναι και πολύ χαρούμενα τους τελευταίους μήνες ... Φαίνονται αφυδατωμένα και θαμπά, με πολύ ξηρές άκρες που σπάνε πολύ εύκολα. Και φυσικά εγώ είμαι η υπεύθυνη που έχουν φτάσει τα μαλλιά μου σε αυτή την κατάσταση ...Τα παραμελώ συνεχώς, χρησιμοποιώντας το straightening iron σχεδόν κάθε μέρα, και τα πιάνω συνέχεια σε κοτσίδα (μιας και το καλοκαίρι κάνει τόσο ζέστη στην Κύπρο που δεν μπορώ καθόλου να αφήνω τα μαλλιά μου κάτω!). Επιπλέον, ο ήλιος, η θάλασσα και όλα τα χημικά στις πισίνες κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα!

Τελευταίως έχω δοκιμάσει διάφορα σαμπουάν και τα προϊόντα μαλλιών γενικά, σε μια προσπάθεια μου να αποκαταστατήσω την όλη κατάσταση των μαλλιών μου. Ωστόσο, δεν είδα κανένα αποτέλεσμα ούτε εγώ ούτε και τα μαλλιά μου!
 

Είχα αγοράσει κάποια προϊόντα John Frieda στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει το σαμπουάν και το conditioner από την Sheer Blond Line (όταν τα μαλλιά μου ήταν πολύ πιο ανοιχτα στο χρώμα και είχα και ανταύγιες), τα οποία μου άρεσαν πολύ. Έτσι είπα να δοκιμάσω και αυτό το σαμπουάν μήπως και βοηθησει την κατάσταση!

Τα John Frieda Full Repair είναι μια νέα σειρά προϊόντων που στοχεύουν στην αποκατάσταση και επανόρθωση της κατεστραμμένης τρίχας. Περιέχει Incha Inch Oil - ένα φυσικό λάδι που είναι πλούσιο σε ωμέγα -3 και -6.





Έχει μια πολύ ωραία και λεπτή μυρωδιά που μου αρέσει πολύ! Η σύστασή του είναι λεπτή και μεταξένια, και κάνει αρκετό αφρό. Χρειάζεται μικρή ποσότητα σε κάθε λούσιμο, γι 'αυτό και το θεωρώ οτι είναι αρκετά οικονομικό. Κάνει τα μαλλιά μου να είναι ωραία και καθαρά, χωρίς να τα ξηραίνει.

Με το Full Repair Full Body Shampoo τα μαλλιά μου αισθάνονται πολύ ελαφρια, απαλά και ενυδατωμένα. Πολλά σαμπουάν βαραίνουν τα μαλλιά μου και τα κάνουν να χανουν τον όγκο τους. Οχι ομως αυτό! Τα μαλλιά μου τώρα φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά, και έχω παρατηρήσει λιγότερα σπασίματα! Το χρησιμοποιώ συνέχεια εδώ και 3 εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένη.


..............................................................................................................
Το John Frieda Full Repair Full Body Shampoo μπορείτε να το βρείτε στο feelunique.com για €7.36 με δωρεάν μεταφορικά.

Έχετε δοκιμάσει καποιο από τα προϊόντα της σειράς John Frieda Full Repair?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME