16.7.13
Sugar-free Chocolate Ice Cream! - Εύκολο παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη!!!
Ναι καλά διαβάσατε! Σήμερα θα σας δείξω μια Τ Ε Λ Ε Ι Α συνταγή για παγωτό σοκολάτα χωρίς ζάχαρη που γίνεται μέσα σε 5 λεπτα! Το παγωτό αυτό φτιάχνεται με αγνά υλικά και είναι το τέλειο γλύκισμα για παιδιά αλλά και μεγάλους!!! ;)
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
- 3 μπανάνες που έχετε ξεφλουδίσει και κοψει κομματάκια και τις έχετε βάλει στην κατάψυξη τουλάχιστον 2-3 ώρες πρίν, ωστε να είναι τελείως παγωμένες.
- 3 κουταλίες της σούπας κακάο σκόνη
- 1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Βάζετε όλα τα υλικά στο blender και τα χτυπάτε καλά.
Θα χρειαστεί να σταματήσετε 2-3 φορές για να ανακατέψετε με ένα κουτάλι τα υλικά και μετά να τα ξαναχτυπήσετε στο blender.
Και μετά από 2 λεπτά et voilà - το παγωτό σας είναι έτοιμο!
Η παραπάνω συνταγή είναι για 2 άτομα ( ή για ένα που έχει υπογλυκαιμία όπως εγώ!!!!)
Αυτό το παγωτό είναι γευστικότατο και τόσο νόστιμο που ακόμη δεν το πιστεύω οτι δεν έχει ζάχαρη!!! Τα παιδιά μου το λατρεύουν και είναι τόσο καλύτερο από όλα αυτά τα παγωτά του εμπορίου. Και επιπλέον γίνεται μέσα σε 5 λεπτά χωρίς παγωτομηχανή ή ώρες να ανακατεύεις!
Super! ;)
Αν το δοκιμάσετε πείτε μου τις εντυπώσεις σας στα σχόλια! Επίσης πείτε μου αν έχετε και εσείς καμία συνταγή για εύκολο παγωτό χωρίς ζάχαρη?
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης
(Atom)
LABELS
BLOG ARCHIVE
-
▼
2013
(41)
- ► Σεπτεμβρίου (5)
- ► Φεβρουαρίου (2)
- ► Ιανουαρίου (9)
-
►
2012
(70)
- ► Σεπτεμβρίου (1)
- ► Φεβρουαρίου (8)
- ► Ιανουαρίου (2)
-
►
2011
(232)
- ► Δεκεμβρίου (28)
- ► Σεπτεμβρίου (25)
- ► Φεβρουαρίου (8)
- ► Ιανουαρίου (6)
2 comments:
8a to kanw!!!
apo oti katalava to trws ekeini tin wra e?den to vazeis stin katapsuxi???an sou meinei??
@beauty and the food beast!
Να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει περισσέψει ποτέ για το τρώμε ολο αμέσως! Πιστεύω ομως οτι θα μπορούσες να το βαλεις στην καταψυξη και να το βγαλεις να ξεπαγωσει λίγο πριν το φας...
Πάντως κάντο και θα με θυμηθείς! Εμεις εχουμε τρελαθεί απο τοτε που βρήκα αυτή τη συνταγή!!! Θα περιμένω να μου πεις εντυπώσεις στα σχόλια ;)