6.12.10

Online Διαγωνισμοi - Kerastase Elixir Ultime!



Το Kérastase Elixir Ultime είναι ένα premium λάδι περιποίησης, ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών, που προσφέρει στα μαλλιά το απόλυτο άγγιγμα φροντίδας και λάμψης. Είναι εμπλουτισμένο με 4 πολύτιμα έλαια που περιποιούνται σε βάθος την τρίχα προσφέροντάς της θρέψη και απαλότητα; το έλαιο Πρακάξι από τον Αμαζόνιο, το έλαιο Argan από το Μαρόκο που αναδομεί και αναζωογονεί την τρίχα, το έλαιο Καλαμποκιού που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και σε Ωμέγα 3 και το έλαιο Καμέλιας από την Κεντρική και Ανατολική Ασία που λεαίνει τα μαλλιά ενώ τα αγκαλιάζει με το φίνο, διακρικό άρωμά του.

Όσο για τον τρόπο χρήσης του, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν το λούσιμο κάνοντας μασάζ στο τριχωτό και όλο το μήκος της τρίχας, ως treatment για βαθιά θρέψη, πριν το πιστολάκι σαν leave-in conditioner, μετά το πιστολάκι κατά του φριζαρίσματος και για τελειοποίηση του hair styling αλλά και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, για περισσότερη λάμψη και προστασία στα μαλλιά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 διαφορετικοί διαγωνισμοί online που χαριζουν το Kerastase Elixir Ultime στις αναγνώστριές τους!!!

Beautilicious.gr
Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό του http://www.beautilicious.gr/ που χαρίζει 4 Kerastase Elixir Ultime στις αναγνώστριές του, θα πρεπει να πατε στο site και να αφήσετε ένα (και μόνο ένα) comment στο συγκεκριμένο post. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 6 Δεκεμβρίου και θα λήξει την Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει διαδικτυακή κλήρωση και post με τα αποτελέσματα.

Stylista.gr
Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμο του http://www.stylista.gr/ που χαρίζει σε 10 τυχερές αναγνώστριες του το Kérastase Elixir Ultime, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο site. Ο διαγωνισμος θα λήξει την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου!!! 

Σε όποιον διαγωνισμο κι αν συμμετάσχετε σας εύχομαι Καλή Τυχη!!! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME