27.1.11

Αγορά πινέλων μακιγιάζ από την εταιρία Sigma Beauty

Πριν λιγες μέρες αγόρασα καποια πινέλα απο την εταιρια Sigma Beauty. Γενικά από τότε που ανακάλυψα την εταιρία αυτή, δεν εχω ξανα αγοράσει πινέλα απο την MAC γιατί έχουν την ίδια ποιότητα σε πολύ χαμηλότερη τιμη!

Η παραγγελία εφτασε μέσα σε 10-12 μέρες και ήρθε σαν απλό δέμα με το ταχυδρομείο (σημ. Κατά την παραγγελία επέλεξα USPS First Class International). Τα πινέλα κόστησαν $44.00, τα μεταφορικά ήρθαν στα  $8.70

Grand Total: $52.70







Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η εταιρία σημείωσε οτι το πακέτο είναι 'gift' και οτι η αξία του ανέρχεται μολις στα $17 χωρις να τους το ζητήσω εγω!!!! Και ετσι δεν είχα κανένα προβλημα με το τελωνείο! (σημ.: Σε καμμία απο τις αγορές μου απο την συγκεκριμένη εταιρία δεν ειχα προβλημα με το τελωνείο και εχω αγοράσει προϊόντα για πολύ μεγαλύτερα ποσά!) 




Τα πινέλα ήταν πολύ όμορφα συσκευασμένα οπως φαινεται στην φωτογραφία, και το πακέτο μέσα περιλάμβανε:





  • 2 καταλόγους με τα πινέλα της εταιρίας Sigma.





  • Οδηγίες σχετικά με το πως να καθαρίζονται τα πινέλα.




  • Και φυσικά τα πινέλα!!!

Πιο αναλυτικά, αγόρασα:




Το συγκεκριμένο πινέλο έχει πολλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σκιαση των ζυγωματικών, για να βαλουμε bronzer, blush ή highlight. Επίσης, έχω δεί πολλές gurus στο YouTube να το θεωρούν το καλύτερο πινέλο για το liquid foundation!

Για να καταλάβετε καλύτερα το μέγεθός του, θα το συγκρίνω με το πινέλο 129 της MAC (το κλασσικό πινέλο για το ρουζ):










Το πινέλο αυτό είναι για μένα το τέλειο πινέλο για contour (σκίαση ζυγωματικών)! Και έχει λευκές τρίχες οπότε βλεπεις πολύ ευκολα ποσο προϊόν εχεις βαλει πανω στο πινέλο!







Αυτό το πινέλο θεωρείται το καλύτερο για την εφαρμογή foundation σε υγρή μορφή ή σε μορφή πουδρας. Είναι φτιαγμένο απο συνθετικές ίνες που είναι πολύ πυκνές και κάνουν το foundation να απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς να αφήνει γραμμές. Εγώ προσωπικά το αγόρασα για να το χρησιμοποιήσω με το Mineralize Skin Finish της MAC.



Τέλος μέσα στο πακέτο ήταν το δώρο που στέλνει η Sigma  σε κάθε παραγγελία: ένα πινέλο Blending - E25 σε μέγεθος ταξιδίου.












Το πινέλο αυτό είναι το αντιστοιχο 217 της MAC, απλά είναι πιο κοντό γιατί ειναι απο τη συλλογή ταξιδίου. Στη παρακάτω φωτογραφία βλεπετε την διαφορά στο μέγεθος:




Πολλές φορές προτιμω το πιο κοντο πινέλο (και ας εχω και το κανονικό μεγεθος της Sigma και της MAC!), γιατί πιστεύω οτι εχω περισσοτερο control στην εφαρμογή της σκιάς. Επιπλέον, το Ε25  για μένα ειναι το καλυτερο πινέλο για την εφαρμογή του concealer!!!


Αλλη μια επιτυχής αγορά απο την εταιρία Sigma. Τα πινέλα της εταιρίας αυτής τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

18 comments:

sophie είπε...

geia sou christina!polu wraio to blog sou.thelw na agorasw to pinelo noumero 187 tis mac gia na to xrhsimopoiw sto make up kuriws kai thelw na mou peis pio noumero einai antistoixa sti sigma;;exw to pinelo 190 tis mac alla de me voleuei polu me to make up perissotero me voleuei me to consiler.

Unknown είπε...

Γεια σου Fashionstar!

Το αντιστοιχο πινελο του 187 της MAC είναι το F50 της Sigma και μπορεις να το βρεις εδω: http://www.sigmabeauty.com/product_p/f50.htm

Και εγω αυτο χρησιμοποιω για το foundation καθώς και το F80 που αγορασα προσφατα! Αν το αγορασεις θα με ενδιεφερε να ακουσω την κριτική σου για τα πινελα της Sigma γιατι εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημένη!

Ευχαριστώ που επισκεφθηκες το blog μου!

sophie είπε...

ta pinela apo sigma exoun fusiki trixa i sunthetiki;;ti xrhsimopoieis gia to plusimo tous;

Unknown είπε...

Στη Sigma υπάρχουν πινελα και με φυσική και με συνθετική τριχα. Συνήθως γραφει τι ειδους τριχα ειναι στην περιγραφή του καθε πινέλου.

Εγω τα πλενω μια φορα την βδομαδα και χρησιμοποιώ το παιδικο σαμπουαν της Johnson's. Κατα τη διαρκεια της εβδομαδας βεβαια αν θελω να τα ξαναχρησιμοποιήσω, τα πλενω τοπικά με το ειδικό καθαριστικο για πινελα της MAC.

sophie είπε...

euxaristw polu gia tis plhrofories.otan to agorasw tha sou xanagrapsw.episkeptomai suxna to blog sou kai m aresoun oi sthles sou pou aforoun ta kaluntika apo to exwteriko.

manega mariza είπε...

geia sou christina.molis anakalipsa to blog sou k exw na pw oti einai teleio.thelw na se rwtisw gia ta pinela sigma.prospathw edw k 3 meres na ta agorasw alla mou vgazei mono express delivery pou kostizei gurw sta 25 eurw!gnwrizeis kati?exeis kanei kapoia agora twra teleutaia?

Unknown είπε...

@manega mariza
Γεια σου και ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Δεν εχω αγορασει κατι τωρα τελευταία, αλλα οταν ειδα το σχολιο σου πηγα στο site τους και προσπαθησα να αγορασω κατι και μου εβγαζε κανονικα USPS First Class International γυρω στα $16 για 8 προϊόντα.... Δεν ξερω γιατι δεν το βγαζει σε εσενα...

Anna είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anna είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anna είπε...

kai egw mono apo thn sigma psonizw pinela exoun poly kalh poiothta kai merika ta proteimw perissotero apo ta pinela ths mac. mia erwthsh thelw na s kanw sxetika me tis CS palettes. Exoun vgei paromies ths etairias Bh cosmetics. Tis exeis dei h exeis xrhsimopoihsei kapoia? Thelw na m peis an proteimas thn 88 matte ths CS h ths Bh kalutera! Elpizw na exeis kapoia sxolia panw sauto to thema.

Unknown είπε...

@Anna
Γεια σου! Εχω τις παλέττες της CS - την 88 palette και την 88 matte palette, αλλα δυστυχως δεν εχω καποια παλέττα απο την BH. Εχω ακουσει ομως οτι ειναι σχεδον ιδιες, και απο καποια video στο YouTube και καποιες φωτογραφίες που ειδα σε blogs, εχω την εντυπωση οτι οι ΒΗ παλέττες ειναι λιγο περισσότερο pigmented. Oποτε αν ημουνα στην θέση σου θα διαλεγα την ΒΗ. To μονο που εχω να πω ειναι οτι προτιμω τις παλεττες με τα 88 χρωματα, και οχι αυτες με τα 120, γιατι δεν νομιζω οτι θα μου αρεσε να σηκωνω τη μια παλεττα για βρω την αλλη απο κατω... Οταν ανοιγω την παλεττα θελω να βλεπω κατ'ευθείαν ολα τα χρωματα! Αλλα αυτο ειναι η προσωπική μου άποψη. Φιλακια x

tina είπε...

Aπ οτι γνωρίζω η bh cosmetics εχει εκπτωσεις σε πολλά προϊόντα της για οποια ενδιαφερεται :)

Xristina είπε...

Χαιρετώ την όμορφη παρέα!
Απέκτησα κι εγώ πρόσφατα πινέλα της Sigma!
Συγκεκριμένα το F80 και F82 για πούδρα και liquid foundation αντίστοιχα καθως και to Ε35 + Ε25 (δώρο) για blending!
Είμαι πολύ ευχαριστήμενη αλλά θα πω την αμαρτία μου... Για το υγρό foundation συνεχίζω να χρησιμοποιώ το παλιό μου πινέλο (της H&M όσο περίεργο κι αν ακούγεται) γιατί συνήθισα και με δυσκολεύει το άλλο μέχρι να το μάθω...
Γενικά είναι πολύς καλής ποιότητας πινέλα πάντως!

tina είπε...

Χριστινα μου, εβλεπα τα καινουρια πινέλα της sigma τα synthetic essential kit που εχει 4 μεγαλα και αλλα 4 μικρά στο ίδιο σχημα με τα μεγάλα. Κοστίζουν 99$. θεωρείς οτι αξίζουν; Οχι τοσο απο θεμα χρηματων αλλα γενικά σαν χρησιμότητα. Τα θεωρείς απαραίτητα ή απλά κάτι έξτρα;

Unknown είπε...

@tina
Γεια σου! Προσωπικά έχω τα 4 μικρά και το F80 - δεν έχω ολα τα μεγαλα. Το F80 ειναι τέλειο για την εφαρμογή υγρου foundation. Απο τα 4 μικρα στην αρχη ελεγα οτι δεν τα χρειαζεσαι ολα και αν ειναι να παρεις καποια θα σου πρότεινα να διαλέξεις τα P84 και P86. Αλλα τώρα που τα εχω χρησιμοποιήσει για καποιον καιρο αλλαξα γνώμη!! Ειναι ολα τέλεια!!! Και σιγουρα θα αγοράσω και τα υπόλοιπα απο την μεγάλη σειρα! Πραγματικα δεν περίμενα να κανουν τοσο καλη δουλεια! Το αποτελεσμα ειναι αψευγαδιαστο! Το σετ με τα 8 πινελα στα $99 ειναι τελειο και χτυπιέμαι τωρα που δεν αγορασα αυτο αντι για τα 4 μικρα... Οσο για τις χρησιμοτητες των πινελων, εκτος απο αυτες που δινει η Sigma, πραγματικα νομιζω οτι μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις για οτι θελεις! Τωρα αν δεν θελεις να δωσεις ολα τα λεφτα, θα σου προτεινα να παρεις το F80, P86, P84 και P82 που θα σου στοιχίσουν αν δεν κανω λαθος $58. Φιλάκια

Unknown είπε...

Στην θεσσαλονικη,η στην Αθήνα δεν έχει την μάρκα sigma;

Unknown είπε...

@Ανατολή Καλογερίδου
Οχι, τα προϊόντα Sigma μπορείς να τα βρεις μονο online. :)

Nacor είπε...

Γεια σου Fashionstar!
Τι τροποι πληρωμής υπάρχουν; Ποιόν προτείνεις;

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME