23.7.11

Online Deals: The Body Needs Big SALE!!!


Eσεις θα εκμεταλευτείτε τις εκπτώσεις στο site The Body Needs ?
Eγω σκεφτομαι να παρω: απο την MAC τα Magically Cool Liquid Powders που δεν τα πρόλαβα οταν ειχε βγεί η συλλογη Venomous Villains, και τα Crush Metal Pigments και τελος θελω να δοκιμάσω και μερικά Paints για να δω αν μου αρεσουν καλύτερα απο τα Paint Pots. Λεω να δοκιμάσω το Bare Canvas και το Sublime Nature.
Eχετε δοκιμάσει καποια απο αυτα?

5 comments:

Ioanna G είπε...

Σε μεγάλο πειρασμό με έχεις βάλει με αυτό το site! Τα μεταφορικά είναι λιγάκι τσιμπημένα αλλά με τέτοιες τιμές αξίζει πιστεύω.

Y είπε...

Tha ithela poly na dokimasw paints & paint pots, den exw parei kanena akoma! Wow, megales ekptwseis e? Mpravo!

Unknown είπε...

Αυτο το site ειναι τελειο και εχω αγορασει πολλες φορες! Το προτιμώ για pigments, που δεν χρειαζεται να αγορασεις ολοκληρο το βαζακι απο την MAC! Ή επίσης και για προϊόντα της MAC που θελεις να δοκιμάσεις πριν πας και αγοράσεις την κανονική συσκευασία! ;)

Anna είπε...

Stis pic p exeis valei ta jars auta einai me 1 dosh pigment? dhl to exeis agorasei ena sample 2.29$ h exeis agorasei to idio 2-3 fores kai gemises to jar? an erxetai etsi gia mono 2.29$ gia posa looks vgainei? 2-3?

Unknown είπε...

@Anna
Στις φωτογραφίες φαίνονται τα samples οπως τα αγόρασα με 1 δοση pigment. Πιστεύω οτι ειναι αρκετα καλη ποσοτητα και θα ελεγα οτι βγαινουν τουλαχιστον για 10-15 looks.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive