15.11.11

Χριστουγεννιάτικες ιδέες για δώρα κάτω των €10!

Τι θα λέγατε να κάνουμε μαζί τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας online? Εγω φέτος αποφάσισα να εκμεταλλευτω τις προσφορές των διαφόρων site και να κάνω σχεδον ολες τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μου μέσω internet! Εχω βάλει στοχο να τελειωσω ολα τα ψωνια μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου!!! Καθε χρόνο το αφήνω σχεδον τελευταία στιγμή και ετσι ειτε χάνω ευκαιρίες, είτε δεν βρίσκω αυτο που θελω! Φετος ομως ειπα να ειμαι πιο οργανωμένη! :)

Θα ακολουθήσουν μια σειρά απο posts με ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δωρα απο διάφορα sites ομορφιάς, τα οποια θα είναι ανα τιμές! Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω εμένα, και ισως και εσας, να βρείτε τα τελεια δώρα στις πιο super τιμές!!

Ετσι λοιπόν ξεκινάμε με το πρώτο post στο οποίο θα σας δείξω οτι μπορείτε να βρείτε δώρα online πληρώνοντας έως €10!

Η πρώτη μας στάση είναι στο site της Sleek!


1. i-Divine Eyeshadow Palette (€8.50)
Super value δώρο! Πολύ chic παλέττες με πανέμορφα χρώματα και απίστευτο pigmentation! Η Sleek εχει πάρα πολλούς συνδιασμούς χρωμάτων σε διάφορες παλέττες, για να διαλέξετε ανάλογα με τα χρώματα που προτιμάτε!!! Οι αγαπημένες μου είναι η Storm και η Au Naturel!

2. Blush (€7)
Tα ρουζ ειναι και αρκετά μεγάλα και εχουν και αυτα τελειο pigmentation! Μπορείτε να διαλέξετε απο τις 11 αποχρώσεις της κλασσική σειράς. Το Flamingo ειναι ενα υπεροχο ροζ χρώμα ενώ το Rose Gold ειναι πολύ κοντινό dupe για το Nars Orgasm!

3. Brow Kit (€9.50)
Ειναι ίσως απο τα πιο γλυκά brow kits που έχω δει! Και εχει ολα οσα χρειάζεσαι - wax, eyeshadow, τσιμπιδάκι για τα φρύδια και 2 πινέλα!

Tωρα για τα Χριστούγεννα ετοιμάζονται να βγάλουν και μια νέα συλλογή η οποία θα λέγεται "Berry Collection" και ειναι τελεια!! Αποτελείται απο 3 προϊόντα: ένα ρουζ, ενα μολυβι για τα χείλια και ενα κραγιον. Σκουρα χρώματα για vampy look!

Συνεχίζουμε με το website feelunique.com



4. Crabtree & Evelyn Gardeners 60 Seconds Fix for Hands Mini Kit (€10)
Το kit περιλαμβάνει το Hand Recovery και το Hand Therapy για απίστευτα απαλα χέρια! Πρώτα βάζετε το Hand Recovery το οποίο το αφήνετε για 1 λεπτο. Περιέχει αλατα και αιθέρια έλαια λεβάντας που κανουν απολέπιση και μαλακώνουν τα χέρια στη στιγμή. Ξεβγάζετε και μετά προσθετετε το Hand Therapy που περιέχει shea butter και ενυδατώνει και κρατα μαλακά τα χέρια. 

5. Di Palomo White Grape & Aloe Bath and Body Treat Trio (€9)
Η εταιρεία Di Palomo ειναι αγγλική και δημιουργεί υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σωμα. H σειρά αυτή περιέχει σταφύλι και aloe και εχει Bath and Shower Cream, Hand and Nail Cream και Hand and Body Lotion.

6. Figs & Rouge 100% Organic Wild Cherry Balm (€6.24)
Φημολογείται οτι το συγκεκριμένο lip balm ειναι το αγαπημένο της Emma Watson! Ειναι 100% Organic, γεμάτο βιταμίνες και πολύ ενυδατικό για τα χείλια. Τελειο για τον χειμώνα.

7. Mavala All that Glitters (€8.94)
Τελειο για να λάμπετε αυτα τα Χριστούγεννα και ειναι και πολύ ομορφο για δωράκι! Το σετ περιλαμβανει 2 βερνίκια, ενα κλασσικό βερνίκι Mavala και ενα diamond βερνίκι. Στην φωτογραφία διάλεξα το Black Diamond set γιατι περιέχει 2 diamond βερνίκια (το black diamond και το gold diamond) και ταιριάζουν τοσο πολυ για τις γιορτές! Υπάρχουν βεβαια και αλλοι συνδιασμοί οπως το Pure Diamond ή το Pink Diamond. Τα βερνίκια της Mavala εχουν πολύ καλη εφαρμογη και μην ξεχνάτε οτι δεν περιέχουν toluene, formaldehyde, DBP, collophane, paraben, camphor, animal ingredient ή heavy metal.

8. Beauty Case designed by Olivia Rubin (Limited Edition) (€7.49)
Πολύ ομορφο και βολικό τσαντάκι για τα καλλυντικά. Ειχα αγοράσει πέρυσι το ροζ σχεδιο που ειχαν βγαλει, και πραγματικα το παιρνω σε ολα μου τα ταξίδια. Ειναι limited edition και μερος απο τα εσοδα των πωλήσεων πηγαίνει στην φιλανθρωπική οργάνωση Look Good ... Feel better.
Το τέλειο δώρο: αυτό το τσαντάκι γεμάτο μικρού μεγέθους καλλυντικά! ;)
 
9. John Masters Organics Set
Λατρεύω τα προϊόντα του John Masters Organics! Tα σαμπουάν του δεν περιέχουν SLS και τα χρησιμοποιουμε ολοι στην οικογένειά μας, ακόμη και τα παιδιά μου! Αυτο το σετ περιλαμβάνει:

Lavender Rosemary Shampoo for Normal Hair 
Citrus & Neroli Detangler
Blood Orange & Vanilla Body Wash
Blood Orange & Vanilla Body Milk


Στο BeautyBay.com για λιγότερο απο €10 μπορουμε να βρούμε:


10. Rageaze Twits & Curl (€4.90)
Aυτο το πακετάκι περιέχει 25 υφασμάτινα πανάκια που ειναι ποτισμένα με hairstyling solution. Τα τοποθετείτε οπως δείχνει το video σε στεγνά μαλλιά, τα αφήνετε για 60 λεπτα και μετα... voila! Εχετε ομορφες μπούκλες χωρις να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας με curling irons και μπιστολάκια! Και το χτένισμα διαρκεί μέχρι να ξαναλουστείτε!

11. Urban Decay Body Jewelry Mini Kit (€9.40)
Αν θέλετε κατι διαφορετικό για τις γιορτές τοτε πρεπει να πάρετε αυτο! Αλλα φυσικά ειναι και το τέλειο δώρο! Το κουτι περιλαμβάνει 6 διαφορετικά Body Jewelries, που ειναι temporary tattoos για το σώμα. Η ιδέα ειναι σαν αυτα που είχε βγάλει πέρυσι η Chanel. 

12. Nails Inc Pink Cheetah Nail Wraps (€9.70)
Αλλο ένα ομορφο δώρο είναι αυτα τα nail wraps της Nails Inc! Περιλαμβάνει 24 wraps που ειναι αρκετά για να κάνετε χερια και ποδια. Και φυσικά εχει και αλλα σχέδια να διαλέξετε, οπως το χρυσο που ταιριάζει πολύ για τις γιορτές!

Μπορείτε επίσης να κάνετε δώρο από ένα βερνίκι νυχιών απο επώνυμες εταιρείες! Εγω διάλεξα τα παρακάτω χρώματα:

13. Ciate Nail Varnish (€9.50)
"Coctail dress" - το πιο καταλληλό χρώμα στα νύχια για τις γιορτινές μέρες!

14. OPI Nail Varnish 
"Gone Gonzo!" απο την συλλογή Muppets.

15. Essie Nail Varnish (€9.30)
"Super Bosa Nova" - fucshia with shimmer finish!

16. Orly Nail Varnish (€8.80)
"Stone Cold" απο την Μineral FX Collection - απο τα πιο ομορφα royal blues!


Συνεχίζουμε με αρώματα και όχι μόνο απο το site Fragrance Direct:



17. Kate Moss Vintage Eau de Toilette Spray (15ml) (€8.78)
Πανέμορφη μινιατούρα απο ένα άρωμα που εχει νότες απο pink peppercorn, white freesia, mandarin, heliotrope, jasmine and almond blossom, tonka bean, vanilla και musk.

18. Bourjois Sweet Kiss Lipstick (€2.91)
Ομορφη συσκευασία και ακόμη πιο ομορφη τιμη! ;)

19. Elizabeth Arden Beauty Eau de Parfum Spray (30ml) (€9.35)
Ομορφο και λουλουδάτο άρωμα με νότες απο living rice flower, green accord,bergamot, lotus flower, ginger lily, rubrum lily,golden sunset orchid, sandalwood, white amber και sensual musk.

20. Κylie Minogue Sweet Darling Eau de Toilette Spray (15ml) (€5.84)
Άλλη μια ομορφη μινιατούρα αυτη τη φορά απο το άρωμα της Κylie! Περιέχει νότες απο Australian sandalwood, rich patchouli και volutuous vanilla.

21. Gwen Stefani Harajuku Lovers Love EDT Spray (10ml) (€9.95)
Harajuku Lovers ειναι η φίρμα που δημιούργησε η τραγουδίστρια Gwen Stefani και ειναι εμπνευσμένη απο τις 4 back-up dancers και Harajuku girls που παίρνει μαζί της στις περιοδίες της (Love, Angel, Music, and Baby). Εχει βγάλει πολλά τετοια αρώματα με διαφορέτικά κοριτσάκια στην συσκευασία. Πρωτότυπα και ομορφα!

22. Danielle Lipstick Case with Swarovski element (€8.18)
Πολύ ομορφη και κομψή θήκη κραγιόν για την τσάντα.

 23. Revlon Fire & Ice Cool Eau de Cologne spray (100ml) (€3.50)
Οταν είδα την τιμή αυτου του αρώματος νομιζα οτι ειχε γίνει λάθος. Μετα νομιζα οτι ίσως δεν ειναι καλο και γι'αυτο το δίνουν τοσο φθηνα... ομως οχι! Οι κριτικες στο internet ειναι πολυ θετικές και μιλάνε για ενα ομορφο άρωμα - ιδανικό για καθε μέρα! Αρα λοιπον πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία!!! Το αρωμα εχει νότες sandalwood και musk.


Τέλος θα πάμε και λίγο απο την Ασία και το site Cosme-de.com για να τελειώσουμε τα ψωνια μας για σήμερα!


24. Kiehl's Rice & Wheat Volumizing Shampoo 2.2oz, 65ml (€6)
Ιδανικό σαμπουάν για πολύ λεπτά και χωρις ογκο μαλλιά. Περιέχει μελι καθώς και jojoba seed και rice bran τα οποιά καθαρίζουν σε βαθος χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά.

25. Crabtree & Evelyn Hand Therapy Rosewater, 3.4oz, 100g (€10)
Πρόκειται για μια βραβευμένη κρέμα χεριών με shea butter που μαλακώνει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χέρια και τα νύχια.

26.Shu Uemura Cleansing Beauty Oil Premium A/O Advanced Formula 50ml (€10)
Θεωρείται το Νο.1 Cleansing Oil στον κόσμο που καθαρίζει και προστατεύει το πρόσωπο! Περιέχει Green Tea και Gingo Leaf Extract που ειναι anti-oxidant και που βοηθάει στο να φαίνεται πιο καθαρό και πιο λαμπερό το δερμα του προσώπου.


Kαι τελειώνουμε με δυο προϊοντα της Clinique σε μικρό μέγεθος.


27. Clinique Super City Block Oil-Free Daily Face Protector SPF 40 0.5oz, 15ml (€5)
Πολύ γνωστό αντηλιακό της Clinique που κανει ακομη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και εχει δείκτη προστασίας 40!

28. Clinique All About Eyes 0.21oz, 7ml (€10)
Αλλο ενα πολύ γνωστό προϊόν της Clinique σε μικρότερη συσκευασία! Η κρεμα αυτη βοηθάει κατα των μαύρων κύκλων, του πρηξίματος γυρω απο τα ματια και των γραμμων έκφρασης!

Ορισμένα απο τα παραπάνω προϊοντα θα μπορουσαν να αποτελεσουν δώρα απο μόνα τους! Άλλα θα μπορουσαν να μπουν 2 ή 3 μαζί σε ενα ομορφο κουτακι, ωστε να φτιάξετε εσεις το δώρο που σας αρέσει. Μια αλλη ιδέα είναι επίσης, αν για παράδειγμα προκειται να κανετε εσεις το Χριστουγεννιατικο τραπέζι στο σπιτι σας, θα μπορουσατε να δωσετε απο ενα μικρό και συμβολικό δωράκι σε κάθε ενα απο τους καλεσμένους σας! Σιγουρα θα τους αρέσει πολύ!


Και εδώ τελειώνουν τα ψώνια μας για σήμερα! Μην ξεχάσετε να ξανάρθετε σε 1-2 μέρες για να πάμε παλι για ψώνια για προϊοντα που κοστίζουν μεταξύ €10 - €20!

16 comments:

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Ωραία πραγματάκια...Εσύ Χριστίνα τι σκοπεύεις να αγοράσεις; Εγώ περιμένω να επωφεληθώ των Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων που συνήθως κάνουν οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες και μετά θα "ξεχυθώ" στις αγορές. Είδα ότι στα Sephora έχει πάλι δώρο το ΦΠΑ. Ισχύει το ίδιο και σε Μακ ή Χόντος Σέντερ; Τη μόνη διαφήμιση που είδα ήταν των Χόντος Σέντερ και αφορούσε τα παιδικά καλλυντικά (30%)...

jenny είπε...

poli oraia kai xrisimi anartisi! mas dineis oraies idees!! eyxaristoume!

Κερασία είπε...

Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο! Θα βγω γυμνή στους δρόμους προς ένδειξη διαμαρτυρίας! Θα φάω τις κοτσίδες μου! Μα είναι δυνατόν το αντιλιακό της clinique εγώ να το αγοράζω 18 ευρώ στο Ουζμπεκισταν που ζούμε και να το έχουν ΜΟΝΟ 5??????
Σταμάτα τις αναρτήσεις! Θα αυτοκτονήσω λεμε!!!
xoxo

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

@Κερασία για έλεγξε λίγο τα ml της δικής σου συσκευασίας. Για αντιηλιακή μου φαίνονται λίγα τα 15ml του Cosme-de.com, ίσως να είναι sable ή travel size.

CuteandGirlyDMS είπε...

παλι με τις ωρες θα χαζευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Θα αγοράσω καποια πράγματα απο Sleek κατι αρωματακια (μια φίλη μου συλλέγει μινιατούρες οποτε σίγουρα θα της αρέσουν) και βερνίκια νυχιών... Δεν θα περιμένω να δω αν θα κανουν εκπτώσεις γιατι ισως δεν προλάβουν να ερθουν τα δώρα και εγω θα φύγω για αγγλια οποτε θελω να ειμαι ετοιμη! Σιγουρα θα αγοράσω περισσότερα και απο τις αλλες κατηγορίες που θα τις δείξω σε επόμενα posts ;)

Unknown είπε...

@Κερασια
Κερασακι μου πριν πηδηχτεις απο το παραθυρο (lol) να σου πω οτι πρόκειται για travel size! Εισαι πάντως τέλεια!!! :)

Κερασία είπε...

40ml einai to kanoniko megethos..tha prepe na stoixizei 13,33..peripou...mexri ta 18 ti einai?? Metaforika?Foros prostithemenhs vlakeias?
Eleos re paidia me autes tis times...

Claire D. T είπε...

Υπέροχες ιδέες.. :) Θα ρίξω σίγουρα μια ματιά στα site που αναφέρεις!!

glittermeup είπε...

Tis Bourjois to kragion 3 euro mono :S Pandos oreo post christina xo

myStickland είπε...

θα περάσω μια βόλτα απο τα site..φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα όλα αυτά τα προ'ι'όντα.. και οι τιμές τους καταπληκτικές, επίσης..
thanx for sharing..

makeupbymarias είπε...

μπαίνω τώρα λέμε!!!!!!!!!!!!! και αν παρω κανενα δωρο για κανέναν γράφτε μου...παλι θα λεω μα το θελω και εγω αυτό!αυτη η απληστια μου... ουφ!

Ioanna G είπε...

Τέλειες ιδέες!! Οικονομικά και επώνυμα!

Daphne είπε...

πολλές οι ιδέες και οικονομικές!!
thnx Χριστίνα!!

tina είπε...

Ασχετο λιγο αλλα ξερετε αν τα mac εχουν τωρα καθολου εκπτωσεις κοριτσια?

Unknown είπε...

@tina
Πηγα χθες και δεν ειχαν εκπτώσεις..

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive