24.11.11

Sigma: Worldwide Free Shipping for Black Friday!!


Η εταιρεία Sigma ανακοίνωσε οτι η προσφορά της γι'αυτη την Black Friday θα ειναι δωρεάν τα μεταφορικά παγκοσμίως!!! Αρα τωρα ειναι η ευκαιρία που περιμένατε για να αγορασετε τα αγαπημένα πινέλα σας, να εκμεταλλευτείτε τις προσφορες που εχει η Sigma,  και να γλυτώσετε χρήματα!!!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τον κωδικό BF2011 στο checkout!

H προσφορά ισχύει μόνο για αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 ( από 9:00πμ μέχρι 5μμ Central Standard Time (CST) Αμερικής).

Δηλαδή δική μας ωρα θα είναι απο τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι τις 1:00 το βράδυ! (Είμαστε 8 ώρες μπροστά απο το CTS).

Ελπίζω να εκμεταλλευτείτε την προσφορά και... happy shopping!!! ;)

17 comments:

ScrapgalGR είπε...

Αχ τι καλά! Έχω βάλει στο μάτι το p86 για το concealer και το F82. Χριστίνα, εσύ που τα έχεις, θεωρείς ότι το p86 είναι καλό και για κρεμώδες-πυκνό concealer ή θα έχω πρόβλημα στο άπλωμα/σβήσιμο; Συγκεκριμένα έχω το erase paste της benefit.

Ανώνυμος είπε...

Αχ, δεν το πιστευω! Ειχα βαλει στο καλαθι ενα σετ και ειχα καποιο θεμα με τη καρτα και δεν τα πηρα τελικα. Να η ευκαιρια! Ευχαριστω Χριστινα!

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα, τι προτείνεις για foundation to F80 ή το F84? Ποιό θα είναι καλύτερο και θα δείχνει πιο φυσική την κάλυψη?Ευχαριστώ

Rafalena είπε...

αχ αυτη η sigma!και μολις τη προηγουμενη εβδομαδα εκανα τη πρωτη μου παραγγελια.:-( τωρα με τρωει το πληκτρολογιο μου να παραγγειλω μια συλλογη cities.

αντε να αντισταθω με δωρεαν μεταφορικα!

teleiaaaaaaa!!8elw na parw ena setaki!!
exeis upologisei tis wres???mexri ti wra 8a einai aurio???

Unknown είπε...

@ScrapgalGR
To P86 είναι τέλειο! Το εχω χρησιμοποιήσει και με κρεμμώδες concealer (mac pro longwear concealer) και με πυκνό οπως λες (Lise Watier weel corrector). Και με τα δύο απλώνει τέλεια το concealer και το σβήνει χωρις καν να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου! Ειμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει πολύ! ;)

Unknown είπε...

@ANGEL
Σίγουρα το F80 αν πρόκειται για υγρό foundation! Επειδή ειναι flat μπορείς να το απλώνεις πολύ καλύτερα και δίνει το καλυτερο φυσικό αποτέλεσμα (για μενα). Το F84 πιστεύω οτι ειναι καλύτερο για powders οπως για bronzers ή για ρουζ. :)

Unknown είπε...

@Rafalena
Αχ και εμένα μου αρέσουν τα cities!! Σκεφτομαι να πάρω ή την London ή την Tokyo!! Εσένα ποιά σου αρεσει περισσότερο? :)

Unknown είπε...

@vikaki24
Θα είναι απο τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι τις 1:00 το βράδυ! (Είμαστε 8 ώρες μπροστά απο το CTS). Τι σκέφτεσαι να πάρεις?? :P

mariza είπε...

Yeah! Καλά που ανέφερες και τις δικές μας ώρες. Εγώ πάω για F80 or F82 για foundation και F84 or F86 για blush - bronzer. Αν κάποια τα έχει χρησιμοποιήσει μπορεί μήπως να μου πει αν τη βολεύει κάποιο περισσότερο? Χριστίνα είδα εσύ προτείνεις F80 ε? ΥΓ: Πήρα και το Glamour. Ευτυχώς που είπες για την εκπτωτική κάρτα. Έχω σταματήσει να αγοράζω περιοδικά και δε θα το έπαιρνα χαμπάρι.

Ioanna G είπε...

Τώρα είδα κι εγώ το μέιλ και ενθουσιάστηκα!! Η Tokyo είναι τέλεια αλλά και η London είναι πολύ chic and glamorous με τα χρυσά γράμματα!

lena είπε...

γεια σου!! μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, ποιο από τα δυο μεταφορικά είναι καλύτερα να διαλέξουμε?? Το USPS First Class ή το USPS Express?? Ευχαριστώ..

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα ισχύει και τώρα η προσφορά, εγώ μόλις αγόρασα 4 πινέλα!!!

Unknown είπε...

@lena
Σίγουρα το USPS First Class!!! Μην διαλέξεις το άλλο γιατί θα πληρώσεις παραπάνω μεταφορικά και μπορει να περάσει και απο τελωνείο και να εχεις extra εξοδα!!! :)

ScrapgalGR είπε...

Ευχαριστώ Χριστίνα!

christina mou to set auto!!!!!!!
http://www.sigmabeauty.com/product_p/tk001.htm

esu phres kati???:P:P

prospa8w edw kai mia wra na paraggeilw k den mporw..
einai paraaaaaaaa polu argo kai otan ftanw sto shmeio na kanw agora kollaei...pff..

p.s..christina poses meres sou kanei h paraggelia na er8ei apo feelunique???
exei ginei despatched edw kai 11 meres kai den exei er8ei akoma!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive