8.5.12

John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser

Hello beauties! ♥

Ένα γρήγορο post για να σας μιλήσω για άλλο ένα προϊόν για τα μαλλια με το οποίο ειμαι ενθουσιασμένη!!! Πρόκειται για το John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser.


John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser


Απο την αρχή του χρόνου ψαχνω και χρησιμοποιώ διάφορα προϊόντα θέλωντας να βρω αυτα που θα βελτιώσουν την εμφάνιση των μαλλιών μου και θα τα κανουν πιο υγιη και λαμπερά! Μεσα απο αυτην την αναζήτηση λοιπόν, ανακάλυψα και το Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser.

Λατρεύω τα προϊόντα John Masters Organics και ετσι και αυτο το treatment με εξέπληξε ευχάριστα! Ερχεται σε μορφή σπρέι σε ενα μπουκαλάκι των 59ml, και ειναι ενα ειδος τροφής για το δέρμα και το τριχωτο της κεφαλής! Μια μοναδική σύνθεση απο οrganic herbs και essential oils που βοηθάνε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και στην εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών.

Και ειναι και πολυ ευκολο στην χρήση! Μολις λουσετε τα μαλλιά σας και τα στεγνώσετε λιγο με την πετσέτα, ψεκαζετε λιγο απο το προϊον αυτο στις ριζες των μαλλιών σας και κάνετε ελαφρό μασαζ. Και αυτο ειναι ολο! Μετα μπορείτε να κανετε οτι ειδους styling θελετε στα μαλλιά σας. Δεν κανει τα μαλλια να κολλάνε καθόλου, και δεν τα λαδώνει. Και εχει και μια πολύ ομορφη και απαλη μυρωδιά απο βότανα.

Τα συστατικά του είναι:
 Ingredients: Aqua (water), glycerin, sorbitol, panthenol (vitamin B), centillica asiatica (gotu kola) extract,* chondrus crispus (irish moss) extract,* plantago asiatica (chegian zi) extract,* arctium lappa (burdock root) extract,* hydrolyzed wheat protein, urticia dioica (nettle) extract,* yucca schidigera (yucca) extract,* hamamelis virginiana (witch hazel)?distillate, arnica montana (arnica) extract,* anthemis nobilis (chamomile),* hyaluronic acid, camellia sinensis (white tea) extract,* lavandula angustifolia (lavender) extract,* calendula officinalis (calendula) extract,* tocopherol acetate (vitamin E), carica papaya (papaya) extract, cucumis sativa (cucumber) extract,* soy protein, sodium benzoate, potassium sorbate, simmondsia chinensis (jojoba) oil,* triticum vulgare (wheat germ) oil,* thymus vulgaris (thyme) oil,* linum usitatissimum (flax seed) oil,* rosmarinus officinalus (rosemary) oil.*
*Certified Organic by EcoCert.
 

Εχω δει μεγαλη διαφορά στα μαλλιά μου που εχουν περισσότερο ογκο στις ρίζες και δεν λαδώνουν οσο πριν. Επίσης, μακραίνουν απίστευτα γρήγορα και πραγματικά πιστεύω οτι αυτο οφείλεται στο Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser. Και φυσικά μου αρέσει πολύ που περιέχει τοσο καλα συστατικα!

Το John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser μπορείτε να το αγοράσετε εδω.

Ποιό ειναι το αγαπημένο σας προϊον για τα μαλλια αυτη την εποχη?

bloglovin

3 comments:

myStickland είπε...

Φαίνεται πολύ καλό το συγκεκριμένο προ'ι'όν..Εγω αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ το Fibre architect-Kerastase και φυσικά-μια καινούρια μου αγάπη- το αργανέλαιο..

Κonstantina A. είπε...

Πωπω το θέλω!!
Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτές οι συσκευασίες ,είναι πολύ ψαρωτικές!
Εμένα το αγαπημένο μου το biosilk προς το παρόν αλλά θα ήθελα και κάτι πιο ελαφρύ!

smugnificent είπε...

Tον τελευταίο καιρό το Mythic oil της L' oreal, λατρεύω τη μυρωδιά του

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME