5.11.12

NOTW: Relay Red by CND

Hello lovelies!! ♥

Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο σαββατοκύριακο! Εμείς περάσαμε τέλεια! Το Σάββατο οι άγγλοι κάτοικοι του νησιού γιορτάζουν το Bonfire Night όπως ακριβώς στην Αγγλία με απίστευτα πυροτεχνήματα και φωτιές. (Για περισσοτερες πληροφορίες σχετικά με το Bonfire Night κάντε κλικ εδω). Και φυσικά πήγαμε και εμείς! Η γιορτή έγινε στην Lemmings Beach στο Happy Valley, στην Επισκοπή και πραγματικά ήταν ολα φανταστικά!! Απίστευτη οργάνωση (μιλάμε για άγγλους!!), τελεια φαγητά και μουσική και φυσικά απίστευτα πυροτεχνήματα που κράτησαν για 20 ολόκληρα λεπτα!!!

Για μια τέτοια νύχτα φυσικά δεν θα μπορούσα να βάψω τα νύχια μου άλλο χρώμα απο το κόκκινο!

Relay Red by CND

Διάλεξα ένα πανέμορφο κόκκινο που νομίζω οτι έχει τόνους του φουξια as well! Είναι το Relay Red by CND (από €5.80 τώρα €4.93). Αυτό το κόκκινο ταιρίαζει τέλεια με την επιδερμίδα μου και είναι ενα απο τα αγαπημένα μου!

Λατρέυω τα πυροτεχνήματα... εχουν κάτι το μαγικο! Εδω είναι ενα πολύ μικρο δειγμα απο τα πυροτεχνήματα της βραδιας! Δυστυχώς η κάμερα δεν μπορει να καταγράψει ποσο πραγματικά ομορφα ήταν!


Εσείς πως περάσατε το σαβ/κο? Ποιο είναι το αγαπημένο σας κόκκινο βερνίκι?

4 comments:

marilou είπε...

''e!live from the red carpet'' ths essie.parolo pou de mou aresoun ta essie ka8olou(upertimhmena,kanoun bubbles,de strwnoun kala.:$$)einai klassiko mple-kokkino pou to ekanan discontinued kai stenaxwre8hka para polu.gamwten!exw psuxra xrwmata kai ola auta ta koralo-portokalo-roz kokkina de mou pane ka8olou!:(

Unknown είπε...

@marilou
Και εγώ με τα Essie έχω μια love-hate σχέση! Ειναι ορισμένα που απλώνονται τέλεια και διαρκούν, αλλά ειναι και αλλα που δεν στρωνουν με τίποτα!!!! Πάντως αν ενδιαφέρεσαι το Keys to My Karma by OPI ειναι τελειο dupe για το e!live from the red carpet! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME