26.1.12

12 New Year's Beauty Resolutions!!!

Γεια σας! Επιτέλους επεστρεψα στο μικρο μου blog και πρεπει να ομολογήσω οτι μου λειψατε πολυ! Ο Ιανουάριος ήταν πολυ σημαντικός μήνας για εμενα και την οικογένειά μου, και χρειαζόμουν λιγο χρόνο για συνειδητοποιήσω και να αντιμετωπίσω καταστάσεις. Aυτό ειχε να κανει με μια πολυ σημαντικη αποφαση που πήρα εγω και ο αντρας μου (μετακομίζουμε το Μαϊο στην Κύπρο!), καθώς και με καποια πολύ δυσάρεστα νεα που ειχαμε για ενα στενο μελος της οικογένειας. Ετσι, οπως καταλαβαίνετε χρειαζομουν λιγο χρονο μακρια απο ολα για να οργανωσω λιγο τις σκεψεις στο κεφάλι μου, να ανασυγκροτηθώ και να επανέλθω δυναμικά!

Αν και ειχα σκοπο να κανω τα Christina77star 2011 Βeauty Αwards , λόγω των καταστασεων δεν μπορεσα... Και επειδη τελειωνει και ο μηνας και σε λιγο ετσι και αλλιως θα δημοσιεύσω τα January Favourites, ειπα να μοιραστώ μαζί σας τα New Year's Beauty Resolutions μου! Ξεκινάμε λοιπόν!

Resolution #1
Να μαθω να τρωω σωστα! 

 
Να τρωω καθημερινά ισορροπημένα γεύματα που θα μου προσφέρουν ολες τις βιταμίνες και τα απαραιτητα συστατικα που χρειάζεται ο οργανισμός μου για να ειναι υγιής, και με αυτον τον τροπο να χασω (επιτέλους!) τα περιττα κιλα που μου εχουν αφήσει οι εγκυμοσύνες! Θα ήθελα αυτο ομως να γινει τροπος ζωής, χωρις να θεωρω οτι κανω καποια διαιτα. Πρεπει να μαθω τον εαυτο μου να κανει σωστες επιλογες οσον αφορα το φαγητο! Η διατροφη ειναι πολυ βασική και για την ομορφιά. Μπορεί να προσφέρει μεγαλη βελτιώση στην οψη του δέρματος στο πρόσωπο και στο σωμα, καθως πραγματικά πιστεύω οτι η φράση 'You are what you eat' ειναι απολυτα αληθινη! Για αυτο τον λογο έχω ήδη αρχίσει να πηγαίνω σε διαιτολόγο, ο οποιος με βοηθάει να χάσω τα κιλα μου μεσα απο ενα απολυτα ισσοροπημένο προγραμμα διατροφής! Και μεχρι στιγμης παμε πολυ καλα! Εχω χασει ηδη 3 κιλα! Yioupi!!!


Resolution #2
Γυμναστική! 


Η γυμναστική ειναι πολυ σημαντική για την τόνωση του σώματος. Εκτός απο αυτο ομως,  η γυμναστική βοηθάει και στο να εχουμε λαμπερη και υγιη επιδερμίδα! Ετσι λοιπον ξεκινησα να περπαταω 3 φορες την εβδομαδα για 40 λεπτα και μου αρέσει πολυ!!! Δεν ειμαι fan του γυμναστηρίου, οποτε προτιμώ να πηγαίνω στο Αλσος που εχουμε απέναντι και να περπαταω μεσα στην φυση. Πραγματικα λιγο περπάτημα την ημερα σε κανει να νιώθεις άλλος ανθρωπος!



Resolution #3
Meditation! 

 
To στρες και ολες οι σκεψεις που εχουμε στο μυαλο μας επηρεάζουν και την επιδερμίδα μας καθως και το σώμα μας! Έρευνες εχουν δείξει οτι το στρες και το αγχος μπορουν να προκαλέσουν πολύ σοβαρές αρρωστιες, γιαυτο θα πρεπει να προσπαθησουμε να τα αποβαλλουμε απο την καθημερινότητά μας οσο το δυνατον μπορουμε. Ο διαλογισμός ειναι πραγματικα ενα απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δοκιμασει και με κανει να χαλαρώνω και να ηρεμω! Παλιότερα το εκανα πιο συχνα, αλλα μετα που γέννησα τα παιδια μου το αφησα τελείως. Φετος λοιπον αποφάσισα να το εντάξω μεσα στο καθημερινό μου πρόγραμμα! 10-20 λεπτα την ημερα! Και επειδη εχω λιγο ξεσυνηθίσει, χρησιμοποιώ τα Guided Meditations Podcasts απο την Mary Maddux. Ειναι πραγματικα καταπληκτική! Αν ενδιαφέρεστε μπορειτε να δειτε περισσοτερες λεπτομέρειες στο site της www.meditationoasis.com.


Resolution #4
Sleep more!


Tα τελευταία 5 χρόνια, δεν εχει περάσει ουτε ενα βραδυ που να μην εχω ξυπνήσει τουλαχιστον μια φορα (λογω των παιδιών) και το αργοτερο που ξυπνάω ειναι 7:30 το πρωι (καθε μερα ακομη και τα σαβ/κα!!!)!!! Το κακο που κανω ομως ειναι οτι κοιμαμαι αργα το βραδυ και ετσι δεν καλυπτω τις απαραιτητες ωρες που χρειαζεται ο οργανισμος μου και η επιδερμίδα μου! Γι'αυτό λοιπον αποφασισα να πηγαινω νωριτερα για υπνο και να προσπαθησω να κοιμάμαι 6-8 ώρες καθε βραδυ!


Resolution #5
Νεα Skincare Routine και εντατική περιποιηση της επιδερμίδας του προσώπου!


Ο περασμενος χρόνος ηταν πολύ σημαντικος για εμενα, καθως ανακαλυψα τα προϊόντα Proactiv και καταφερα (επιτέλους!) να καταπολεμίσω την ακμη που ειχα αποκτήσει μετα τα 30 μου! Ομως, τωρα θελω να βρω κατι περισσοτερο για το δερμα μου και να προσπαθήσω να το περιποιούμαι οσο καλύτερα γίνεται! Ετσι εχω ξεκινησει μια καινουργια skincare routine με καινουργια προϊόντα για τα οποια θα σας κανω αναλυτικο review πολυ συντομα! Επισης, μεσα σε αυτο το προγραμμα περιποιησης προσωπου (και λαιμου! - μην τον ξεχναμε!) εχω εντάξει και διαφορες μασκες που ενυδατωνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα!


Resolution #6
Να φοραω ολο τον χρονο αντηλιακή προστασία στο πρόσωπο!


Ειμαι πολυ τακτική στο να φοραω αντηλιακο καθημερινά το καλοκαιρι, αλλα οφειλω να ομολογήσω οτι το αμελω οταν ερχεται ο χειμωνας... Ομως η επιδερμίδα μας χρειαζεται αντηλιακή προστασια ολο το χρονο! Ετσι αποφασισα να φοραω αντηλιακο στο πρόσωπό μου καθημερινα ακομη και τον χειμωνα. Επισης ακουσα για μια κρεμα ματιων απο την Clarins που εχει SPF 30 και θελω να την δοκιμάσω. Τελος, θα προσπαθω να βαζω αντηλιακο καθημερινα και στα χερια μου γιατι και αυτα χρειαζονται προστασια απο τον ηλιο ολο τον χρονο!



Resolution #7
Περιποίηση μαλλιών!


Τα τελευταία 2 χρόνια πρεπει να ομολογήσω οτι δεν ημουν και πολυ ευγενική με τα μαλλιά μου... Αρχισα να τα βαφω πιο ανοιχτα με ανταυγες, και χρησιμοποιούσα πολυ συχνα το straightening iron μου καθως και  πολλα προϊόντα styling. Ετσι τα μαλλιά μου ειχαν γινει ατονα, οι ακρες ήταν σκληρες με αρκετη ψαλιδα και γενικως φαινονταν αρκετα ταλαιπωρημένα... Γι'αυτο το λογο αποφασισα αυτο τον χρονο να τα περιποιούμαι πιο εντατικα για να γινουν πιο υγιη και λαμπερα! Το πρωτο πραγμα που εκανα ηδη ήταν να τα βαψω καστανα (ναι ναι ειμαι και παλι brunette!!)!!! Ετσι δεν θα ταλαιπωρουνται με βαφες και ανταυγες καθε μηνα! Επισης αλλαξα τον τροπο που τα στεγνωνω και κανω styling με το πιστολακι χωρις να χρησιμοποιω straightening iron. Απο κει και περα ειμαι στην αναζητηση του τελειου σαμπουαν και conditioner (χωρις SLS παντα) καθως επισης και της καλυτερης μασκας μαλλιών! Ηδη εχω δοκιμασει αρκετα προϊόντα, για τα οποια θα κανω αναλυτικο post και θα σας πω τις αποψεις μου. Ομολογω ομως οτι τα μαλλιά μου ηδη και με αυτες τις μικρες αλλαγες που εχω κανει φαινονται πιο υγιή και λαμπερα!!!



Resolution #8
Healthy Nails!


Τους τελευταιους μηνες τα νυχια μου εχουν γινει πολυ λεπτα, ξεφλουδιζουν και σπανε... Προσπαθουσα να το αγνοήσω και απλα λιμαριζα λιγο την επιφανεια του νυχιου για να μην φαινεται οταν τα βαφω, αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει... Ετσι αποφασισα να τα περιποιηθώ περισσοτερο και να τα κανω πιο γερα και δυνατα! Κανω ηδη μια θεραπεια με προϊόντα της Deborah Lippmann η οποια διαρκεί περιπου ενα μηνα και σιγουρα θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα! Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μπορεις να τα βαφεις, το οποιο με εχει λιγο τρελανει (εγω αλλαζα το χρωμα καθε 2-3 μερες!) αλλα θα κανω υπομονη μεχρι να τελειώσει η θεραπεία! Επισης, εχω ξεκινήσει να περιποιούμαι περισσοτερο και τα επωνύχια και χρησιμοποιώ την Creme Abricot Nail Cream by Dior καθε βραδυ πριν κοιμηθω! Η τιμουλα της κρεμας αυτης ειναι λιγο τσιμπημένη (αν και την αγορασα με τις εκπτωσεις οποτε την πηρα €8 λιγότερο) αλλα πραγματικα ειναι τελειο προϊον!!!!


Resolution #9
Δεν θα αγορασω κανενα καινουργιο beauty product, μεχρι να τελειώσω αυτα που ηδη εχω!! 


Μεσα στις γιορτες αναδιοργάνωσα λιγο τα καλλυντικά μου και διαπιστωσα οτι εχω παρα πολλα απο κάθε ειδος τα οποια τα εχω ανοιξει και δεν τα χρησιμοποιω και ετσι πανε χαμενα γιατι ληγουν!! Μιλάω περισσοτερο για κρεμμωδη καλλυντικα που ληγουν αρκετα γρήγορα... Για παράδειγμα, αυτη τη στιγμη που σας γραφω μεσα στο ντουλαπι μου εχω 8 ανοιγμενες μασκαρα!!! Και ειναι κρίμα γιατι ειδικα οι μασκαρα πρεπει να χρησιμοποιουνται μεσα σε 3-6 μήνες! Και να φανταστείτε οτι πεταξα και αλλες 6 γιατι ειχαν χαλασει!!! Eτσι λοιπον απο δω και περα δεν θα αγοραζω τιποτα αν δεν τελειώσω πρωτα αυτα που εχω!


Resolution #10
Πιο επιλεκτική στις αγορες μου!


Ηδη η συλλογή καλλυντικών μου ειναι αρκετα μεγαλη και πιστευω οτι θα πρεπει να ειμαι πιο επιλεκτική απο δω και περα με τις αγορες μου. Για παραδειγμα, εχω παρα πολλες σκιες απο διαφορες μαρκες και ειμαι σιγουρη οτι εχω πολλές και διαφορες αποχρωσεις απο όλα τα χρωματα που υπάρχουν. Ετσι λοιπον για παραδειγμα, στο εξης για να αγορασω μια σκια θα πρεπει να ειναι  ξεχωριστή, να μην εχω τιποτα παρομοιο στην συλλογή μου και να ειμαι σιγουρη οτι ειναι ενα χρωμα που θα χρησιμοποιήσω!


Resolution #11
No more lipglosses for a year!!!!


Τρεμω και μονο που γραφω αυτη την φραση!! Ναι το ομολογώ! Ειμαι lipgloss addict!!! Στην συλλογη μου εχω 63 lipgloss απο τα οποια τα 40 ειναι MAC!!!! Και επειδη και τα lipgloss χαλανε αρκετα γρηγορα, αποφάσισα να μην αγορασω ουτε ενα lipgloss αυτον τον χρονο!!! (κλαψ κλαψ...) Η μονη περιπτωση που θα επιτρεψω στον εαυτο μου να αγορασει καποιο lipgloss θα ειναι μονο αν ειναι limited edtion και δεν μοιαζει με κανενα απο αυτα που ηδη εχω!!!



Resolution #12
Να αγαπησω περισσοτερο τον εαυτο μου!


Θελω να αγκαλιασω, να φροντίσω και να αγαπησω περισσοτερο τον εαυτο μου παρ'ολες τις ατέλειές μου!!! Κανένας δεν ειναι τελειος και ειμαι σιγουρη οτι αν αγαπησω και αποδεχτώ τον εαυτο μου ετσι οπως ακριβως ειναι, τοτε και οι αλλοι θα με αγαπησουν ακομη περισσοτερο!


Αυτα λοιπον ειναι τα New Year's Beauty Resolutions μου! Θα ηθελα πολυ να μαθω και τα δικά σας resolutions για τον καινουργιο χρόνο!

                                                                                              Kisses xxx,
bloglovin

** Source for the pictures: http://weheartit.com

42 comments:

alexandra είπε...

Το τελευταίο θέλω να κάνω πιο πολύ απο οτιδήποτε άλλο!!

smugnificent είπε...

Καλώς όρισες. Μας έλειψες. Ελπίζω ο χρόνος αυτός να βοήθησε και όλες οι καινούργιες αρχές στη ζωή σου να πάνε καλά. Νομίζω οι resolutions σου πρέπει να είναι όλων μας. Θα συμφωνήσω με τις περισσότερες! Εκτός από τη γυμναστική, δε την μπορώ καθόλου αλλά έκοψα το κάπνισμα και συγχωρώ τον εαυτό μου χαχα

Korina είπε...

Απο χθες το βράδυ σκεφτόμουν να σε...ψάξω. Και ήμουν έτοιμη να ρωτήσω στο twitter για σένα!
Χαίρομαι που σε ξανακούω. Ελπίζω τώρα όλα να είναι καλά!
Πριν τη μεγάλη αναχώρηση θα κανονίσουμε beauty καφεδάκι όλες;;; Έτσι, για να σε αποχαιρετήσουμε..

Μεγάλη η απόφαση με τα glosses.Σου εύχομαι την καλύτερη δυνατή προσπάθεια!!!χααχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχας καλως μας ηρθες! Το πρωτο που εχω να σχολιασω ειναι οτι στη Κυπρο θα περασετε τελεια! Δεν θελω να θιξω τη πατριδα μου αλλα δυστυχως στην οργανωση και στη ποιοτητα ζωης η Κυπριοι μας εχουν βαλει τα γυαλια! Μακαρι να ξαναπηγαινα κι εγω! Οσο για τα υπολοιπα ευχομαι να τα καταφερεις ολα!

Πόσο μου έλειψες βρε Χριστινάκι!
"Εξαιτίας" σου ξεκίνησα το blogging και είχα συνηθίσει να σε διαβάζω...(όλοι έχουμε μικρούς εθισμούς!)
Εύχομαι να πετύχεις όλους τους στόχους που έθεσες για τη νέα χρονιά!
Οι μεγάλες αλλαγές γίνονται μόνο για καλό!
Θα περάσετε super στην Κύπρο!
Περιμένω την επόμενη συνάντηση για να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά...
Σε φιλώ xxx

penny είπε...

πολυ καλες οι προτασεις σου και νομιζω οτι πρεπει ολες να τις εφαρμοσουμε! καλη αρχη στην Κυπρο και πολυ καλα θα κανεις που θα φυγεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

Xριστινάκι καλώς μας όρισες!!Μας έλειψες γλυκιά μου...εύχομαι ότι καλύτερο για την οικογένεια σου στο νέο σας ξεκίνημα,στην Κύπρο!Όσο για τα υπόλοιπα,και εγώ θέλω να κοιμάμαι περισσότερο(ναι,κοιμάμαι λίγες ώρες με αποτέλεσμα να είμαι την άλλη μέρα χάλια),και να σταματήσω να αγοράζω καλλυντικά!!!!Δύσκολο,μιας και τα καταστήματα καλλυντικών τα έχω επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου!!!!!! φιλιά πολλά κορίτσι.....

Ανώνυμος είπε...

Welcome back! Η απουσία σου ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή , χαίρομαι πολύ που είσαι πάλι μαζί μας!

Περιμένουμε εντυπώσεις από τη θεραπία νυχιών , την είχα σκεφτεί και εγώ αλλά πως θα κυκλοφορώ με άβαφα νύχια;

Καλέ, πόσα ψαλιδάκια για βλεφαρίδες έχεις;

Φιλιάααα

Rafalena είπε...

Χριστινα ποσο χαιρομαι που σε ξαναδιαβαζω!η απουσια σου αισθητη!οσο περνουσαν οι μερες και δεν εγραφες ομολογω οτι ειχα αρχισει να ανησυχω.το ξερω οτι ακουγεται περιεργο μιας και δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα το εννοω.Οσο για τη μετακομιση στη Κυπρο ακουγεται πολυ ωραια.θα περασετε πολυ ομορφα.
Τελος για τα New Year's Beauty Resolutions τα βρισκωολα απολυτα σωστα αν και τολμηρα καποια,χιχι...no more lipgloss??respect!
σου ευχομαι να μεινεις πιστη στις αποφασεις σου ;-)πολλα πολλα φιλια!

Κερασία είπε...

Τι να πρωτοπω...ότι μου έλειψες? Ότι ήμουν σίγουρη ότι η πρώτη σου ανάρτηση μετά απο καιρό θα έκανε παταγο? ότι όλα θα πανε καλά κ ότι είμαι σίγουρη ότι θα πετυχεις όλους σου τους στόχους? (εκτος απο τα lipgloss..xexe)
Πάντως και αυτό που ανέφερες για το διαλογισμό το σκέφτομαι κ γω σοβαρα..ισως όχι διαλογισμό αλλά μάλλον πρεπει να επιστρέψω στη yoga.
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά περιμένουμε τις αναρτήσεις σου πιο "πεινασμένες" απο ποτέ!
Πάντως νομίζω ότι το καλύτερο το κράτησες για το τέλος...και οπως πάντα έχεις απολυτα δίκιο!!
love u always girl
xoxo

Y είπε...

Agapiti mou Christina, i Kypros einai iperoxi, exw paei polles fores, kai se zileuw pou metakomizeis ekei!
Leipw k egw twra kairo poli apo tin blogosphera, elpizw to blog sou na mou dwsei wthisi na epanelthw.
Wish you all the best and good luck with your resolutions!

Ioanna G είπε...

Μας έλειψες Χριστινάκι!!! Στην Κύπρο; Τέλεια!! Οπωσδήποτε συνάντηση πριν φύγεις, φτιάξε πρόγραμμα και κανόνισε, ξέρεις εσύ! Αυτό με τα lpigloss πρέπει να το κάνω κι εγώ! Γενικά με τα καλλυντικά αλλά με τα lipgloss ένα παραπάνω γιατί χαλάνε εύκολα!

myStickland είπε...

Xριστινάκι,καλώς ήρθες.Σου εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά,με υγεία και αγάπη σε εσένα και την οικογένεια σου!Εύχομαι στη Κύπρο να περάσετε τέλεια και να μην μας ξεχνάς..να γράφεις που και που ε?
Μου αρέσει πολυ η σημερινή σου ανάρτηση,πολλά απο αυτά έχω και εγω υποσχεθεί στον εαυτό μου να κάνω..για να δούμε,στο τέλος αυτης της χρονιάς πόσα θα έχω καταφέρει!!
Σε φιλώ<3

Ανώνυμος είπε...

Μας ελειψες Χριστινακι!

Ευχομαι οι αλλαγες στην ζωη σου να φερουν μονο χαρα!

Τελεια ολα τα resolutions σου!
Θελω στο τελος του χρονου να μας πεις τι κρατησες τελικα :)

xxx

Daydreamer είπε...

Μακάρι να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Με λίγη θέληση όλα γίνονται.Kαλώς να μας ορίσεις στην Κύπρο τότε! Σε κάποια πράγματα είναι καλά, αλλά μην νομίζεις και δω ένα μεγάλο χωριό είναι. Αλλά δεν έχουν Sephora & Hondos( υπάρχει ένα Λευκωσία και πανάκριβο άκουσα) κλαψ κλαψ. Οπότε αν θες βοήθεια για που να βρεις μπορώ να βοηθήσω. Έχουμε όμως σχεδόν πάντα ήλιο, και είναι κάτι που το λατρεύω..! :)

Unknown είπε...

@alexandra
Πιστεύω οτι είναι το πιο σημαντικο απ'όλα!!! xxx

Unknown είπε...

@smugnificent
Kαι εμενα μου λειψατε! Το να κόψει κανείς το καπνισμα νομιζω οτι ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορει να κανει για τον εαυτο του! Μπράβο σου!! Στις 11 Ιανουαριου εκλεισα 2 χρονια που το εχω κοψει και πραγματικα αισθανομαι αλλος ανθρωπος! :-)

Unknown είπε...

@Korina
Κορίνα μου εισαι πολυ γλυκιά! Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!! Ευτυχως εχω αρκετο χρονο μεχρι την μετακομιση - θα φυγουμε τελος Μαϊου! Οποτε μεχρι τοτε θα τα πουμε σιγουρα!!! Οσο για τα lipgloss και εγω τρομάζω με την αποφαση που πήρα!!! lol Αλλά δεν παει αλλο... κριμα τα λεφτα.. προτιμω να τα κρατησω και να αγορασω κατι αλλο που δεν εχω!!! Για να δουμε ποσο θα αντεξω..!!!! :-P

Unknown είπε...

@Christina
Την Κυπρο την λατρεύω και ελπιζω και εγω να ειναι τοσο καλα οσο το φανταζομαι!! x

Unknown είπε...

@AnGeLmArY
Αχ κοριτσια με εχετε συγκινήσει!!! Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!! Και εγω παντα λεω οτι οτιδήποτε γινεται ειναι παντα για καλο, ακομη και αν δεν το βλεπουμε εκεινη την στιγμη... Μολις περασει λιγο ο καιρος, παντα εμφανίζεται ο λογος που γινονται ολα!! Θελω και εγω να σε γνωρίσω απο κοντα!! Φιλάκια xxx

Unknown είπε...

@penny
Σ'ευχαριστώ πολυ πολύ!! <3

Unknown είπε...

@Natasa makeup-nails
Γεια σου Νατασσα μου!! Ειναι γεγονος οτι οι πειρασμοι ειναι πολλοι αλλα θα προσπαθησω να αντισταθω!! Ελπιζω να τα καταφέρω!!! Φιλακια x

Unknown είπε...

@Ελενη Κερσένογλου missticklemepink.blogspot

Ελένη μου μου λείψατε και εσεις παρα πολυ!! Είναι πραγματικά δύσκολο που δεν μπορω να βαψω τα νυχια μου, αλλα πρεπει να κανω υπομονη... Σιγουρα θα σας κανω κριτική μολις την τελειώσω και θα σας πω τη γνώμη μου και τι αποτελέσματα ειχα! Οσο για την φωτογραφία, δεν ειναι δικα μου αυτα!! lol <3

Unknown είπε...

@Rafalena
Χαιρομαι και εγω που επεστρεψα και πραγματικα σας βλεπω ολες σας σαν τις πολυ πολύ καλές μου φίλες!! Οσο για τα lipgloss ειμαι αποφασισμένη οτι θα την τηρήσω αυτη μου την αποφαση! Για να δουμε!! ;-)

Unknown είπε...

@Κερασία
Κερασακι εισαι τοσο γλυκια!!! Ειμαι τοσο τυχερη που σας εχω γνωρίσει ολες και ειδικα με εσενα και την Ντεμη (και λογω και των GBB) εχουμε γινει κολλητές!! Πραγματικα για 'μενα το beauty blogging ειναι ευλογια!! Ειδικα τωρα που φευγω για Κυπρο, ειναι τοσο σημαντικο για μενα οτι θα μπορω να συνεχίσω να μιλαω μαζι σας και να κανω αναρτήσεις! Και στο Τιμπακτου να παω (που λεει ο λογος), παλι εσεις θα εισαστε παντα μαζι μου μεσω του internet και αυτο πραγματικα ειναι το πιο τελειο πραγμα του κοσμου!! Και πραγματικα θελω να ευχαριστήσω εσενα και την Ντεμη που μου αλλαξατε τα μυαλα, οταν σκεφτομουν να σταματησω το blogging! Ειστε οι καλύτερες φιλες του κοσμου!!! Φιλουρες!!! <3<3<3

Unknown είπε...

@Y
Why oh why have you stopped??? Μας εχεις λειψει πολυ και πρεπει να σου ομολογησω οτι σε σκεφτομουν εκει γυρω στα Χριστουγεννα!!! Ελπιζω ολα να ειναι καλα και να αρχισεις και παλι να κανεις αναρτησεις! <3<3<3

Unknown είπε...

@NatalieDouka
Ναταλακι μου γλυκο μου λειψατε και εσεις πολυ πολυ!! Φυσικα και θα κανονισουμε παραπανω απο μια συναντησεις για να τα πουμε πριν φυγω! Μεχρι τον Μαϊο εχουμε καιρο! Οσο για τα lipgloss μετα απο πολυ σκεψη το αποφασισα και νομιζω οτι θα ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω! Ετσι θα εκτιμήσω περισσοτερο τα lipgloss που εχω και με τα λεφτα που θα ξοδευα θα αγορασω αλλα καλλυντικα που δεν εχω!! ;-)

Unknown είπε...

@myStickland
Σ'ευχαριστώ πολύ! Και φυσικα θα γραφω! Αυτη ειναι η μαγεια του blogging - δεν πειραζει οπου και αν εισαι, μπορεις παντα να κανεις αναρτήσεις!!! Φιλακια x

Unknown είπε...

@Artemi
Αρτεμουλα μου και εσεις μου λείψατε! Οσο για τα resolutions γιαυτο τα εκανα και αναρτηση για να εχω αλλον ενα λογο να τα τηρήσω!!! Θα σου πω τι κρατησα του χρονου!!! <3

Unknown είπε...

@Daydreamer
Γεια σου! Δεν ήξερα οτι εισαι στην Κυπρο! Θα ειναι τελειο να γνωρίζω καποιον οταν ερθω με το καλο! Εμεις θα μετακομίσουμε στην Λεμεσο! Την λατρευω την Κυπρο! Δεν ηξερα οτι δεν εχετε Sephora (μου ηρθε μια μικρη σκοτοδύνη οταν το διαβασα!!!) αλλα εχετε αλλα ωραια καταστήματα ειμαι σίγουρη! Εεεε???? Και αν ειναι, θα ερχομαι και μια βολτα στην Αθηνα για... shopping therapy!!!! Φιλάκια xxx

Unknown είπε...

Yooohoooo Christina is back!!! Respect για τα resolutions αν αποκλίνεις κ από κάποια πχ glossesδεν κάηκε κ ο κόσμος αλλά κακομοίρας μου τώρα που πήρες φόρα με το αδυνάτισμα κ την γυμναστική αλοίμονο σου!!! Συμφωνώ απόλυτα στα πιο εξορθολογισμένα ψώνια κ φυσικά στο τελευταίο το οποίο είναι κ το σημαντικότερο!!! Χαίρομαι που τόσα κορίτσια σχολίασαν κ χάρηκαν με την επιστροφή σου γιατί σου τα λέγα δε στα λέγα!!! Μην τολμήσεις να αφήσεις το blogging!!! Φιλάκια κ εγώ σ' αγαπώ πολύ πολύ πολύ κ ελπίζω να μπορέσω να σε αποχαιρετίσω κ εγώ πριν φύγεις:)

Unknown είπε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΚEEP IN TOUCH SUPER H AΝΑΡΤΗΣΗ!!ΤΡΟΜΕΡΟ COME BACK.

Stella είπε...

Wellcome back Χριστινα!
Μας ελειψες!
Πολυ ωραια resolutions, συμφωνω με ολα!
Η σωστη διατροφη ειναι πολυ σημαντικη και εγω θελω να μπω σε προγραμμα.
Οσο για τα πολλα καλλυντικα εχεις δικιο, να τελειωνουν πρωτα και μετα αγοραζουμε καινουρια!
Τα lip gloss δεν θα τα σχολιασω...
Φιλακια πολλα!
Miss Starshiny

Vaso είπε...

Christina καλος ηρθες!!καλη αρχη σε ολα!Δυσκολος αυτος ο χειμωνας και για μενα..εκανα αρχη κοβοντας το τσιγαρο και αγορασα ηλεκτρονικο!!!νιωθω αλλος ανθρωπος!!οσα προανεφερες τα κανω πλανο για να με βρει η ανοιξη ποιο χαρουμενη ποιο ανανεωμενη ,λες να κανουμε ενα κινημα ???ολες το χρωσταμε στον εαυτο μας δεν θελει πολυ κοπο...μονο να δωσουμε και λιγη αγαπη στον εαυτο μας παραλληλα με αυτη που δινουμε απλοχερα στους δικους μας ανθρωπους.:) περιμενουμε αναρτησεις σου ****

Claire D. T είπε...

Υπέροχο ποστ!!
Τα resolutions σου πραγματικά είναι πολύ όμορφα και εύχομαι να τα πραγματοποιήσεις όλα!!
Καλή αρχή στην Κύπρο :)

glittermeup είπε...

Kali Arxi stin Kupro sou euxome ta kalitera !!! Good Luck <3 Ta resolutions teleia simfono me ta perissotera kai tha ithela kai egw na ta kano , ala den tha boreso :p xo

Elena είπε...

Καλώς την!!!! Μια χαρά ανανεωμένη επέστρεψες!!! Το πιστεύω και εγώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται....Perfect resolutions!!! Και εγώ το κάνω κάθε χρόνο αλλά πάντα τα μισά καταφέρνω στην καλύτερη...Η Λεμεσός είναι μια χαρά, και απο μαγαζιά άλλο τίποτα!!! Ένα κακό έχει όπως όλη η Κύπρος άλλωστε...τέλειο φαγητό!!! Έχω και προσωπικό λόγο που χαίρομαι που θα πας εκεί θέλω κάποιον να με προμηθεύει χαρουποσοκολάτα τη μόνη σοκολάτα που μου αρέσει!!!Οπότε μόλις τακτοποιηθείς θέλω προμήθειες!!!! Πολλά φιλιά ΧριστινάκιΧΧΧΧΧ

Δέσποινα είπε...

Μας έλειψες, είναι η αλήθεια!Ελπίζω όλα να πάνε καλά από δω και πέρα.Όσο για τις αποφάσεις σου εύχομαι να τηρήσεις όσες θα σε κάνουν χαρούμενη/να νιώθεις καλύτερα και αν δεις ότι κάτι δε σου ταιριάζει στην πορεία μην διστάσεις να το αφήσεις!Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Simfono sxedon me oles tis apofaseis soy kai sou euxomai na tis pragmatopoiiseis! Kali prosarmogisto neo sou spiti. Se katalabaino giati ki ego prosfata xreiastike na kano akribos to idio pragma gia na eimai konta se ena agapimeno mou prosopo pou pernouse duskoles ores... Na blepeis mono ta 8etika se aytin tin e3eli3i kai 8a ta katafereis.

mariza είπε...

Welcome back και καλή δύναμη για όλα... την οικογένεια, τη μετακόμιση και τους νέους στόχους. Για τη διατροφή και την υγεία είναι πολύ σημαντικό το πολύ νερό. Οι κυριότεροι δικοί μου στόχοι φέτος είναι 1) να τελειώσω επιτέλους με τα μαθήματα του μεταπτυχιακού, 2) ακόμα πιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής για ενδυνάμωση και βελτίωση στάσης σώματος & 3) να μην πειράζω τα πετσάκια μου όταν αγχώνομαι! Φιλάκια πολλά.

CuteandGirlyDMS είπε...

Xριστινάκι μου μας έλειψες πολυ...Ευχομαι πραγματικά να περάσεις τέλεια στην κυπρο! και να χαρεις την ζωή σου εκει με την οικογενεια σου! Νεα αρχή νέα ξεκινηματα!!! Μακάρι όσα λες στο post να τα καταφερεις! το ευχομαι ολοψυχα! και γω πρεπει να κανω πολλα απο αυτα φετος... ουφφφφ αγχωθηκα βραδιατικα...Ελπιζω και ευχομαι να σε γνωρίσω απο κοντα πριν φυγεις!( όπως και όλες τις άλλες κοπελες )

Alkistis είπε...

επειδη οταν ειδα το σχολιο σου δεν ειχα χρονο ειπα να μπω να σχολιασω και γω αν και περασαν μερες.... εχουμε τα ιδια θελω για το νεο ετος εκτος απο το καπνισμα (ευτυχως δεν το αρχισα ποτε). Ειδικα με τα καλυντικα!!!!! τουλαχιστον εδω και 2 μηνες δεν βαριεμαι και βαφομαι καθημερινα οποτε θα αρχιζουν να τελειωνουν καποια..... Κυπρο ε; και γω το χω στο πισω μερος του μυαλου μου να φυγω απο Ελλαδα με τον αντρουλη μου αλλα δεν ειναι πολυ ευκολο να αποφασιστει (οταν υπαρχουν δουλιες απο πισω)
Καλη συνεχεια και ελπιζω οταν πας Κυπρο να μην μας ξεχασεις!!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME