18.2.12

Rose Diamond - Diorskin Poudre Shimmer

Είχα ακούσει απίστευτες κριτικές και video σχετικά με την Highlighting Powder 'Amber Diamond' by Dior. Ολοι μίλαγαν με τα καλυτερα λόγια, ολοι την ειχαν αγοράσει και ελεγαν τι ωραια ειναι και σχεδον ολες οι Beauty Gurus στο YouTube είχαν σχετικό video!



Οταν πηγα στα Sephora για να δω και εγω απο κοντα το Amber Diamond ομολογώ οτι απογοητεύτικα... Ο λογος γιαυτο ειναι οτι ολες οι κριτικες που ειχα διαβασει ελεγαν οτι το προϊόν blends into your skin και δίνει ενα πολυ φυσικό αποτέλεσμα.. Οταν ομως το ειδα απο κοντα και εκανα το swatch στο χέρι μου, το βρήκα πολύ σκουρο για την επιδερμίδα μου, και σίγουρα το αποτέλεσμα πάνω μου ήταν καθε αλλο παρα φυσικο..! Η πωλητρια ομως τοτε μου ειπε οτι για την δική μου επιδερμίδα θα προτιμουσε το 'Rose Diamond'.  Οταν μου το εδειξε ηταν love at first site!


Rose Diamond by Dior

To χρώμα ειναι απιστευτα ομορφο και γλυκο! Η υφή της πουδρας αυτης ειναι σαν μετάξι! Και το αποτέλεσμα οταν το εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου πραγματικά τελειο και πολυ φυσικο! Ακριβώς αυτο που ήθελα!


Rose Diamond by Dior

Για μένα λοιπόν και την δική μου επιδερμίδα το Rose Diamond ειναι πολύ πιο καλό απο το Amber Diamond και είναι σίγουρα μια απο τις καλύτερες highlighting powders που έχω! Εσείς εχετε δοκιμάσει καποια απο τις δυο highlighting powders by Dior? Ποια σας αρέσει καλύτερα?


7 comments:

korina είπε...

Χριστίνα είναι α-πί-θα-νο!!! Με γεια σου! Σκεφτόμουν να αγοράσω το msf blonde από τη naturally της m.a.c. Αλλά τώρα που βλέπω το dior το ξανασκέφτομαι!!

smugnificent είπε...

Πολύ ωραίο Χριστίνα αλήθεια! Και μένα νομίζω αυτή θα μου πήγαινε πιο πολύ στα χρώματα μου

evi είπε...

αχ με βαζεις σε πειρασμο ρε γμτ :D..δεν προλαβα κ το mac msf blonde και ειχα συμβιβαστει με την ιδεα οτι δεν εχει νεο highlighter προς το παρον.

το dior nude το πηρες? πως σου φαινεται?

CuteandGirlyDMS είπε...

einai yperoxo!!!!! na to xareis sou eyxomai!

Χριστινάκι πραγματικά είναι πανέμορφο... Σκεφτόμουν κι εγώ για το blonde της Mac, αλλά εχθές που πήγα συγκρατήθηκα μόνο και μόνο από αυτή την ανάρτηση...
Θα πάω σύντομα να το δω, τουλάχιστον πριν αποσυρθεί η naturally!

Despoina είπε...

Και εγω τη πατησα και πηρα το Αμπερ ενω το ροζ τελικα ειναι το καλυτερο!Αστα........

Inspiring Minds είπε...

γειά σου χριστίνα!
σε έχω κάνει tag στο blog Μου.
http://laourasbeautyblog.blogspot.com/2012/02/whats-in-my-bag.html

χχχ

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME