16.8.13

Τα 7 πιο βασικά πινέλα για κάθε μακιγιάζ!


Θα σας παρουσιάσω μια λίστα με τα 7 καλύτερα πινέλα για το μακιγιάζ που πιστεύω οτι καθε γυναίκα που φοράει makeup θα πρεπει να έχει. Με αυτά τα πινέλα μπορείς να δημιουργήσεις σχεδον ολα τα makeup looks! Τα πινέλα αυτά που θα σας δείξω θεωρούνται holy grail για πολλές beauty bloggers και makeup artists. Φυσικά δεν χρειάζεται να έχετε αυτά ακριβώς τα πινέλα. Μπορείτε να διαλέξετε παρόμοια από άλλες μάρκες που κάνουν την ίδια δουλειά αλλά κοστίζουν λιγότερο. Για πιο φθηνές επιλογές μπορείτε να δείτε εδώ.

Ξεκινάμε λοιπόν απο το πρώτο πινέλο:
Foundation Brush

Δημιουργήθηκε από την Samantha Chapman, μια από τις αδερφές Pixiwoo στο YouTube, και θεωρείται από πολλούς το No.1 πινέλο για liquid foundation. Οι μαλακές και πυκνές τρίχες βοηθάνε ώστε να απλωθεί το foundation στο δέρμα χωρίς ίχνος γραμμών.

Blush Brush

Αυτό το πινέλο έχει εμπνευσθεί από το παραδοσιακό Ιαπωνέζικο Kabuki Theater.  Το κωνικό σχήμα κάνει την εφαρμογή ρουζ παιχνιδάκι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα ζυγωματικά για highlighting. Μπορείτε να το βρείτε στο allcosmeticswholesale.com


Contour Brush

Το σχήμα αυτου του πινέλου ταιριάζει τέλεια για την περιοχή κάτω από τα ζυγωματικά για contouring ή εφαρμογή bronzer. Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εφαρμογή ρουζ ή ακόμη και highlighter!


Eye Shadow Brush

Το σχήμα αυτού το πινέλου εφαρμόζει την σκιά τέλεια πάνω στο βλέφαρο και βοηθάει για μια ομοιόμορφη εφαρμογή. Το πινέλο αυτό της Βοbbi Brown είναι το αγαπημένο για πολλούς makeup artists. Δυστυχώς μπορούμε να το βρούμε μόνο σε Ebay και Amazon.


Blending Brush

Ένα από τα καλύτερα πινέλα της MAC! Το 217 είναι τέλειο για το σβήσιμο της σκιάς στην εξωτερική κόχη του ματιού, αλλά μπορεί να έχει και πολλές άλλες χρήσεις, οπως για την εφαρμογή  highlighter κάτω από το φρύδι, για την εφαρμογή σκιάς σε όλο το κινητο βλέφαρο για ένα πιο απαλό look, για να κάνεις contouring στην μύτη κτλ. Σίγουρα ένα από τα πιο βασικά πινέλα.


Blending Brush

Ένα από τα πιο ακριβά πινέλα αλλά και ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και είναι και το αγαπημένο της γνωστής makeup artist Lisa Eldridge. Είναι τέλειο για να σβήνεις το χρώμα και να δημιουργείς διαβάθμηση του χρώματος με ευκολία. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για την εφαρμογή concealer ή πουδρας κάτω από τα ματια. Μπορείτε να το βρείτε μόνο στα Selfridges με παραγγελία μέσω τηλεφώνου.Eyeliner Brush

Ενα από τα καλύτερα πινέλα για eyeliner. Μπορείς να κάνεις το winged look με ευκολία! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για τον σχεδιασμό των φρυδιών.


Εσείς έχετε κάποιο από τα παραπάνω πινέλα στην συλλογή σας? Ποιό είναι το δικό σας holy grail πινέλο?2 comments:

Τελεια τα real techniques!Πρεπει να δοκιμασω το Nars εχω ακουσει οτι ειναι κορυφη!!

@Blushingloves Irene Greece
Τα Nars είναι στην Wishlist εδω και καιρό!!! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWSLETTER SIGNUP

INSTAGRAM

PINTEREST

Google+

LABELS

TRANSLATE ME