4.10.13

Face and Body Foundation by MAC :: Ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής του!


Έχω μιλήσει πολλές φορές για το ποσο μου αρέσει το Face and Body foundation της MAC!

Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα foundations που έχω δοκιμάσει. Είναι ελαφρύ και παρέχει μια μεσαία κάλυψη, η οποία ομως είναι buildable. Φαίνεται πολύ όμορφο και φυσικό στο πρόσωπο, με μια formula που διαρκεί μέσα στη μέρα και η οποία δεν μου προκαλεί σπιράκια και breakouts. Και φυσικά, δεν ξεχνάμε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο σώμα.
Αν και μου αρέσει πολύ αυτό το foundation, οφείλω να ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή με την εφαρμογή του. Βρήκα ότι όταν το χρησιμοποιούσα με πινέλα, πολλές φορές άφηνε γραμμές στο δέρμα και έκανε πολύ ώρα να στεγνώσει και να σταθεροποιηθεί. Για μένα ο καλύτερος τρόπος εφαρμογής αυτού του foundation είναι με τα δάχτυλα. Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα μια καταπληκτική makeup artist στο YouTube που δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο εφαρμογής του F&B! Το όνομά της είναι Sharon Farrell και σας προτείνω να επίσκεφθείτε το κανάλι της!!!

Ο τρόπος που δείχνει και με έχει κάνει να αγαπήσω αυτό το foundation ακόμη περισσότερο, είναι ο εξής: εφαρμόζετε μια ποσότητα του foundation στα χέρια σας και στη συνέχεια τα τρίβετε τα μεταξύ τους μέχρι να το foundation να αρχίσει να κολλάει. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας. Αυτή η τεχνική κάνει το foundation πιο πυχτό και στεγνώνει πολύ γρήγορα, δίνοντάς σας ένα πολύ ωραίο τελείωμα!
  Μπορείτε να δείτε τον τρόπο που το κάνει στο ακολουθο video:




Ετσι, αυτή πιστεύω οτι είναι η πιο καλή εφαρμογή του Face and Body foundation! Αν την δοκιμάσετε, αφήστε μου τις εντυπώσεις σας στα σχόλια αυτού του άρθρου.

5 comments:

doppelganger είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
doppelganger είπε...

Ριξε μια ματιά και σε αυτό, υπάρχει και ο τρόπος της Mary Greenwell το "slaping it on" http://www.shamelessfripperies.com/review/mac-face-body/

Unknown είπε...

@doppelganger
Την 'slapping it on' μεθοδο την χρησιμοποιούσα μέχρι σήμερα, αλλά νομίζω οτι ο τρόπος που δείχνει η Sharon Farell είναι ο καλύτερος! :)

ANDYSTYLE είπε...

you have beautiful eyes and I love the makeup :)

Leinti nti είπε...

λειντις και οι δυο προσεγγίσεις δείχνουν τελικά ότι τα δάκτυλα είναι το καλύτερο εργαλείο. θα ξαναρχίσω να βάφομαι με τα δάκτυλα πάλι. τον τελευταίο χρόνο έχω την guerlain parure de lumiere, η οποία θέλει ταμποναριστό άπλωμα. νομίζω τελικά ότι εξαρτάται απο το είδος του φαουντέισιον οπότε ας πειραματιστούμε μέχρι να βρούμε τον καλύτερο τρόπο....

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME