25.9.13

Review :: Clinique Superprimers



Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ primers (ειδικά λόγω της λιπαρής μου επιδερμίδας), και έτσι χάρηκα πολύ όταν η Clinique μου έστειλε 4 από τα νέα Superprimers* να δοκιμάσω!! Η Clinique πρόσφατα έβγαλε 6 νέα face primers σε 5 tone-correcting αποχρώσεις συν ένα χωρίς χρώμα. Η όλη ιδέα βασίζεται στο να χρησιμοποιείς βάσεις με χρώμα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δερματικών αναγκών και θεμάτων που έχουν να κάνουν με την όψη της επιδερμίδας. Όπως όταν χρησιμοποιούμε concealer με πράσινο χρώμα για να διορθώσουμε τυχών κοκκινίλες που μπορεί να υπάρχουν στο δερμα.


Έτσι αυτά τα primes εκτός από το να δημιουργούν την τέλεια βάση για το foundation, αντιμετωπίζουν επίσης θέματα οπως Redness (Yellow), Dullness (Pink), Discolourations (Peach), Dullness in Deeper Skins (Brown) and Sallowness (Lavender).

Τα Superprimers που έχω είναι τα εξής:
  • Pink Superprimer :: for Dullness
Clinique Superprimer :: Dullness
   

  • Peach Superprimer :: for Discolourations

Clinique Superprimer :: Discolourations



  • Yellow Superprimer :: for Redness
Clinique Superprimer :: Redness

  • White Superprimer :: Universal Face Primer
Clinique Superprimer :: Universal Face Primer

Η υφή τους είναι σαν μους (μου θυμίζουν πολύ το Maybelline mousse foundation ή το L'Oreal Paris Studio Secrets Professional Magic Perfecting Base). Μονο το Universal έχει διαφορετική υφή και μοιάζει περισσότερο με gel.

Και τα 4 απλώνονται πολύ ομορφα στο πρόσωπο και απορροφονται πολύ γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και λείο. Χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, οπότε ένα σωληνάριο διαρκεί για πολύ καιρό! Χρησιμοποίησα τα Superprimers με 3 διαφορετικά foundations για να τα δοκιμάσω (Face & Body by MAC, Mat Velvet+ by MUFE και Even Better Compact Makeup SPF15 by Clinique) και όλα εφαρμόστηκαν πολύ όμορφα και διήρκησαν για πολλές ώρες!

Οσο για το πως βελτιώνουν την οψη της επιδερμίδας, μπορώ να μιλήσω περισσότερο για το Peach Superprimer, αφού τα θέματα που με απασχολουν περισσότερο με την επιδερμίδα μου έχουν να κάνουν με σημάδια ακμης, discolouration και hyperpigmentation. Αυτό το primer έκανε το πρόσωπό μου πολύ απαλο και λείο και μείωσε κατα πολυ την εμφάνιση των πόρων στην επιδερμίδα μου. Έτσι όταν εφάρμοσα το foundation και το concealer πρόσεξα οτι η εφαρμογή του προϊόντος ήταν πιο ομαλή και επιπλέον χρειάστηκα λιγότερο προϊόν! Μου αρέσει πολύ αυτό το primer!

Από τα 4 primers που δοκίμασα, ομολογώ οτι το White Superprimer μου αρέσει λιγότερο από τα άλλα. Ισως εχει να κανει με την διαφορά στην υφη. Οταν το δοκίμασα, άφησε την επιδερμίδα μου όπως οταν φοράω την ενυδατική μου, ενώ τα άλλα 3 έκαναν το πρόσωπό μου απαλό σαν βελούδο.

Γενικά μου αρέσουν αρκετά τα Superprimers της Clinique και σας προτείνω να τους ρίξετε μια ματιά την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε ένα Clinique counter!
 ..............................................................................................................
Τα Clinique Superprimers έρχονται σε σωληνάριο των 30ml και είναι κατάλληλα για όλες τις επιδερμίδες. Μπορείτε να τα βρείτε στα Clinique counters και η τιμή τους είναι €28.50.

Εσείς δοκιμάσατε κάποιο από τα Superprimers της Clinique? Ποιά θέματα με την οψη της επιδερμίδας σας σας απασχολουν περισσότερο?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME