18.1.13

Bazando! - Αγορές online με επιστροφή χρημάτων!!





Εδώ και καιρό άκουγα από διάφορες YouTubers (όπως η Leesha από το xsparkage) να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για ορισμένα sites που υπάρχουν στην Αμερική, τα οποία σου επιστρέφουν μέρος των αγορών σου όταν κανεις αγορές online! Και επειδή οπως γνωρίζετε, το online shopping ειναι το πάθος μου, ήθελα πολύ να βρω καποιο τέτοιο site και για την Ελλάδα! Και τελικά το βρήκα!!!

Ονομάζεται Bazando και εχει ξεκινήσει την λειτουργία του στην Ελλάδα από το 2010 (πως δεν το είχα βρει νωρίτερα???). Το Bazando έχει συνολικά πάνω από 7.500 eshops στην Ελλάδα και 9 ακόμα χώρες (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Η.Π.Α., Αυστρία, Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο)! Το cashback (η επιστροφή χρημάτων δηλαδή) που προσφέρουν φτάνει μέχρι και το 50% ενώ επιπλέον έχουν εκπτώσεις, κωδικούς έκπτωσης και κουπόνια έτσι ώστε οι online αγορές να γίνονται ακόμη πιο οικονομικές! Super!!!

Η χρήση της υπηρεσίας είναι απλή:
1. Ο χρήστης εγγράφεται στο Bazando εντελώς δωρεάν. Οι κωδικοί του ισχύουν τόσο για τα Ελληνικά όσο και για τα ξένα sites του Bazando.
2. Επιλέγει από τη λίστα του Bazando το eshop / web site που τον/την ενδιαφέρει, βλέπει το cashback και τις προσφορές του και πατάει στο σχετικό link για να μεταφερθεί στη σελίδα του καταστήματος.
3. Κάνει την αγορά του/της στο eshop / web site, όπως συνήθως.
4. Με την ολοκλήρωση της αγοράς, το cashback πιστώνεται στο λογαριασμό του χρήστη στο Bazando. Μπορεί να λάβει τα μετρητά του cashback, απλά, με Paypal ή τραπεζικό έμβασμα.

Ήδη έγινα μέλος και περιμένω πως και πως να δώ ποσα λεφτά θα κερδίσω με την επόμενη αγορά μου!! Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα e-shops με τα οποία συνεργάζονται επέλεξα ορισμένα που σίγουρα θα επισκεφθώ σύντομα:
 
Πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους online retailer μόδας και ομορφιάς της Αγγλίας! Εδώ θα βρείτε απίθανα ρουχα, παπουτσια, αξεσουαρ αλλά και καλλυντικά! Cashback 2.75%.

Έχει προϊόντα από εταιρείες όπως Essie, L'Oreal Professionel, Tigi, Orly, Schwarzkopf Professional, Sparitual, Revlon Professional, American Crew, Charme d'Orient, Aegyptia, Akzent Direct, Arabesque, China Glaze, Astonishing Nails κτλ. Προσφέρει cashback 4%

Από την  ιστοσελίδα αυτή έχω αγοράσει και στο παρελθόν! Αλλά τότε δεν ήξερα οτι θα μπορούσα να παρω 7.5% cashback από τις αγορές μου! Προσφέρει καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης δέρματος και αρώματα των ακόλουθων διάσημων brands: Anna Sui, Aveda,Borghese, Bio-therm, Britney Spears, Bvlgari, Cellex C, Chanel, Christian Dior, Clarins, Clinique, Darphin, Decleor, Elizabeth Arden, Estee Lauder, Givenchy, Gly-cel, Guerlain, Guinot, Gucci, Helena Rubenstein, Kanebo, Kinerase, La Prairie, La Mer, Lancaster, Lancome, Lierac, MAC, Max Factor, Monteil, Nina Ricci, Orlane, Payot, Revlon, Shiseido, Sisley, SKII, Squina, Swissline, Ultima, Valmont, Versace, YSL. Επιπλέον: - Δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο!

  • BeautyCorner.gr
Το είχα ξαναδεί αυτό το site αλλά δεν έχω αγοράσει απο εκει ακόμη. Εκεί θα βρείτε προϊόντα από τις εταιρείες Alterna, Diego Dalla Palma, Evita Peroni και Anastasia Beverly Hills. Cashback 2.5%

  • Follie Follie
Ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα για πανέμορφα κοσμήματα! Τώρα με τις αγορές μου θα παίρνω και cashback 3%.

  •  MyShoe.gr
Εδώ θα βρείτε αυθεντικά, κλασικά, επώνυμα παπούτσια και αξεσουάρ γνωστών, διάσημων οίκων. 4.5% Cashback.

Είμαι super excited με την ανακάλυψή μου αυτή και με τα χρήματα που θα κερδίσω στις επόμενές μου αγορές! Εσείς γνωρίζατε το site Bazando?

2 comments:

marilou είπε...

genika den kanw online shopping gt eimai polu para3enh,idiotroph kai gero3ekouta kai ama de to dw to proion de mporw na epile3w alla apo files mou alla kai reviews to asos den exei ka8olou kalh fhmh!argei na ferei ta pragmata,polles fores erxontai ellatwmatika kai apo e3uphrethsh pelatwn kai epikoinwnia mazi tous...vrasta!opote exe to nou sou an einai.

Unknown είπε...

@marilou
Εχω αγοράσει αρκετες φορές από το Αsos και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα... Ισως έτυχε στις φίλες σου... :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME