31.1.13

IzoCard: Ιστοσελίδα Επιστροφής Χρημάτων!



Νομίζω οτι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν στην Ελλάδα τι συμβαίνει στο εξωτερικό και τα sites επιστροφής χρημάτων και προσφορών φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια (δείτε εδώ το αρθρο που είχα κάνει για άλλο ένα παρόμοιο site!)!!! Το site για το οποίο θα μιλήσω σήμερα πιστεύω οτι είναι ένα από τα καλύτερα, με βάση τα sites που συνεργάζεται καθώς και το ποσοστό cash back που δίνει!

Πρόκειται για το IzoCard και συνεργάζεται με περισσότερα από 600 καταστήματα. Μόλις είδα τα site με τα οποία συνεργάζεται το IzoCard ενθουσιάστηκα γιατί είναι μερικά από τα αγαπημένα μου (όπως μπορείτε να δείτε και εδώ).


www.beautybridge.com - Επιστροφή χρημάτων 8%

Εχει πολύ καλές μαρκες καλλυντικών όπως Philosophy, Fekkai, Bliss, Deborah Lippmann, Ahava, Dermalogica, Too Faced, Babor, L Occitane, Pixi, Babor, GloMinerals, Murad κτλ. Το κοστος των μεταφορικών εξαρτάται απο το πόσο κοστίζει η παραγγελία σας και ξεκινάει απο $9.95. Αυτό που μου αρέσει με το Beauty Bridge είναι τα δειγματα που δίνουν δωρεαν σε κάθε παραγγελία και τα οποία τα διαλέγετε πριν κανετε checkout!



 www.beautyexpert.co.uk - Επιστροφή χρημάτων 6%

Αλλο ένα αγγλικό site που εχει προϊόντα απο μαρκες οπως Caudalie, Clarisonic, Dermalogica, Dr Hauschka, Ole Henriksen, Sarah Chapman, Macadamia, Moroccanoil, Kerastase, Shu Uemura Art of Hair, Pai, Phyto, Becca, Bliss, Elizabeth Arden, OPI, Essie και πολλές άλλες! Τα μεταφορικά είναι δωρεάν.



 www.cheapsmells.com - Επιστροφή χρημάτων 5%

Στo Cheapsmells.com μπορείτε να βρείτε αρώματα, προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών καθως και προϊοντα μακιγιάζ σε πολύ καλές τιμές. Εδώ μπορείτε να βρείτε μάρκες καλλυντικών οπως: MAC, Clarins, Elizabeth Arden, Benefit, Bobbi Brown, Jemma Kidd Make Up School, NARS, OPI, Orly, MaxFactor, Urban Decay, Maybelline, Sally Hansen, Stila, Christian Dior, Lancome, Ciate, Clinique, Collection2000, Rimmel London, Revlon κτλ. Παραδίδουν στην Ελλάδα, τα μεταφορικά υπολογίζονται με βαση το βαρος της παραγγελίας και η παράδοση γίνεται μέσα σε 10-15 εργάσιμες μέρες.


 www.gorgeousshop.co.uk - Επιστροφή χρημάτων €6

Aυτό το site ειδικεύεται κυρίως σε προϊόντα περιποιησης των μαλλιών, αλλά εχει επίσης και προϊόντα skincare και μακιγιάζ. Εδω μπορείτε να βρειτε προϊοντα απο Ghd, L'Oreal, TIGI, Kerastase, Clarins, Elemis, Becca, Essie, Jessica και πολλές άλλες! Παραδίδουν στην Ελλάδα με flat rate στα μεταφορικά £17.



 www.hqhair.com - Επιστροφή χρημάτων 6%

 Άλλο ένα αγγλικό site που προσφέρει δωρεάν μεταφορικά. Εδώ μπορείτε να βρείτε μάρκες όπως Alpha H, Alterna, Butter London, Bliss, Essie, Elemis, GHD, Hei Poa, Japonesque, L'Occitane, Mavala, Murad, NARS, Nicole by OPI, OPI, Tweezerman, Urban Decay και πολλές άλλες.



www.asos.com - Επιστροφή χρημάτων 5%

Εκτος απο πολυ καλες ευκαιριες σε ρουχα και accessories στο asos θα βρείτε και πολλές μαρκες καλλυντικών οπως NARS, Models Own, Nails Inc, Rimmel, OPI, Jemma Kidd, Illamasqua, Essie κτλ. Τα μεταφορικά ξεκινάνε απο €6.
 

Αλλά επιπλέον, μέσω του IzoCard βρήκα και νεα sites που δεν τα είχα ξαναδεί! Θα σας αναφέρω μερικά από τα sites αυτά για να πάρετε μια ιδέα!


  
www.activebeauty.co.uk - Επιστροφή χρημάτων 5%

 Ένα αγγλικό site που δεν γνώριζα είναι και το Active Beauty. Προσφέρει μάρκες καλλυντικών όπως Bumble & Bumble, Burt's Bees, Butter London, Ciate, Dr. Hauschka, Essie, Gatineau, GHD, Joico, Kerastase, KMS California, Macadamia, Mavala, Neal's Yard Remedies, Orly, Orofluido, Pureology, Redken,Sara Happ, Sexy Hair, Shu Uemura Art of Hair, St. Tropez, Weleda, Yes to, Xen-Tan. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται ανάλογα με την παραγγελία και προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των £50.






www.fragrancenet.comΕπιστροφή χρημάτων 7%


 Εκτός απο αρώματα σε πολύ καλές τιμές, μπορείτε να βρείτε και καλλυντικα από εταιρείες όπως Biotherm, Bobbi Brown, Bourjois, Chanel, Christian Dior, Cle De Peau, Clinique, Dermalogica, Dr. Hauschka, Estee Lauder, Fresh, Guerlain, Kiehl's Lancome, Laura Mercier, Lauren Luke, MAC, Smashbox, Stila, Too Faced κα. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται ανάλογα με την παραγγελία και σου προσφέρουν έναν κωδικό για έκπτωση 20% μολις γίνεις μέλος τους!




www.galaxyperfume.co.uk - Επιστροφή χρημάτων 8%

Και πάλι ένα site για αρώματα στο οποίο όμως από μακιγιάζ και καλλυντικά θα βρείτε και τις μάρκες Bare Escentuals, Becca, Benefit, Clarins, Giorgio Armani, GloMinerals, MAC, Makeup For Ever, NARS, Molton Brown, Revlon, Philosophy, Smashbox,Urban Decay, the Balm και πολλές άλλες. Τα μεταφορικά κοστίζουν £6.96 για ολες τις αγορές αξίας μέχρι £70, και για μεγαλύτερες αγορές ειναι το 10% της παραγγελίας. Αλλά, αν σκεφτείτε οτι με το IzoCard παίρνετε 8% cash back, τότε τα μεταφορικά σας είναι μολις το 2% της παραγγελίας!!!


Αν ενδιαφέρεστε για το IzoCard ωστε να έχετε και εσείς επιστροφή χρημάτων με κάθε online αγορά σας, η χρήση της υπηρεσίας είναι πολύ απλή:

1. Εγγραφείτε στην σελίδα του IzoCard χωρίς καμία επιβάρυνση.

2. Βρείτε το κατάστημα που θέλετε να αγορασετε online. Το καλό με αυτό το site είναι οτι μπορείς να συγκεντρώσεις τα αγαπημένα σου sites σε μια σελίδα και ετσι να μην χρειαζεται να ψαχνεις κάθε φορα! Επιπλέον, αν βρείτε καποιο site με το οποίο δεν συνεργάζονται, μπορείτε να τους ενημερώσετε με email ωστε να το συμπεριλάβουν στους μελλοντικούς συνεργάτες τους!

3. Καντε κλικ στο link του site που θέλετε να αγοράστε από την σελίδα του IzoCard και κάντε κανονικά τα ψώνια σας.

4. Στο ιστορικό του λογαριασμού σας θα καταγραφούν οι επισκέψεις και αγορές που κάνατε σε καθε website και θα εμφανισθούν οι επιστροφές χρημάτων ανα site.


5. Μολις συμπληρώσετε το ποσό των €30 μπορείτε να κάνετε ανάληψη μεσω του τραπεζικού λογαριασμού σας ή μεσω Paypal.

Και όπως καταλάβατε είμαι ήδη μέλος! Τι έχω να χάσω? Μάλλον θα κερδίσω περισσότερα χρήματα και με τα καινούργια sites θα κάνω πιο πολύ online shopping!! ;) Ποιά είναι η γνώμη σας για τα sites επιστροφής χρημάτων? Είσαστε σε κάποιο μέλος?

Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

1 comments:

ℳata είπε...

Καλησπέρα! Τα χρήματα που παίρνεις πίσω μεσω paypal φορολογούνται;

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME