28.1.13

Leighton Denny: Crystal Nail File

Πέρυσι τον Φεβρουάριο, τα νύχια μου δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Ήταν αδύναμα, έσπαγαν συνέχεια και ξεφλούδιζαν.Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τελείως την περιποίηση των χεριών και των νυχιών μου ωστε να δω αποτελέσματα και να τα επαναφέρω στην κανονική τους κατάσταση!

Μέσα στις αλλαγές λοιπόν που έκανα, ήταν και ή λίμα που χρησιμοποιούσα. Η λίμα και ο τρόπος λιμαρίσματος των νυχιών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στα νύχια! Η λίμα θα πρέπει να πλένεται και να αποστειρώνεται συχνά, ακόμη και αν την χρησιμοποιείτε μόνο εσείς!  Στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε χάρτινη λίμα (η οποία δεν αποστειρώνεται) θα πρέπει να την αλλάζετε με καινούργια.

How to file your nails
(source: http://blog.spaboutique.ca)
   


Αλλά και ο τρόπος που λιμάρετε τα νύχια σας είναι πολύ σημαντικός! Από την κάθε άκρη του νυχιού, θα πρέπει να τα λιμάρετε προς μια κατεύθυνση και οχι μπρος-πίσω! Διαφορετικά είναι σαν να τα πριονίζετε κάνοντας τις άκρες του νυχιού τραχιές. Ετσι το νερό (όταν πλένετε τα χέρια σας) περνάει μεσα στο νύχι και ξεκινάνε τα γνωστά ξεφλουδίσματα!

Αποφάσισα λοιπόν  να παρω μια glass file και επέλεξα αυτη του Leighton Denny, η οποία έχει πολύ καλές κριτικές και εχει παρει και βραβειο! Ο Leighton Denny είναι ένας πολύ γνωστός τεχνίτης νυχιών στην Αγγλία ο οποίος έχει βγάλει τώρα και τα δικά του προϊοντα που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Leighton Denny: Glass Nail File


Έρχεται σε μια πολύ ομορφη κασετινούλα για να την προστατεύει. Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει γυάλινη λίμα νυχιών και μπορώ να πω οτι με εξέπληξε θετικά!! Αυτή η λίμα γλυστράει πανω στο νύχι κάνοντας το λιμάρισμα παιχνιδάκι!


Leighton Denny: Glass Nail File


Εγώ αγόρασα το μικρό μέγεθος που έχει μήκος γύρω στα 13cm, αλλά υπάρχει και το πιο μεγάλο αν εσείς θέλετε. Σχεδόν ένα χρόνο μετά η λίμα δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και είναι σαν καινούργια! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την λίμα αυτή και πιστεύω οτι και αυτή βοήθησε ώστε τα νύχια μου να φαίνονται και να είναι απόλυτα υγιή και δυνατά.

Η γυάλινη λίμα του Leighton Denny κοστίζει €14.44 και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Μπορεί να θεωρηθεί λίγο ακριβή, αλλά εχει lifetime guarantee και με βάση το αποτέλεσμα που έχω δει και το ποσο ωραία και εύκολα λιμάρει τα νύχια, νομιζω αξίζει!
 
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow on Bloglovin

2 comments:

eirini είπε...

Σε tagara...Θα χαιρόμουν πολύ αν το έκανες!Αν θες άσε ένα σχόλιο αν το κάνεις κάτω από το post για να το δω σίγουρα :)
http://irenesplanet.blogspot.gr/2013/01/tag-22.html

Menia είπε...

Φαίνεται υπερτέλεια!! Θέλω να την δοκιμάσω γιατί έχω τρελό πρόβλημα με το ξεφλούδισμα, ακόμα κι όταν είναι βαμμένα τα νύχια!Τέλεια ανάρτηση Χριστίνα!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

TRANSLATE ME