9.3.11

Τελικά αγόρασα το Bundle Monster!!!

Ναι λοιπόν, τελικά το αποφάσισα και αγόρασα το Bundle Monster! Και για όποιον δεν γνωρίζει, το Bundle Monster είναι ενα σετ που αποτελείται απο 21 πλακετες τύπου Konad με σχέδια για τα νύχια!

Πρέπει να ομολογήσω οτι δίσταζα να το αγοράσω λόγω καποιων reviews  που είχα διαβάσει, που έλεγαν οτι δεν είναι καλής ποιότητας και οτι δεν βγαίνουν τα σχεδια καλα κτλ. Είχα αγοράσει παλιά καποιες πλακέτες τύπου Konad οι οποίες όντως δεν ήταν καλες και το είχα μετανιώσει. Και γι'αυτό το λόγο είμουν τόσο διστακτική... Αλλά τελικά με έπεισε η Κερασία (μια κοπέλα που αφήνει πολλές φορές σχόλια στο blog μου) η οποία τις είχε αγοράσει και μου είπε οτι είναι πολύ καλές.

Τις αγόρασα από το http://www.amazon.com//. Η παραγγελία έγινε στις 22 Φεβρουαρίου 2011 και την παρέλαβα στις 3 Μαρτίου! Πολύ γρήγορη παράδοση αν λάβει κανείς υπ'οψιν του οτι το δέμα ερχεται απο την Χονολουλού και όλες τις απεργίες που είχαν τα ταχυδρομία!!! Οι πλακέτες κόστισαν $17,99 και τα μεταφορικά ήρθαν στα $4 σύνολο $21,99 (δηλαδή γύρω στα 15,60 ευρώ)

Το πακέτο ήρθε σε ένα πλαστικό φάκελο όπως φαίνεται στην φωτογραφία:









Οι πλακέτες είναι αυτές οπως φαίνονται παραπάνω και είναι καλυμένες με ένα διαφανές φιλμ που πρεπει να αφαιρέσετε πριν τις χρησιμοποιήσετε. Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει όλες, αλλά μεχρι στιγμής τα σχέδια που δοκίμασα βγαίνουν μια χαρα. Το μόνο αρνητικό που εχω να πω ειναι οτι οι άκρες τους γύρω-γύρω είναι λίγο τραχιες...

Απ'ότι καταλαβαίνετε θα ακολουθήσουν πολλά posts σχετικά με σχέδια νυχιών χρησιμοποιόντας τις παραπάνω πλακέτες!!!








4 comments:

Κερασία είπε...

Μπράβο κοριτσάκι!!! Σου εύχομαι τώρα να μας γεμίσεις φωτογραφίες με τα τόσο ωραία σχεδιάκια που κάνεις!!!
Ασε και το χειρότερο ειναι αυτό που σου έλεγα με τα σχέδια που είναι για όλο το νύχι. Είναι υπερβολικά μικρά. Αλλά είπαμε, για τα λεφτά τους μια χαρά είναι.
Εν αναμονή λοιπόν των επόμενων αναρτήσεων σου!

Unknown είπε...

εγώ έχω πάρει μόνο 4 δίσκους δοκιμαστικά, τα σχέδια που βλέπω και η πληθώρα είναι υπέροχα, θαυμάζω τη δουλειά σου σίγουρα θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα posts!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από εμένα!Καλώς σας βρήκα!!!Έψαχνα για πλακέτες bundle monster και με έβγαλε σε αυτό το ιστολόγιο!!!!!!!!Το μόνο άσχημο είναι ότι θέλει πιστωτική!!!!!Ούτε paypal είδα!Κρίμα......:(

Unknown είπε...

το κιτ του ΚΟΝΑD το έχετε παρει και αυτές τις παλέττες τις πήρατε επιπλέον;ψάχνω για οτ κιτ του ΚΟΝΑD έχετε κάποιον seller από ebay να μου συστίσετε;; δεν ξε΄ρω ακριβώς τί πρέπει να πάρω γιαυτό ρωτώ :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive