30.3.11

Βερνίκια-στυλό Cina

Τον περασμένο μήνα είδα μια διαφήμιση σε ενα περιοδικό για ένα καινούργιο προϊόν και αποφάσισα να το αγοράσω. Πρόκειται για το βερνίκι σε μορφή στυλό της εταιρίας Cina. Ειναι σε μορφή μαρκαδόρου και συμφωνα με το περιοδικό μπορείς να κάνεις γρήγορα και εύκολα το γαλλικό μανικιούρ, καθώς επίσης και οτι αλλα σχέδια θέλεις!

Τα art pens της Cina τα βρήκα μόνο στο Amazon και συγκεκριμένα στο KJ Beauty Store και αγόρασα 2 - ένα άσπρο και ένα μαύρο. Το κάθε ενα κοστισε $6,99 δηλαδή γύρω στα 5 ευρώ και τα μεταφορικά ήρθαν στα $8,50 (6 ευρώ). Η παραγγελία ήρθε μέσα σε 7 μέρες και δεν είχα κανενα προβλημα με τελωνείο καθως το ποσό ηταν πολύ μικρο.

Τα βερνίκια που αγόρασα είναι τα εξής:







Τα βερνίκια αυτά είναι πολύ ευκολα στην χρήση. Πρέπει να τα κουνήσεις πολύ καλά στην αρχή και να πιέσεις την μύτη να μπει μέσα για να βγει το προϊόν.

Πρέπει να πω οτι είμαι ενθουσιασμένη με αυτά τα βερνίκια! Είναι τέλεια ειδικά στην εφαρμογή της γραμμής του γαλλικού!

Στο video που ακολουθεί, σας δείχνω πόσο εύκολα απλώνεται η γραμμή για το γαλλικό μανικιούρ.





Θα ακολουθήσουν και άλλα video με περισσοτερα σχέδια! ;)





5 comments:

Unknown είπε...

Τα συγκεκριμένα στυλό αποτελούν φοβερό gudget! Πραγματικά δεν ήξερα ότι υπήρχαν και σε ευχαριστώ για το ποστ! Γνωρίζεις αν βγαίνουν και σε άλλα χρώματα? Επίσης, όσον αφορά στη διάρκεια τους σε σχέση με ένα βερνίκι είσαι ευχαριστημένη?Σε ζάλισα στις ερωτήσεις ε?

Κερασία είπε...

Akrivws ta idia thelw na rwtisw kai gw! Giati kati antistoixa sta Hondos ta pire mia 3aderfi mou kai ousiastika itan gia petama apo tin prwti xrisi!!!

Unknown είπε...

Εχω δοκιμάσει και εγώ κατι άλλα παρόμοια στυλό τα οποία δεν ηταν καθόλου καλά και γι'αυτό ήμουν λιγο διστακτική στην αρχή για να τα αγοράσω... Αλλα τελικά είναι πολύ καλα! Εφαρμόζονται πολύ ευκολα, στεγνώνουν πολυ γρήγορα και έχουν μεγάλη διάρκεια στο μανικιούρ! Εχω δοκιμάσει πολλά ασπρα βερνίκια για γαλλικό και απο επώνυμες μάρκες τα οποία δεν κρατάνε καθόλου! "Σπάνε" απο την δεύτερη κιόλας μέρα... Αυτό το εχω χρησιμοποιήσει ήδη 2-3 φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα!

Τα βερνικια-στυλο Cina βγαίνουν σε ασπρο, μαύρο, ροζ, μωβ και κοκκινο. :)

Unknown είπε...

Cristina με έπεισες τα προσθέτω στη wishlist μου κάποια στιγμή θα τα πάρω...μακάρι να είχαν και περισσότερα χρώματα σε ασημί και χρυσό...σε ευχαριστώ για το review πάντα ξετρυπώνεις φοβερά gugdetakia!

fainontai teleia!!eidika to aspro einai gia mena gt exw ena provlhmataki me thn grammh tou gallikou!!:D

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive