8.3.11

Δύο προσφορές από την εταιρία Sigma!!!

Δύο νέες προσφορές παρουσίασε η εταιρία πινέλων μακιγιάζ Sigma.

Η πρώτη αφορά το Premium Professional Travel Kit το οποίο έρχεται τώρα $10 φθηνότερα και η προσφορά ισχύει μέχρι τις 11/3/2011!!!




Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται απο 7 πινέλα τα οποία είναι ιδανικά για την δημιουργία οποιουδήποτε look και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο ταξίδι σας ή να το έχετε μαζί σας μέσα στην τσάντα σας.  Έρχεται σε 4 χρώματα (μαύρο, φούξια, ασημί και ροζ) και αποτελείται απο τα παρακάτω πινέλα:




 Duo Fibre Powder/Blush - F15
 Είναι ένα πινέλο duo fibre μεσαίου μεγέθους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση ρουζ και highlighter. Αποτελείται απο συνθετικές και φυσικές τρίχες.











Tapered face -F25 
 Είναι ένα μεγάλο πινέλο με θολωτό σχήμα. Ιδανικό για την τοποθέτηση και το 'σβήσιμο' προϊόντων με υφή πούδρας όπως ρουζ και highlighter. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.










Large Fluff - E50
Ιδανικό πινέλο για την τοποθέτηση σκιάς στο βλέφαρο. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.











Large Concealer - F65 
Μεγάλο συνθετικό πινέλο για concealer. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση προϊόντων με κρεμώδη υφή όπως concealer, foundation, highlighter, paint pots της MAC κτλ.









Short Shader - E20 
Κοντό, επίπεδο και ελαφρά στρογγυλεμένο πινέλο με πολύ πυκνές τρίχες. Ιδανικό για το σβήσιμο του μολυβιού ή των σκιών που τοποθετούνται κατα μηκος της γραμμης των βλεφαρίδων.  Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.









Small Eye Liner - E10
Πολύ λεπτό πινέλο, ιδανικό για την τοποθέτηση eye liner. Αποτελείται απο συνθετικές τρίχες.












Small Tapered Blending - E45
Μικρό θολωτό πινέλο που σχηματίζει 'μύτη' στο τελος του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση και το 'σβήσιμο' σκιών στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.








Τα πινέλα αυτά έρχονται με μια πολύ ομορφη θήκη στο ίδιο χρώμα με τα πινέλα η οποία έχει και εξτρα θέση με φερμουάρ για να βάλετε οποιο άλλο πινέλο θέλετε ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεστε για το μακιγίαζ σας!




Η θήκη κλείνει μαγνητικά και έχει διαστάσεις (κλειστή) 10x17 cm.


Τα πινέλα είναι πιο κοντά και έχουν διαστάσεις 10 - 13cms.


Εγώ ήδη παρήγγειλα το δικό μου σετ στο φούξια χρώμα!!! Με την προσφορά των $10 φθηνότερα, είναι σαν να μην πληρώνω τα μεταφορικά αφου η μεταφορά της παραγγελίας με USPS First-Class Mail International έρχεται στα $10,76!! Τέλεια!!! Θα κανω σίγουρα αναφορά στο blog μου μόλις το παραλάβω!!!!


Η δεύτερη προσφορά αφορά το Premium Professional Kit το οποίο έρχεται τώρα $10 φθηνότερα και η προσφορά είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα!




Το σετ αποτελείται από 15 πινέλα σε μάυρο χρώμα και στο κανονικό τους μέγεθος και έρχεται και με μια μαύρη θήκη για να τα έχετε όλα στην θέση τους και για να τα παίρνετε μαζί σας στο ταξίδι σας αν θέλετε. 


Τα πινέλα που περιλαμβάνει είναι τα εξής:




Large Fluff - E50
Ιδανικό πινέλο για την τοποθέτηση σκιάς στο βλέφαρο. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.









Large Concealer - F65
Μεγάλο συνθετικό πινέλο για concealer. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση προϊόντων με κρεμώδη υφή όπως concealer, foundation, highlighter, paint pots της MAC κτλ.



 
 
 
 
 
 
 
Duo Fibre Powder/Blush - F15
Είναι ένα πινέλο duo fibre μεσαίου μεγέθους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση ρουζ και highlighter. Αποτελείται απο συνθετικές και φυσικές τρίχες.



 
 
 
 
 
 
Tapered face -F25

Είναι ένα μεγάλο πινέλο με θολωτό σχήμα. Ιδανικό για την τοποθέτηση και το 'σβήσιμο' προϊόντων με υφή πούδρας όπως ρουζ και highlighter. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.



 
 
 



Powder/Blush - F10 
Μεσαίου μεγέθους πινέλο με στρογγυλεμένο τελείωμα και φυσικές μαλακές τρίχες. Ιδανικό για τοποθέτηση του ρουζ.




 
 
 
 
 
 
 
Tapered Highlighter - F35
Πινέλο με θολωτό σχήμα - ιδιο με το F25 σε μικρότερο μέγεθος. Ιδανικό για τοποθέτηση highlighter στα μάγουλα και σκιανση (contouring). Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.











Large Powder - F20
Μεγάλο πλατύ πινέλο με στρογγυλεμένο τελείωμα. Ιδανικό για την τοποθέτηση πουδρας. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.



 
 
 
 
 
 



Tapered Blending - E35
Φουντωτό πινέλο με μακριές τρίχες και κωνικό τελείωμα. Ιδανικό για την την τοποθέτηση και το 'σβήσιμο' της σκιάς στο βλέφαρό, την εσωχή του ματιού και την εξωτερική γωνία.





 
 
 
 
 
Small Tapered Blending - E45

Μικρό θολωτό πινέλο που σχηματίζει 'μύτη' στο τελος του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση και το 'σβήσιμο' σκιών στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.










Blending - E25 
Οβαλ πινέλο ιδανικό για την τοποθέτηση σκιών (και σε μορφή πούδρας και σε κρεμώδη μορφή), eye shadow primer και base eye shadow. 'Σβήνει' και μαλακώνει τις γραμμές των σκιών για ενα πιο φυσικό αποτέλεσμα.









Concealer - F75
Μικρό συνθετικό πινέλο για concealer. Είναι ιδανικό για την εφαρμογή προϊόντων με κρεμώδη υφή με μεγάλη ακρίβεια.









Flat Definer - E15
Μικρό και εντελώς flat πινέλο με πικνές τρίχες. Ιδανικό για την εφαρμογη eye liner ή σκιάς κατα μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.





 
 
 
 
 
 
 
Short Shader - E20
Κοντό, επίπεδο και ελαφρά στρογγυλεμένο πινέλο με πολύ πυκνές τρίχες. Ιδανικό για το σβήσιμο του μολυβιού ή των σκιών που τοποθετούνται κατα μηκος της γραμμης των βλεφαρίδων. Αποτελείται απο φυσικές τρίχες.







Lip - L05
Συνθετικό πινέλο για τα χείλια που κλείνει με ένα μεταλλικό καπάκι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση διαφόρων προϊόντων για τα χείλια όπως lipstick, lip gloss, και lip balms.




 
 
 



Small Eye Liner - E10
Πολύ λεπτό πινέλο, ιδανικό για την τοποθέτηση eye liner. Αποτελείται απο συνθετικές τρίχες.




 
 
 
 
 
Το παραπάνω σετ είναι ιδανικό για όποιον θέλει να έχει ένα ολοκληρωμένο σετ πινέλων. Και η τιμή του είναι απίθανη αν σκεφτεί κανείς οτι για 2 πινέλα της MAC μπορείς να πληρώσεις 100 ευρώ, ενω εδώ για 15 πινέλα και την θήκη τους πληρώνεις $139, δηλαδή 99ευρώ!!!! Εγώ έχω τα περισσότερα από τα παραπάνω πινέλα και μπορώ να σας πω οτι η ποιότητά τους είναι ίδια με αυτή της MAC! Αν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη συγκριση των πινέλων της MAC με αυτά της Sigma μπορείτε να δείτε το σχετικο post που έχω κάνει εδώ.

Και μην ξεχνάτε οτι με κάθε αγορά σας άνω των $30 η εταιρία Sigma σας κάνει δώρο ένα πινέλο Ε25 σε μέγεθος ταξιδίου!

Καλές αγορές λοιπόν! ;)

1 comments:

Unknown είπε...

Καλημέρα Χριστίνα...
Έχω πάρει πινέλα από Sigma (τα οποία πρωτοείδα είδα στο blog σου) και είμαι υπερευχαριστημένη!!!
Πήρα το σετ για πρόσωπο και μάτια,6 πινέλων και επιπλέον το F60 foundation.Ήρθαν μέσα σε μια βδομάδα!!!Σίγουρα θα ξαναγοράσω...
Thanks!!! xoxo

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive