3.10.12

New online beauty store: mybeautyparcel.com

Γεια σας κορίτσια!!

Σήμερα ήθελα να αναφερθώ σε ένα καινούργιο online beauty store που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του αυτόν τον Χειμώνα! Το site αυτο ονομάζεται mybeautyparcel.com


Υπάρχει πολύ μυστικότητα σχετικά με αυτο το site και δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλες λεπτομέρειες. Δεν ξέρω χωρα προέλευσης, ποιές μάρκες καλλυντικών θα έχει. Δεν ξερω καν αν θα κάνει delivery σε Ελλάδα και Κύπρο! Ξέρω μόνο οτι θα κάνει launch πολύ σύντομα! Και αν πάτε στο site τους και γραφτείτε στο newsletter τους, τοτε εκτός του οτι θα μάθετε απο τους πρώτους ποτε θα ξεκινήσει αυτο το beauty store, θα έχετε και 5% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία! Super!!

Εδω να πω οτι, αν και δεν εχει αναφερθεί τιποτα συγκεκριμένο στο internet, νομίζω οτι έχω καταλάβει τι ειδους site θα ειναι αυτό!! Πες απο το ονομα, πες απο κατι που διαβασα στην σελίδα τους στο facebook, νομιζω (και το λεω με καθε επιφύλαξη!!!) οτι ειναι ενα απο αυτα τα members only luxury sample boxes (οπως το jolie box, το ipsy, το glossybox κτλ. κτλ.) που υπάρχουν σε Αμερική και Αγγλία!!! Και αν ειναι όντως έτσι, και κάνει delivery και σε εμάς, θα αρχίσω να χοροπηδάω απο τώρα!!!!

Επισκεφθείτε λοιπόν το mybeautyparcel.com, γραφτείτε στο newsletter ωστε να επωφεληθείτε και απο την έκπτωση του 5% και ας περιμένουμε παρέα να δουμε τι διαφορετικό θα εχει αυτό το online beauty store!!!!

Kisses xxx

2 comments:

aaaaaaa makari!!!!!!!poso zhleuw otan vlepw ta koutia pou lamvanoun oles!!eidika to joliebox exei polu wraia pragmata!!

pou hsoun vre toso kairo??mas eleipses!

Unknown είπε...

@vikaki24
Και εγώ το ελπίζω να ειναι κατι τέτοιο!!! Για να δουμε!! Και εμενα μου λείψατε!! Εκανα λιγες διακοπες απο το blog αλλα τωρα επέστρεψα!! x

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME