10.10.12

Pink October: Breast Cancer Awareness Month

Hi lovelies! ♥

Ο μήνας Οκτώβριος είναι ο μήνας εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού, ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ, οπως είχα αναφερθεί και σε προηγούμενο post. Αυτόν τον μήνα υπάρχει πολύ μεγάλη ενημέρωση σχετικά με αυτή την ασθένεια απο πολλούς φορείς, και πολλές εταιρείες προσφέρουν μέρος των εσόδων τους απο ορισμένα προϊόντα στον αγώνα κατα του καρκίνου του μαστού. Θεωρώ οτι ειναι μια πολύ καλή κίνηση από τις εταιρείες, και με αυτόν τον τρόπο δίνεται και σε εμας η δυνατότητα να προσφέρουμε κατι για αυτον τον αγώνα μεσα απο τις αγορές μας!

Πριν ξεκινήσω με τα προϊόντα, θα ήθελα να αναφέρω την θαυμάσια πρωτοβουλια της εταιρείας Avon με την μονάδα κινητού μαστογράφου που επισκεπτεται πολλές περιοχές της Ελλάδας και προσφέρει δωρεάν μαστογραφίες μαζί με την απαραίτητη ενημέρωση. Από τον Απρίλιο του 2010 έχουν πραγματοποιηθεί 11,000 δωρεαν ψηφιακές μαστογραφίες!! Το πρόγραμμα του κινητού μαστογράφου μπορείτε να το δείτε εδω.







Και ξεκινάμε λοιπόν με συγκεκριμένα προϊοντα ανα εταιρεία, με την αγορά των οποιων μερος των εσόδων πηγαίνει στην εκστρατεία κατα του καρκίνου του μαστού. Για περισσότερες πληροφορίες, καντε κλικ στις φωτογραφίες και στα link


 








Υπάρχουν πάρα πολλά limited edition προϊόντα που δημιουργούνται απο πολυ γνωστες εταιρείες καλλυντικών και οχι μονο για αυτον τον σκοπο. Δυστυχώς στην Ελλάδα έρχονται πολυ περιορισμένα, αλλα ακομη και αυτα ειναι ξεχωριστά και η αγορά τους πολυ σημαντική για αυτο που προσφέρουν! Shopping therapy στα καλύτερά του!!!

Hope you are having an amazing Wednesday! xxx

3 comments:

Chicgirlonthego είπε...

πάρα πολύ ωραίο post,μου αρέσει πολύ το blog σου. Κάθε μέρα μπαίνω να δω αν έχεις καινούρια ανάρτηση. :)

Unknown είπε...

@Chicgirl
Αχ σ'ευχαριστώ πολύ! You've just made my day!!! ;)

Menia είπε...

ti omorfa!!auto to lip gloss tis shiseido nomizo oti mou kleinei to mati me noima...xixi!! Filia!!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME