17.10.12

Sephora: 35% έκπτωση σε ολα μολύβια ματιών και χειλιών!!!


Αυτό ήταν!!! Μέχρι εδώ!! Δεν παει αλλο!!! Θα βγω εξω στον δρόμο να διαμαρτυρηθώ γιατί δεν έχουν Sephora εδω στην Κύπρο!!! Γιατιιιιι???? Τωρα που εχουν τα Benefit, θα βαλουν τα Urban Decay συν οτι θα εχουν και παλεττες της Sleek, βάζουνε και εξτρα προσφορές????? Φτανει!!! Θα μετακομίσω πισω!!! Δεν γίνεται!!!

Ουφ τα ειπα και ξέσκασα! :)
Στο θεμα μας τώρα! Για οσες εισαστε Ελλάδα και εχετε Sephora κοντά σας, τρέξτε!!! Εχουν έκπτωση 35% σε ολα τα μολύβια για ματια και για χείλια!!!! Ενα θα σας πω, τα MUFE Aqua Eyes τα μολύβια ειναι απίστευτα! Εχω το μαυρο και το καφε και ειναι πραγματικά πολύ καλα, σας τα προτείνω! Επισης το μολυβάκι Le Crayon Khol Intense Eye Pencil Ambre no. 62 της Chanel που είχα μιλήσει σε αυτο το post μου είναι ευκαιρία να το παρετε!!!! Η προσφορά ισχύει μέχρι αυτό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 και περιμένω να μου πειτε τι αγοράσατε!!!

Have fun shopping!!! ;)

7 comments:

maria_gary είπε...

Γεια σου Χριστίνα!!ξέρεις αν θα έρθει όλη η συλλογή urban decay??Αυτο για τη sleek είναι σίγουρο??πότε θα έρθει στα sephora??

Beautymagnets είπε...

Χριστίνα και γω μόλις είδα τη προσφορά,τα MUFE μολύβια σκέφτηκα αμέσως. Και τα aqua eyes και τα aqua lips τα οποία τίμησα δεόντως πάλι!
Αυτό για τις sleek παλέτες αν είναι αλήθεια θα το χαρούμε πάρα πολύ! :)
Φιλιά!

swan_rhcp είπε...

Μας έχουν τρελάνει τα Sephora αυτή τη σεζόν, πάνω που λέω ότι έχω αρκετά όλο και κάτι παίρνω με αυτές τις πρσφορές! Για τα MAC πάλι τόσο καιρό περιμένω, αλλά δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση για εκπτώσεις εδώ και πολύυυ καιρό! Αν μάθεις κάτι θα μας το πεις εεε; :)

Unknown είπε...

@maria_gary @beautymagnets
Απο Urban Decay απ'οτι ξέρω θα ερθουν ορισμενα κομματια, νομιζω μεσα σε αυτα η Naked 2 και η Vice Palette αν δεν κανω λάθος. Και η Sleek κανει την εμφάνισή της μεσα στα μεσα Νοεμβρίου!!!! Με τις παλεττες στα 10ευρω!! Γιούχου!!!! Πρεπει να φερω εξτρα βαλιτσα τα Xmas για τα εξτρα ψώνια!!! ;)

Unknown είπε...

@swan_rhcp
Ναι η MAC είναι αλήθεια εχει καιρο να ενημερώσει για προσφορές... Αν ακουσω κατι φυσικα θα το ανακοινώσω στο blog!! ;)

Daydreamer είπε...

Aχ, βλέπεις τι τραβάω τόσα χρόνια? Δεν υποφέρεται σου λεώ.. είτε θα πρέπει να ανοίξουν κατάστημα η θα εγώ θα φύγω,lol! Eίχαμε κατάστημα Lush, αλλά το έκλεισαν και έχει Λευκωσία τώρα απ΄'ότι ξέρω, κλαψ.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME