24.3.11

MAC Wonder Woman - Τι αγόρασα!



Στις 14 Μαρτίου 2011 κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα η καινούργια συλλογή της MAC 'Wonder Woman'. Υπήρξε μεγάλος σχολιασμός και κριτική σχετίκα με το packaging αυτής της συλλογής. Πολλοί εσπευσαν να πουν οτι δεν θα αγοράσουν τιποτα απο αυτήν την collection γιατι θεώρησαν οτι το packaging δεν είναι καθολου κομψο, φαινεται ψεύτικο, οτι περίμεναν κατι καλύτερο απο τη MAC κτλ... Πρέπει να ομολογήσω οτι δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα η συσκευασία των προϊόντων... Μπορώ να πω οτι μου αρεσε καλύτερα το εξωτερικό κουτι καθε συσκευασίας και θα προτιμούσα να ειχαν χρησιμοποιήσει αυτό για το κυρίως packaging. Αν αναλογιστεί ομως κανεις οτι η συλλογη αυτη είναι βασισμένη σε ενα κομικ, τοτε μπορούμε να καταλαβουμε το concept και το γιατί η συσκευασία ήταν ετσι. Παντως εγω ενδιαφέρομαι περισσότερο για το προϊον και οχι τοσο για το πακετάρισμα, οποτε σε καμια περίπτωση δεν θα αγνοούσα μια καινουργια συλλογη της MAC, οχι τουλάχιστον πριν δω απο κοντα τα προϊοντα και αποφασίσω απο μόνη μου. 

(Για μια αναλυτική περιγραφή όλων των κομματιών που περιλαμβάνει η συλλογη αυτή, μπορείτε να δείτε το σχετικό post που εχω κάνει εδω.) 

Ετσι λοιπον επισκεύτηκα το κοντινό μου MAC store και μπορώ να πω οτι μου άρεσαν αρκετά πραγματακια απο τη συλλογη. Πιο συγκεκριμένα αγόρασα τα εξής:


'Pink Power' Mineralize Skinfinish


Pink Power Mineralize Skinfinish


Το συγκεκριμένο mineralize skinfinish αποτελείται απο 3 μερη: ένα ρουζ, ενα bronzer και ενα highlighter. Πολύ καλό σαν ιδέα γιατί σε ένα κουτί έχεις 3 προϊόντα! Επιπλέον έχει το διπλάσιο μέγεθος και ερχεται σε 20gr (αντί για το κανονικό μεγεθος των mineralize που είναι 10gr). Γι'αυτό και η τιμή του ήταν λιγο μεγαλύτερη και ερχόταν στα 39 ευρώ.



Pink Power Mineralize Skinfinish Swatches


Τα swatches φαίνονται στην παραπάνω φωτογραφία και είναι (από δεξιά προς τα αριστερά):

Blush: Ροδακινί-ροζ με ροζ shimmer
Bronze: Απαλό ροζ-bronze
Highligher: Απαλο ροζ με fine shimmer



'Mighty Aphrodite' Powder Blush


'Mighty Aphrodite' Powder Blush


Το ρουζ αυτό αποτελείται απο 2 μέρη  με διαφορετικό finish: ένα satin και ένα frost. Και πάλι το μέγεθος είναι μεγαλύτερο απο το κανονικό. Είναι 11gr ενώ το κανονικό μέγεθος των blush είναι 6gr. Η τιμή του ήταν 27 ευρώ.



'Mighty Aphrodite' Powder Blush Swatches


Οι αποχρώσεις των δύο ρουζ είναι (απο αριστερά προς τα δεξιά): 

Έντονο κοραλλί ρόζ με χρυσο pearl
Ζεστό ροδακινί-κοραλλί με χρυσο pearl



Valiant Eyeshadow Quad

 

Valiant Eyeshadow Quad


Επίσης αγόρασα την παλέττα με τις πράσινες σκιές - Valiant. Αποτελείται απο 4 σκιές limited edition. Παντα μου αρεσει να αγοράζω μικρές παλέττες της MAC γιατί είναι πολύ βολικές οταν ταξιδεύεις και επίσης είναι και limited edition!

Πιο συγκεκριμένα οι σκιές που περιλαμβάνονται στην παλέττα Valiant είναι οι εξής:



Manila Paper, Valiant

(απο αριστερά προς τα δεξιά)

Manila Paper - Απαλό ασπρο-χρυσό (Veluxe Pearl) (Το είχαν ξαναβγάλει με την συλλογή Spring Colour Forecast ’10)
Valiant - Ανοιχτό lime με κίτρινο pearl (Frost)

 

Diana Undercover, Spinning Transformation

(απο αριστερά προς τα δεξιά)


Diana Undercover - Σκούρο πρασινο του δάσους (Satin)
Spinning Transformation - Βαθύ λαδί-bronze με κίτρινο pearl (Frost)



Manila Paper, Valiant, Diana Undercover, Spinning Transformation Swatches

Πολύ ωραία χρώματα με καλό pigmentation εκτος απο το δεύτερο (Valiant) στο οποίο ο χρωματισμος δεν είναι τόσο εντονος.



Lipglass - Wonder Woman και Athena Kiss



Wonder Woman, Athena's Kiss


Και για τα lipglass το μέγεθος είναι μεγαλύτερο απο το κανονικό και έρχεται στα 10,5gr (ενω το κανονικό έιναι 4,8gr). Και η τιμή τους ήταν 21 ευρώ. Επίσης το βουρτσάκι του lipglass είναι και αυτό τεράστιο!!!



Wonder Woman, Athena's Kiss Swatches


(απο αριστερά προς τα δεξιά)

Wonder Woman -  Έντονο κόκκινο με soft pearl
Athena’s Kiss - Έντονο φούξια με μπλε τόνους


Τέλος την ίδια μέρα βγήκε και η καινούργια συλλογή Viva Glam Gaga 2 από την οποία πήρα μόνο το lipglass:


Viva Glam Gaga 2 Swatch

Πρόκειται για ένα ελαφρύ φυσικό μπεζ με ροζ τονους και είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα μου! Το lipglass κόστισε 17 ευρώ και ως γνωστών ολα τα έσοδα από καθε συλλογή Viva Glam διατίθενται στο MAC AIDS FUND.


Όπως βλέπετε μου άρεσαν αρκετά προϊόντα απο αυτή τη συλλογή! Την collection Wonder Woman μπορείτε ακόμη να την βρείτε σε όλα τα καταστήματα MAC.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τη συλλογή αυτή της MAC και τι αγοράσατε?

3 comments:

Κερασία είπε...

Tipota glykia mou...giati piga sto kentriko tis Ermou kai mou tin espasan oi pwlitries kai efyga!!!!
Pantws apo auta pou pires mou aresan to prwto kai to teleutaio! Einai akrivws ta xrwmata moy!!!!
Mallon prepei na epixeirisw alli mia episkepsi se kapoio allo katastima me ligotero strifnes pwlitries!!! IoI

Unknown είπε...

@ Κερασία

Αυτό το φαινόμενο με τις πωλήτριες στα καταστήματα καλλυντικών και ιδιαίτερα σε αυτά της MAC είναι απαράδεκτο! Οι εταιρίες που φέρνουν το franchise τους στην Ελλάδα θα πρεπει καποια στιγμή να καταλάβουν οτι εκτός απο τα προϊόντα τους θα πρεπει να φέρουν και το service τους και να το επιβάλλουν σε κάθε εργαζόμενο! Δεν επιτρέπεται να πληρώνω τόσα λεφτά για ένα προϊόν και να μου συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο!!!

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το κεντρικό της Ερμού και αυτό της Νεας Ιωνίας... Αλλα απο τοτε που πηγαίνω σε αυτό του Mall δεν το αλλάζω!! Ολες οι πωλήτριες εκει είναι πολύ καλές και εξυπηρετικές! Αλλα εχω βρει μια συγκεκριμένη (τη Βασιλική) η οποία είναι τέλεια!!! Αν περασεις απο εκει καμια μέρα, πες της οτι σε στελνει η Χριστίνα ;)

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν εχω καμια σχεση με την κοπελα απλα πιστεύω οτι οταν καποιος ειναι καλος στην δουλεια του πρεπει να το λεμε!

Κερασία είπε...

Ax se yper euxaristw gia tin apantisi sou!!! Proerxomai apo poli pou den exei Mac..kai twra pou eimai Athina einai megali eukairia gia mena. Sta 30 feuga mou na mporw na parw ta prwta mou Mac proionta. Katalavaineis apogoiteusi otan den ta katafera....Otan vrethw Mall tha paw SIGOURA mia volta ekei!!!!!! Gia mena to pan einai h e3ypiretisi...Kai kala kaneis pou anafereis tin sygkekrimeni kopela. Kai egw eimai tis apopsis pws oi swstoi ypalliloi prepei na epivraveuontai. Estw kai etsi!!!!!!
xoxo

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive