23.9.11

Dupe για το βερνίκι Peridot της Chanel

Peridot by Chanel and No.68 Diving in Malaysia by Sephora

Στο τελευταίο post που εκανα σχετικά με τις αγορες μου απο την Chanel, αναφέρθηκα και στο βερνίκι Peridot (Μπορειτε να δειτε το σχετικο post εδω). Ανάμεσα στα σχόλια, ήταν και αυτο της smugnificent (μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το blog της Our Walking Closet's Secrets) η οποία αναφέρθηκε σε ενα dupe για το βερνίκι της Chanel! Πρόκειται για το βερνίκι no.68 Diving in Malaysia by Sephora! Σε αυτό το post θα σας δείξω ποσο κοντινα dupes ειναι!



No.68 Diving in Malaysia by Sephora
Peridot by Chanel

Aπο τις φωτογραφίες των βερνικιών μεσα στα μπουκαλακια φαινεται οτι τα δυο αυτα βερνικια μοιαζουν παρα πολυ. Ισως αυτο της Chanel να εχει λιγο παραπάνω μπλε ιριδισμους.

Swatches: Peridot by Chanel and No.68 Diving in Malaysia by Sephora

Οπως βλεπετε και απο την φωτογραφία το βερνικι απο τα Sephora ειναι πολυ κοντινο dupe για το Peridot της Chanel!!! Το μονο που εχω να πω ειναι οτι η formula ειναι λιγο διαφορετική. Αυτη της Chanel απλώνεται τελεια. Αυτη της Sephora ειναι λιγο πιο διαφανης και δεν απλώνεται τοσο λεια οσο της Chanel. Επισης, της Chanel εχει μια παραπάνω διασταση σε σχέση με αυτο της Sephora, με περισσοτερους μπλε ιριδισμους.

Τελος το τελευταίο που θα ήθελα να συγκρίνω ειναι τα πινελάκια τους.

Comparing the nail varnish brushes between Chanel and Sephora

Το πινελο της Sephora ειναι τεράστιο!! Με μια κινηση καλυπτεις ολο το νύχι. Αυτο ισως ειναι προβλημα για τις κοπέλες που εχουν μικροτερη επιφάνεια στα νύχια τους...

Το βερνίκι της Chanel εχει 15ml και κοστίζει €24.85
Το βερνίκι της Sephora εχει 5ml και κοστίζει €4.90

Εσεις ποιο βερνίκι θα αγοράζατε και γιατί? Πιστεύετε οτι η ποιότητα των βερνικιών της Chanel αξιζει την τιμή τους? Για πιο προϊόν εχετε ξοδεψει τα περισσότερα χρήματα?






 Click on the bird and tweet this post if you liked it!

17 comments:

Argyrousa είπε...

πραγματικα μοιάζουν πολύ!!!! γουαου! έφυγα για Sephora!

Κερασία είπε...

Ennoeitai to dupe!!! Kai to vourtsaki einai teleio kai as exw nyxia mygas!

Elena είπε...

Eίδες πόσο μοιάζουν??? Mεταξύ των συγκεκριμένων έχω ήδη προτιμήσει το sephora. Άλλωστε πόσες φορές θα τα βάψω με αυτό το χρώμα??? Συνήθως essie αγοράζω και εναλλακτικά seventeen. Παραπάνω απο 10€ για μανώ δεν δίνω!!!!Βεβαίως όποια θέλει και τα διαθέτει ελεύθερα!!!! ΧΧΧΧΧΧ

Y είπε...

Vre paidia, don't shoot, alla emena auto to diasimo peridot giati mou thimizei gyalisteri miksa?!
Telospantwn, krataw tis skepseis mou gia ton eauto mou. Exw dokimasei vernika Chanel, einai ontws poli kali poiotita, alla kai pali tha dokimasa to pio fthino.
Pio polla xrimata protimw na ksodeuw se skincare!

Daphne είπε...

τελικά μοιάζουν πολύ περισσότερο απ'όσο νόμιζα! χωρίς δευτερη σκέψη θα επενδύσω στο sephora!

Selehna είπε...

kai egw gia auto to logo agorasa to mano apo ta sephora einai to plisiestero sto peridot!!!

glittermeup είπε...

Olo idia !!
Analoga ti kefia eixa ama ithela na kano splash tis chanel tha eperna ama ithela na kano save tis sephora !!

ScrapgalGR είπε...

Το post σου ήρθε πάνω στην ώρα γιατί δεν μπορούσα να το πάρω απόφαση να αγοράσω το peridot!!!Θα πάω σφαίρα στα sephora!

angélique είπε...

pragmatika moiazoun polu!!!an kai to xroma den me entuposiazei tha dialega to sephora logo tis xamilis timis!

akoloutho ton blog sou,tha akolouthiseis k to diko mou?
http://moncheri2497.blogspot.com/
s'euxaristo!

smugnificent είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
smugnificent είπε...

Έχω δοκιμάσει βερνίκια Chanel και ομολογώ πως η ποιότητα τους είναι απίστευτη. Σίγουρα ισχύει το ότι αγοράζεις παίρνεις αν και συχνά πληρώνεις και το όνομα που φέρουν διάφορα προϊόντα. Επειδή πάντως είμαι τεμπέλα με το μανικιούρ και προτιμώ να μου φτιάχνουν τα νύχια άλλοι :P σπάνια ξοδεύω πολλά για βερνίκια γιατί πάνε χαμένα. Λόγω της ίδιας τεμπελιάς μου αρέσει και το βουρτσάκι των Sephora γιατί με ένα πέρασμα τσάκα τσάκα πιάνει το νύχι. Το dupe του Peridot το αγόρασα με το που έπεσε στην αντίληψη μου και το λάτρεψα. Πάντως τα βερνίκια που προτιμώ συνήθως είναι τα China Glaze.
Τα περισσότερα χρήματα που έχω ξοδέψει για make up είναι συνήθως για κασετίνες από αγαπημένες εταιρίες ειδικά τις εορταστικές που βγαίνουν σε περιόδους Χριστουγέννων. Από μη συλλεκτικά νομίζω για τη Meteorites του Guerlain και σίγουρα το αξίζει.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναφορά :)

makeupbymarias είπε...

Η αλήθεια είναι οτι μοιάζουν πάρα πολύ αλλα ας μην γελιόμαστε..οτι πληρώσεις πάιρνεις.. απο το πινελάκι και μόνο καταλαβαίνεις την διαφορά. Το Chanel ΦΑΊΝΕΤΑΙ οτι υπερτερεί. Προσωπικά αυτό θα αγόραζα. όσο για το προϊόν που εχω χαλάσει τα πιο πολλά χρήματα είναι τα 27 ευρώ (για βερνίνια πάντα έτσι;;) απο την YSL.

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστουμε για τα swatches!!
Την προηγουμενη φορα που ημουν στα Sephora με μια φιλη,το ειδαμε κ αναρωτιομασταν ποσο μοιαζουν!
Πιθανον να αγορασω το dupe..
xx

Leinti nti είπε...

den vafo ta nixia mou sixna, kai sinothos xrisimopoio opi, essie kai seventeen. o,ti exo parei poli fthino se verniki sinithos den exei foveri poiotita, me liges eksaireseis. gia kapoia pou kanei fanatikia manicure tha elega oti aksizei na exeis ena dio mano ta opoia einai kalis poiotitas, opos ta chanel i ta YSL, ta opoia kratane kai xronia xoris na pizoun. den eipame na kataksodefteis, alla liga kai kala einai to idaniko. pantos eno kai ta dio einai omorfa, den ksero an tha agoraso kapoio. einai poli frosty perle gia ta gousta mou, poli 80s (nomizo to exo ksanapei). alla ama to varethis valto sto ebay....ta chanel einai sillektika..

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι σαφως το βερνικι της CHANEL ειναι μακραν καλυτερο, αλλα σαν χρωμα δεν νομιζω να το χρησιμοποιησω συχνα.πηρα λοιπον απο SEPHORA το ιδιο περιπου χρωμα και το αποτελεσμα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.οχι οτι μου αρεσει και το αλλο.προτιμω να παρω καποιο χρωμα που θα το φορεσω περισσοτερο απο τα βερνικια της CHANEL παρα αυτο!!!!!Το θεωρω εποχιακο χρωμα και λιγες να το υποστηριζουν......

Stevista είπε...

Αν και το χρώμα δεν είναι του γούστου μου, οφείλω να ομολογήσω ότι τα 2 βερνίκια μοιάζουν πάρα πολύ! Τι τεράστιο πινέλο όμως αυτό της Sephora, και εγώ νύχια μύγας έχω όπως η Κερασία και σίγουρα δε θα με βόλευε καθόλου!!

25Ευρώ δε νομίζω ότι θα έδινα ποτέ για 1 βερνίκι νυχιών, όσο τέλεια και αν ήταν η σύνθεσή του και το χρώμα του! προτιμώ τα dupes! ;) x

myStickland είπε...

θα προτιμούσα το βερνίκι της sephora.καλό είναι να επιλέγουμε αυτό που μας συμφέρει περισσότερο..

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive