16.9.11

Dupe για τη σκια Twinks της MAC!

Βρήκα αλλο ένα πολυ καλό dupe, αυτη τη φορά για την σκιά της ΜΑC 'Twinks'. Προκειται για την σκια της NYX 'Volcano'.

Volcano Eyeshadow by NYX
Volcano e/s by NYX and Twinks e/s by MAC swatches

Πάρα πολύ κοντινό dupe για μια απο τις αγαπημένες μου σκιες! Tην σκια Volcano της NYX την αγόρασα απο το site Cherry Culture και μου κόστισε $3.75 (€2.75!!!) σε σχέση με €14 που πληρωσα για αυτη της MAC. Και μπορω να πω οτι η ποιότητα της Volcano ειναι πολύ καλη! Πολύ καλύτερο pigmentation απο τις σκιες της εταιρίας ELF!

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα dupes? Θα αγοράζατε ένα dupe της σκιας που θέλετε, ή θα περιμένατε να μαζεψετε τα λεφτα για να παρετε την αυθεντική??? Για ποια σκια ή ρουζ θα θελατε να βρειτε dupe?






Tweet this post if you liked it!

14 comments:

glittermeup είπε...

Ama i NYX einai idia piotita me tin MAC enoeite tha dialega tin NYX , alios MAC.

smugnificent είπε...

δε με ενοχλούν καθόλου τα dupes ειδικά για προϊόντα από τα οποία θέλω να έχω μεγάλη ποικιλλία (βλέπε μανό, σκιές κλπ). Βέβαια φυσικά η ποιότητα παίζει μεγάλο ρόλο και θα πρέπει να πληρεί ορισμένα standards

vicky είπε...

bravo christina poli wraia i stili me to dupes pou ksekinises!!!! perimenoume kai allo!!!!!! kai isws apo to rouz tis mac to paradise apo tin seira surf baby!!!!!! i an iparxei dupe apo to MAC by candlelight!!!! :* filia!!!!

Y είπε...

Para poli megali omoiotita, simfwnw. Koitakse, kai gw gia elf skies den trelainomai, mono mia apo tin mineral seira pou exw, pou einai san loose pigment me enthousiase.
Kata ta alla gia NYX exw akousei teleies kritikes, k auto to plousio kafe xrwma me vazei se peirasmo!

Unknown είπε...

αχ η twinks είναι η αγαπημένη μου....όσο για τα dupes καλό είναι να ξέρουμε τι κυκλοφορεί (οι εποχές είναι δύσκολες τα έχουμε πει αυτά)και θα συμφωνήσω με smugnificent εκεί που θέλω να έχω ποικιλία θα χρησιμοποιήσω και dupe π.χ. μολύβια ματιών και χειλιών αλλά ακόμα αντιστέκομαι σθεναρά προτιμώ να αργήσω να πάρω κάτι παρά να γεμίσω με προϊόντα που δεν με ικανοποιούν(είμαι περίεργη το ξέρω) πάντως αν βρεις dupe από το Paradise της Mac θα σου στήσω άγαλμα!!!

elena είπε...

Why not christina mou??? Αν μοιάζουν όσο βλέπω...άλλωστε τα nyx είναι και μια χαρά απο ποιότητα !!!!
ΧΧΧΧΧ

Unknown είπε...

Φυσικά τα προϊόντα της MAC ειναι καλύτερης ποιότητας απο αυτα της ΝΥΧ. Aλλα αυτο δεν σημαίνει οτι και τα NYX δεν ειναι καλα... Δεν περιμενα οτι μια σκια για την οποια πληρωσα σχεδόν €3 θα ήταν τοσο καλή! Προσωπικά τα dupes με ενδιαφέρουν γιατι δεν θελω να παίρνω μαζι μου τις αγαπημενες μου σκιες οταν ταξιδεύω.. Ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια και απο τοτε δεν την ξαναπαταω! Επισης υπαρχουν κορίτσια που δεν θελουν για τον Α ή Β λογο να ξοδεψουν τοσα λεφτα για μια σκια.. Ή ειναι αλλες που τωρα ξεκινάνε να βαφονται, και δεν εχουν τοσα λεφτα για να αρχισουν να μαζεύουν καλλυντικα. Για οποιον λογο κι αν ειναι, πιστευω οτι ειναι καλο να υπαρχουν τα dupes για προϊόντα των πιο high end εταιριών, και αν ειναι και καλης ποιοτητας οπως αυτα των NYX, τοσο το καλύτερο!!! <3

Christina συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Ειδικά με το θέμα των ταξιδιών!
Επίσης κορίτσια γνωρίζω make up artist επώνυμη που χρησιμοποιούσε dupes.. Και δεν πιστεύω ότι είναι κακό αλλά αρκεί να το γνωρίζεις!
Πολύ καλή η ιδέα σου με τα dupes λοπόν!!
Καλό Σ/Κ!!

Natasha είπε...

Αν η ποιότητα είναι καλή και είναι και dupe, γιατί να μην το αγοράσω; Βέβαια σε όλες μας αρέσει να έχουμε αυθεντικά προϊόντα αλλά σε δύσκολους καιρούς......
Εκτός από αυτή τη σκιά και το blush της Milani τι άλλο αγόρασες από το site αυτό;

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Vicky τέλειο dupe για αυτό που ζητάς είναι το Hard Candy Blush Crush Baked Blush no. 126 Pin Up. Ρίξε μια ματιά και εδώ http://ablondeobsession.blogspot.com/2010/02/i-found-dupe-for-mac-msf-in-by.html

Που μπορείς να το βρεις; Κοίτα εδώ:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-HARD-CANDY-BLUSH-CRUSH-SO-BAKED-PICK-N-BUY-/260803627151?_trksid=p4340.m263&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D180682777654%252B180682777654%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D2826893164745527911

Ioanna G είπε...

Με τέτοια ομοιότητα σίγουρα θα προτιμούσα τη NYX!

vicky είπε...

loipon thnks euthimia!!!!!! exw akousei kai gia to
STILA Illuminating Finishing Powder ROSE GOLD oti einai kalo dupe gia to by candelight tis mac!!!! mmipws to exei xrisimopoiisei kapoia???? entipwseis????

Unknown είπε...

@Natasha
Aγόρασα και καποιες αλλες σκιες της NYX και της Milani! :)

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ ολες για τα σχόλιά σας! Θα ακολουθήσουν πολλα posts σχετικά με dupes καποιον πολυ γνωστών και ακριβών εταιριών! Stay Tuned ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive