11.5.11

Ποιά κρέμα ματιών να πάρω????

Βρίσκομαι στην αναζήτηση της τέλειας κρέμας ματιών! Αυτής που σου προσφέρει λάμψη, ενυδάτωση, εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και έχει και λογική τιμή!!!  Με λίγα λόγια ψάχνω για την Super κρέμα ματιών!! :)

Μέχρι τώρα εχω χρησιμοποιήσει πολλές κρέμες ματιών απο διαφορέτικες μάρκες, και βρήκα μια πάρα πολύ καλή την οποία την χρησιμοποιούσα τους τελευταίους 3 μήνες. Πρόκειται για την Advanced Eye Treatment Film της SK-II.


Advanced Eye Treatment Film by SK-II

Απίστευτη κρέμα, που προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και μπορώ να πω οτι έχω δει μεγάλη διαφορά και στις λεπτές γραμμές και στους μαύρους κύκλους. Η σύστασή της είναι σαν παχύρευστο διαφανές gel, και χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα. Στην αρχή την αισθάνεσαι κάπως διαφορετικά από άλλες κρέμες, γιατί μετά την εφαρμογή η περιοχή γυρω απο το μάτι 'κολλάει', αλλά αυτό διαρκεί για ένα λεπτο το πολύ μέχρι να απορροφηθεί απο το δέρμα.

Το μεγάλο αρνητικό αυτής της κρέμας είναι η τιμή της. Την αγόρασα από το site www.cosme-de.com και έκανε $81 (δηλαδή γύρω στα 56 ευρώ!!!!)!!!!!

Το ξέρω το ξέρω, πρεπει να βρισκόμουν σε delirium όταν την αγόρασα (αν και πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά της!).  Και επειδή τωρα ήρθα στα συγκαλά μου και τελειώνει και η κρέμα :( και δεν θέλω να δωσω πάλι τοσα λεφτα, ψάχνω να βρω μια εξίσου καλή κρέμα με φυσικά λιγότερα χρήματα....

Εσέις έχετε να μου προτείνετε καποια καλή κρέμα ματιών??

2 comments:

Κερασία είπε...

Akoma den foraw chris mou...meta apo mia apotyximeni agora xalasmenis kremas apo ta Dior prin xronia (gemisa lipwmata..kai afou eida oti itan xalasmeni nomiza oti to fantastika kai synexisa na tin vazw) den 3anaagorasa....alla mallon xreiazomai mia kai egw.
Polles sto youtube (anw twn 40 omws) milane gia ta kalytera gia mia tis Lancome. EInai ena vazaki pou exei dyo eidh kremas. Vazeis prwta ti mia kai meta vazeis tin alli kai exoun dei leei diafora. Elpizw na min kanw lathos tin marka..tha to koita3w kai tha sou pw...
Aaaaa...prin liga lepta agorasa telika to clarisonic (metaxeirismeno men...se kali timh de)!!!! So happy!!!

Unknown είπε...

Χριστίνα γεια! Τώρα χτύπησες αδύνατο σημείο! Πραγματικά όταν με ρωτάνε αυτή την ερώτηση δεν ξέρω τι να απαντήσω. Υπάρχει τόση πληθώρα με τόσες ιδιότητες και εγώ μένω στα λόγια της αισθητικού μου η οποία λέει ότι κρέμα για τα μάτια δεν υπάρχει πρέπει να τρως σωστά να πίνεις πολύ νερό να μη καπνίζεις και να κοιμάσαι 8 ώρες την ημέρα! Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό της apivita αυτή: http://www.apivita.com/face/eyes/24-hour-moisturizing-revitalizing-eye-cream.html η οποία είναι απλά οκ και κάνει αυτά που υπόσχεται: ενυδατώνει, ενισχύει την ελαστικότητα και αφήνει την περιοχή smooth, δραματική διαφορά δεν είδα σε κύκλους αλλά σίγουρα δεν ήταν όπως πριν χρησιμοποιήσω κρέμα ματιών. Ελπίζω να βρεις την κατάλληλη!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive