3.5.11

Προϊόντα που με απογοήτευσαν - Christian Dior Gaucho Eye Palette


Είναι αλήθεια οτι όταν ενα προϊόν φέρει πάνω του την υπογραφή μιας επώνυμης μάρκας (όπως Christian Dior, Chanel, Clinique, Estee Lauder, MAC, YSL κτλ.) το εμπιστευόμαστε περισσότερο... Περιμένουμε να είναι τέλειο και να κάνει οσα υπόσχεται γιατι το έχουμε χρυσοπληρώσει. Αλλά δεν είναι παντα ετσι...

Αλλο ένα προϊόν που με απογοήτευσε ήταν η παλέττα του Christian Dior 'Gaucho Eye Palette'.


Christian Dior - Gaucho Eye Palette

Η παλέττα μοιάζει με μικρό τσαντάκι οταν είναι κλειστή.

Christian Dior - Gaucho Eye Palette

Περιλαμβάνει 6 χρώματα και ένα διπλό πινελάκι. Τα χρώματα είναι όλα shimmer εκτός απο ένα που είναι mat. Οι σκιές είναι παστέλ και neutral - τέλειες για ένα καθημερινό μακιγιάζ.

Christian Dior - Gaucho Eye Palette


Μεχρι εδώ όλα καλά, αλλα οταν κανεις swatch τις σκιες αυτές, το πρώτο πραγμα που παρατηρείς είναι οτι, ειδικά οι 4 απο τα δεξιά είναι σχεδον ιδιες! Ενω φαινονται διαφορετικες στο κουτί, μολις τις απλωσεις δεν φαινεται καποια διαφορα! Δηλαδή ενω αγορασα μια παλεττα με 6 χρωματα, είναι σαν να εχω μια παλεττα με 3!




Επίσης το pigmentation των σκιων ειναι και αυτο απογοητευτικο... Δεν εχουν μεγαλη διαρκεια οσο primer κι αν βαλω... Ετσι, ενω ενθουσιαστηκα με τα χρωματα οταν την αγορασα, δεν την εχω χρησιμοποιήσει πανω απο 3 φορες... Τα 2 χρωματα απο τα αριστερα (το μαυρο-γκρι και το taupe) είναι αυτα που εχω χρησιμοποιήσει περισσοτερο γιατι και σαν χρωματα και σαν pigmentation ειναι πολυ καλα!

Αλλη μια αγορα λοιπον που ευχαρίστως θα επεστρεφα πισω αν γινόταν!

Εσάς πια μεγαλη μάρκα καλλυντικών σας εχει απογοητεύσει και γιατί?





3 comments:

Unknown είπε...

Γενικώς οι σκιές της Dior φημίζονται για τo καλό τους pigmentation και τη φοβερή ποιότητας τους...αυτό που παρατηρώ είναι ότι οι συσκευασίες πέραν των κλασσικών που είναι είτε επετειακές ή βγαίνουν ειδικά για τις γιορτές τα γνωστά beauty palletes τείνουν να είναι περισσότερο φαντεζί σε συσκευασία και λιγότερο ποιοτικά στο αποτέλεσμα. Κρίμα γιατί πιστεύω ότι το χρυσοπλήρωσες και δεύτερο γιατί οι αποχρώσεις είναι πραγματικά καλές!

mariza είπε...

Γεια σου Χριστινάκι. Είμαι νέα στο blog σου και από ότι είδα και από παλαιότερες αναρτήσεις σου μου αρέσει πολύ. Έχεις δοκιμάσει τις σκιές με βρεγμένο πινελάκι (ή να τις βρέχεις λίγο εσύ με τα δάχτυλά σου)? Ενδεχομένως το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο, οπότε και οι αντιθέσεις πιο ξεκάθαρες, ώστε να έχεις... περισσότερα χρώματα. Όσο για προϊόντα που με απογοητεύσαν η falsies maybeline mascara. Κάπως την έχω συνηθίσει τώρα στο άπλωμα, αλλά σίγουρα δε θα την ξαναπάρω.

Unknown είπε...

@mariza
Πολύ καλή η ιδέα σου! Ομολογώ οτι δεν το προσπάθησα αυτο, οπότε θα το δοκιμάσω! Σ'ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια :)Παρακολουθώ και εγω το blog σου! Λατρεύω και εγω το Ναυπλιο (το εχουμε σαν παραδοση να πηγαινουμε τουλαχιστον μια φορα καθε καλοκαίρι και τα παιδιά που λατρευουν το τρενάκι!!!). Επίσης μου αρεσε πολύ το post σου σχετικά με τις μονοήμερες εκδρομές!! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive