9.5.11

Haul: MAC, Chanel, MUFE, OPI


Την προηγούμενη εβδομάδα είχε 25% έκπτωση η MAC, 25% εκπτωση τα SEPHORA οπότε 'αναγκάστηκα' να αγοράσω καποια πραγματάκια!! :)

Ας ξεκινήσουμε απο την MAC οπου βρήκα ενα cream colour base απο την συλλογή 'Stylishly Yours' που λέγεται Movie Star Red το οποίο είναι limited edition και το είχαν προσφορά -50%!!!!!! Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό, το πήρα και πραγματικά είναι απιθανο!!!!

Movie Star Red by MAC

Στην αρχή τρομάζεις οταν το βλέπεις γιατί είναι πολύ έντονο. Οταν ομως το δοκίμασα στο χέρι μου είδα οτι είναι πολύ ομορφο χρώμα.


Movie Star Red by MAC - αριστερά: swatch, δεξια: blended

Είναι ένα κοκκινο με ροζ τόνους το οποίο σου δίνει ενα healthy glow look και επίσης είναι τελειο στα χείλη!!! Σίγουρα θα το φορέσω πολύ αυτό το καλοκαίρι!!

(**Note: Δεν χρησιμοποιούνται όλα τα cream colour base στα χειλη και στα ματια. Σύμφωνα με την MAC:

The following shades are not for use in the eye area: Bamboo, Cooled Pink, Devilish Orange, Fabulush, Flaming Fuchsia, Flighty, Fuchsia Perfect, Full Fuchsia, Improper Copper, Madly Magenta, Movie Star Red, Orange Alarm, Pink Shock, Plumed Violet, Premeditated, Reel Red, Rich Coral, Rich Spice, Soft Rose, Tickle Me Pink, Vintage Rose, and Virgin Isle.

The following shades are not for use in the lip area: Brown, Dusk, Fawntastic, Greensmoke, Mid-tone Sepia, Pink, Plumed Violet, Slick, Vintage Rose, and White.)


Μετά πέρασα και απο τα SEPHORA...

Ήθελα να δω στα ΟPI αν είχε καποια βερνίκια που ήθελα, τα οποία δεν τα βρήκα, αλλα βρηκα καποια αλλα που είναι πολύ ωραία!!! :P

Το πρώτο λέγεται Fair Dinkum Pinkum και στο μπουκαλάκι φαίνεται πολύ μπεζ nude με glitter.

Fair Dinkum Pinkum by OPI


Fair Dinkum Pinkum by OPI

Στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου για το glitter γιατί νομιζα οτι θα φαίνεται πολύ, ομως οταν το δοκίμασα είδα οτι το glitter δεν φαινεται τοσο και οτι απλα δινει μια λαμψη στο νυχι που ειναι πολυ ομορφη! Το μονο αρνητικό είναι οτι πανω στο νυχι δεν ειναι μπεζ αλλα πολυ απαλο ροζ, κατι το οποιο στην αρχη δεν μου αρεσε (γιατι το είχα αγορασει για μπεζ....), αλλα πραγματικά ειναι τοσο ομορφο το αποτελεσμα που τωρα δεν με πειράζει!! Δεν είναι αρκετα opaque και χρειάστηκαν 3 στρώσεις.


Fair Dinkum Pinkum by OPI


Το δεύτερο βερνίκι απο τα OPI που αγορασα λέγεται Hawaiian Orchid.

Hawaiian Orchid by OPI


Hawaiian Orchid by OPI

Το Hawaiian Orchid είναι ενα απαλό dusty ροζ-μπεζ με μωβ ιριδιζον τονους. Πολύ ομορφο χρώμα που μολις το είδα ξετρελάθηκα!


Hawaiian Orchid by OPI

Και αυτό δεν είναι αρκετα opaque οπότε χρειάστηκαν 3 στρώσεις. Η φωτογραφία το αδικεί λιγο γιατί δεν φαίνονται οι χρωματισμοί που κανει το μωβ.

Όταν ήμουν στα SEPHORA είδα οτι είχε ερθει και η καινούργια συλλογη της Chanel οποτε πηρα και απο εκει καποια πραγματακια (πραγματικα η συλλογή είναι τελειαααα!!!!)

Το πρωτο που πηρα (για το οποίο μιλανε ολοι) ήταν το βερνίκι Mimosa.

Mimosa by Chanel

Εχω ήδη 2 κίτρινα απο την China Glaze: το Happy Go Lucky και το Lemon Fizz απο την περσινή συλλογη Up & Away, οπότε πιστευα οτι δεν χρειαζόμουν και τριτο... μέχρι που το ειδα!
Το Mimosa ειναι ενα αρκετα opaque κιτρινο το οποίο ομως εχει μέσα χρυσό shimmer!! Πολύ ομορφο χρωμα, ειδικά τωρα το καλοκαιρι οταν εχεις μαυρίσει...


Mimosa by Chanel

Δυστυχώς στην φωτογραφία δεν φαινεται καλα το shimmer το οποίο δεν ειναι τοσο εντονο, αλλα του χαρίζει κατι διαφορετικό! Το Mimosa είναι Limited Edition, και ειμαι σίγουρη οτι και αυτο θα εξαφανιστει μεσα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του!

Απο την Chanel πήρα και δυο κραγιόν απο την καινούργια σειρά Rouge Coco Shine.

To πρώτο λέγεται Liberte και είναι ενα πολύ ομορφο κοραλλί χρώμα με χρυσο shimmer.

(**Note: Το φόραγα και στο FOTD1 που μπορείτε να δείτε εδω)


Rouge Coco Shine 'Liberte' by Chanel

Ολη η σειρα Rouge Coco Shine εχει κραγιόν που είναι κατι αναμεσα σε κραγιον και lipgloss! Απιστευτα ενυδατικά στα χείλη, δίνουν ένα απαλό ομορφο χρώμα με λαμψη.

Rouge Coco Shine 'Liberte' by Chanel

Και το δεύτερο κραγιόν που αγόρασα απο την ιδια σειρα λέγεται 'Boy' και πραγματικά ειναι απο τα καλύτερα χρωματα/κραγιον που εχω αγοράσει!


Rouge Coco Shine 'Boy' by Chanel

Είναι το καλύτερο 'your lips but better' χρώμα που έχω βρεί! Είναι dusky ροζ με shimmer. Μοιάζει λιγο με το Viva Glam V, ή το Patisserie της MAC, και πραγματικά είναι τέλειο!!! Αν θελετε να κανετε ενα δωρο στον εαυτό σας σας το συστήνω ανεπιφυλακτα!!! Απλά ΤΕΛΕΙΟ!


Rouge Coco Shine 'Boy' by Chanel

Τελος, περασα και απο την Make Up For Ever, και αγόρασα ενα Liquid Blush No.6 το οποίο είναι ενα πολύ ομορφο κοραλλί χρώμα.


Liquid Blush No.6 by MUFE

Το συγκεκριμένο blush το είχα δει να το χρησιμοποιεί η Lisa Eldridge και ήθελα να το δοκιμάσω. Βγαίνει με αντλία το οποίο το προτιμώ γιατι είναι πιο hygienic, αλλα μερικές φορες βγαινει παραπάνω ποσότητα... και πραγματικά χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, καθώς είναι πολυ pigmented!


Liquid Blush No.6 by MUFE - αριστερα: swatch, δεξιά: blended

Αυτά λοιπόν αγόρασα στην τελευταία εξόρμησή μου στα μαγαζιά!!! Εσείς εκμεταλευτήκατε τις εκπτώσεις???



3 comments:

Patricia είπε...

i like mimosa of chanel nails :))) and blush of make up forever!!!! the bad, price :(

teleiooooo to mimosa!!alla polu akrivo re gmt!!!
kai to blush polu endiaferon!vevaia mou thn spaei na lerwnontai ta xeria mou...

Unknown είπε...

το κίτρινο βερνίκι είναι πανέμορφο αν και θα ήθελα να βρω ένα φθηνότερο dupe γιατί η channel καίει...όσο για τα κραγιόν είναι τέλεια το κοραλί μου έκλεψε την καρδιά! επίσης το cream blush της Mufe έχει τέλεια απόχρωση ότι πρέπει για καλοκαίρι! με γειά σου Χριστίνα μας άναψες φωτιές!

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive