12.9.11

Dupe for Nars Blush 'Orgasm'

Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω για άλλο ενα dupe που βρήκα, αυτη τη φορά σε blush. Και μάλιστα είναι dupe για ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα και τα πιο αγαπημένα ρουζ που υπάρχουν - το 'Orgasm' by NARS!!!

'Orgasm' Blush by NARS
To Orgasm ειναι ενα απίστευτο κοραλλι ρουζ με ροζ τονους, τελειο για καθε επιδερμίδα και ενα απο τα πιο αγαπημένα μου ρουζ για το καλοκαίρι αλλά και για το χειμώνα! Το αγόρασα απο το site www.narscosmetics.eu για €29 + shipping!

Κατα καιρούς ακουγα οτι το ρουζ της Milani 'Luminous' ειναι πολυ καλο dupe για το Orgasm by NARS, και σκεφτηκα να το δοκιμάσω. Ετσι εκανα την παραγγελία μου απο το Cherry Culture και το ρουζ της Milani κοστισε $6.49 (€4.5!!!!)



Luminous Blush by Milani

Αν και ειναι τοσο φθηνο, εχει πολύ καλή συσκευασια η οποία ανοιγει απο κάτω και εχει καθρεφτη και μικρο πινελάκι (το οποιο δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, αλλα καλο ειναι να υπάρχει... ποτέ δεν ξέρεις!).

Μilani Blush with mirror and  little brush

Οrgasm by NARS and Luminous by Milani Swatches

Οπως βλέπετε και στην φωτογραφία, το ρουζ της Milani ειναι κατα 98% τελειο dupe για το Orgasm by NARS!!! Ισως το Orgasm να εχει λιγο παραπάνω χρυσο shimmer, αλλα κατα τ'αλλα το χρωμα ειναι ιδιο! Τέλεια! Τωρα θα μπορω να παίρνω το Orgasm (ή μάλλον το dupe του!) στα ταξίδια μου χωρις να φοβάμαι οτι θα σπάσει! Αλλα και  για οποιον ηθελε να παρει το  Orgasm by NARS, αλλα δεν θέλει να δωσει τοσα λεφτά, μπορεί τωρα να παρει αυτο της Milani μονο για €4.5!!! You can't beat that!



Tweet this post if you liked it!

18 comments:

Leinti nti είπε...

popo 29 evro + shipping....polla...alla opos ta vlepo to orgasm tairiazei me tin epidermida sou perissotero...vevea i siskevasia tou milani einai pio oraia. den mou aresei to iliko sto packaging tou nars. fainetai vromiko meta apo ligo kairo. pantos to nars einai apistefto-foveri diarkeia kai tairiazei se polles. kalimera

Unknown είπε...

@lειντι ντι
Γενικα τα Nars ειναι πολυ ακριβά! Και εχεις δικιο και για την συσκευασία τους.. μετα απο λιγο καιρο φαινεται βρωμικη! Πάντως η συσκευασια της Μilani και για €4.5 ειναι τελεια!! Φιλάκια x

Selehna είπε...

polu omorfo to blush ths milani!!!

alexandra είπε...

mphka sto cherry coulture, exei polu kales times, ta eksoda apostolhs posa einai?

Natasha είπε...

Μμμμ ενδιαφέρον! :) τι άλλο αγόρασες από αυτό το site; ήρθε γρήγορα η παραγγελία σου;

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Χριστίνα εγώ προμηθεύομαι τα προϊόντα της Nars από το site HQHAIR.COM το οποίο κατά καιρούς κάνει έκπτωση 20% και έχει ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ οπότε αγόρασα το orgasm και superorgasm με μόλις 16,40 ευρώ. Το ευρωπαϊκό σάιτ της εταιρίας δε συμφέρει. Ρίξε μια ματιά στο σάιτ και θα με θυμηθείς.

Unknown είπε...

Aγόρασα αλλες 4 σκιες απο ΝYX και Μιlani και ολα μου κόστισαν $26.24 ενω τα μεταφορικά ήρθαν στα $11. Η παραγγελία ήρθε μεσα σε 7 μέρες! Πολυ καλο service! Εχω ξαναπαραγγείλει αλλες 3 φορές και παντα μενω ευχαριστημένη!

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Ειχα ακουσει οτι το site αυτο δεν πηγαινε καλα και οτι θα κλείσει και για να πω την αληθεια μου εχω να το κοιτάξω παρα πολυ καιρο!!! Στην επομενη αγορα μου απο NARS σίγουρα θα του ριξω μια ματια!!

Y είπε...

Plaka kaneis! Poly kontino dupe! Panta ithela na dokimasw to diasimo orgasm alla de mporw auti ti stigmi na ksodepsw tosa se ena mono antikeimeno makigiaz. Isws dokimasw sintoma auto tis Milani tote :D Thanks Xristinaki!!!

Elena είπε...

Την έχω ήδη έτοιμη τη wist list για milani είναι πολύ καλά και τα ρουζ αλλά και οι σκιές τους. Πες μου κάτι όμως το luminoso εννοείς έτσι???γιατί luminous δεν βλέπω....Άντε πάλι ξεσηκώστρα!!!!

ScrapgalGR είπε...

Και είπα να το πάρω, αλλά τελικά επέλεξα το berry amore, την επόμενη φορά!Είναι πολύ όμορφο!

Unknown είπε...

@elena
Oχι το luminoso ειναι απο τα 'Baked Blushes' που εχουν, για το οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Εγω μιλαω για το luminous απο τα Milani Minerals Blush!

Unknown είπε...

@ScrapgalGR
Ειδα swatches για το berry amore και φαινεται πολυ ομορφο!!! Στην επομενη παραγγελία σιγουρα θα το παρω! :)

ScrapgalGR είπε...

Όμορφο είναι, berry δεν είναι. Πιό πολύ peachy-coral-pink (ή κάτι τέτοιο) αλλά πιό μουντό, όχι τόσο καλοκαιρινό . Και δεν έχει πολύ shimmer, πολύ ευκολοφόρετο και γλυκό.

Elena είπε...

Ναι christina μου έχεις δίκιο!!!
Τελικά θα πάρω το Luminous από τα minerals και το Rose d'oro από τα baked.
Όταν φτάσουν θα κάνω και εγώ review.
XXXX

Unknown είπε...

καλά είναι πολύ κοντινό dupe!!!αλλά από διάρκεια? πάντως συμφωνώ με τη συσκευασία το ίδιο παθαίνω με πολλά τις MAC αυτό το μαύρο ματ είναι απελπισία!!! Πολύ μου αρέσει αυτή η ενότητα Χριστινάκι!!!

Unknown είπε...

@Demi
Δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω την αληθεια, αλλα εχω ακουσει γενικα πολυ καλες κριτικες οποτε θα εχει και διαρκεια! Θα σας πω ομως και εγω την δική μου κριτική αφου το δοκιμάσω περισσότερο και δω ποσο διαρκεί πανω στο δερμα! Φιλακια x

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive