1.12.11

Beauty Bay Offer 1: 15% off !!!




To site BeautyBay.com ξεκινάει ένα advent calendar οπου για τις επόμενες 25 μέρες θα έχει κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά!! Η κάθε προσφορά θα έχει έναν δικό της κωδικό και θα ισχύει μονο για μια ημέρα!

Ετσι λοιπον η πρώτη μέρα άνοιξε με τον καινούργιο μήνα και το BeautyBay.com προσφέρει έκπτωση 15% σε όλες τις παραγγελίες!!! Εκμεταλλευτείτε την προσφορά αυτή χρησιμοποιώντας τον κωδικό DEC15 στο checkout!

Happy Shopping!! ;)

2 comments:

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Καλημέρα Χριστίνα. Η αλήθεια είνα ότι μπήκα στον πειρασμό να εκμεταλλευτώ το 15% αλλά τελικά συγκρατήθηκα πιστεύοντας ότι, δεν μπορεί, ενόψει εορτών, θα κάνουν καλύτερες εκπτώσεις, έστω 20%. Περιμένω μπας και έρθει η naked palette 2 αν και ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει, δεδομένου ότι έχω την πρώτη.

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Και εγω πιστεύω οτι θα κανουν κατι καλύτερο.. Απλα ελπιζω να το κανουν σύντομα για να προλάβει να ερθει με το ταχυδρομείο!! Και εγω δεν ξερω αν θα παρω την Naked2.. Διαβασα κριτικές οτι εχει πολυ shimmery αλλα και πολυ παρομοια χρώματα με την πρωτη, οποτε δεν νομιζω οτι χρειάζεται... Αν βεβαια συλλέγεις κάποια κομμάτια (ξερεις τι εννοώ), τοτε είναι άλλο θέμα. Θα πρεπει να την δω λιγο καλύτερα για να αποφασίσω! :)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive