20.12.11

Christmas Nail Design with Rudolf!

Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε αυτο το post, ταξιδεύω για Λονδίνο οπου θα περάσω τα Χριστουγεννα με την οικογένειά μου! Πριν φύγω ομως, ήθελα να σας δείξω το Χριστουγεννιάτικο manicure μου για φέτος!

Rudolf Manicure with Rapture by China Glaze

Φέτος ήθελα να φορέσω κόκκινο με sparkle και πρόσθεσα και τον Rudolf στον παράμεσο!! Δεν υπάρχει καλύτερο κοκκινο με sparkle απο το Rapture της China Glaze!!!

Για τα κόκκινα νύχια χρησιμοποίήσα 2 στρώσεις απο το Relay Red by CND και απο πάνω μια στρώση απο το απίστευτο Rapture by China Glaze!

Για τον Rudolf έβαλα για βάση το Νο.076 της Flormar, η μουσούδα του έγινε με το Buck Naked by Jessica και μετα χρησιμοποίησα ενα μαυρο και ενα ασπρο βερνίκι για τα μάτια. Στη μύτη του έβαλα παλι το Relay Red by CND και προσθεσα απο πάνω το glitter βερνίκι της Flormar No. 393.

Rudolf manicure with Glitter nail varnish by Flormar

Βέβαια αν θέλετε το κόκκινο να είναι πιο sparkly, μπορείτε να βάλετε απο πάνω ένα glitter βερνίκι σαν το Νο. 393 της Flormar οπως έκανα και εγω στην δεύτερη φωτογραφία!

Θα ήθελα εδω να ευχαριστήσω ολες και ολους εσας που επισκεφθήκατε το blog μου αυτη τη χρονιά και αφήσατε τα σχόλιά σας κάτω απο τα posts μου. Ελπίζω το blog μου να σας βοήθησε να λύσετε οποια απορία είχατε και να σας ενημέρωσε. Να ευχαριστήσω και ολους εσας που με ακολουθήσατε στο Google, στο Bloglovin', στο Facebook και στο Twitter! Πραγματικά το εκτιμώ αφάνταστα και ελπίζω να βρήκατε τα posts μου ενδιαφέροντα!

Να ευχηθω λοιπόν σε ολους σας Καλά Χριστούγεννα γεμάτα ομορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπατε. Με γέλιο, με χαρά και... πολλά μελομακάρονα!!! Θα τα πούμε και πάλι μετα τις 27 Δεκεμβρίου!!

Lot's of Christmas Kisses xxx

bloglovin

11 comments:

Yiota71 είπε...

Καλές γιορτές με αγάπη !!

Ανώνυμος είπε...

Καλές γορτές με υγεία,αγάπη.....και Χρόνια σου πολλά για την ονομαστική σου γιορτή!!!Φιλάκιααα....

Ανώνυμος είπε...

Να περάσεις τέλεια εύχομαι να έχεις Καλά Χριστούγεννα εσύ και η οικογένεια σου με υγεία.Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και οτι επιθυμείς.

Rafalena είπε...

τι ωραια!!ευχομαι να περασετε αξεχαστα και μοναδικα.Καλα Χριστουγεννα και να χαιρεσαι την γιορτη σου!

τελειος ο ρουντολφ!!<3!!

Stevista είπε...

Τι γλυκούλης ο Rudolf! Καλές γιορτές Χριστινάκι!! :) x

Καλές γιορτές Χριστινάκι!
Να περάσετε τέλεια!!!

Unknown είπε...

Τι γλυκό mani!!!! Καλά να περάσεις στο Λονδίνο:)

μαριλού είπε...

Σήμερα ανακάλυψα το blog σου στο GGB και μπήκα να δω περιτείνος πρόκειτε και μπορώ να πω οτι με κέρδισες κατευθείαν μια που λατρεύω τα σχέδια και τα διάφορα χρώματα για τα νύχια και αυτο ειναι τόσο πρωτότυπο! Συγχαρητήρια!μ εδωσες πολύ καλή ιδέα
Καλα χριστούγεννα!

Ανώνυμος είπε...

Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε υπέροχα!
Σε ευχαριστώ για την όμορφη παρέα που μου κρατάς με τις αναρτήσεις σου, έμαθα πολλά και περιμένω να διαβάσω και τα επόμενα κείμενα σου.

makeupbymarias είπε...

run run Rudolph....πολύ ωραιο το σχέδιο! θα πέρασες τέλεια σίγουρα (Οικογενεια μαζεμένη, Λονδίνο...) για αυτο θα ευχηθώ σούπερ επιστροφή και καλά ψώνια!!!!!!!!!!! χαχαχχα

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive