15.12.11

Inglot Haul!

Όταν ανέβηκα στην Θεσσαλονίκη για την συνάντηση των Greek Beauty Bloggers, ένα απο τα πράγματα που ειχα στην 'To do list' μου, ήταν να επισκεφθω φυσικά το κατάστημα Inglot!!! Τα Inglot εχουν μονο ένα κατάστημα στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Καρόλου Ντηλ 11. Και οπως καταλαβαίνετε... πήγα!! Πήγα μαζί με την Demi η οποιά περίμενε υπομονετικά μεχρι να αποφασίσω τι θα πάρω!!! (Τhank you Demi!)

Πραγματικά οταν μπηκα μεσα στο κατάστημα τα εχασα λίγο! Τρελαίνεσαι απο όλα τα προϊόντα και τα χρώματα που βλέπεις μπροστά σου! Πραγματικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω!!! Τα Inglot εχουν ένα συστημα που λέγεται Freedom System, και το οποίο σημαίνει οτι μπορεις να δημιουργήσεις μια δική σου παλέττα με οποιον συνδιασμό χρωματων θελεις! Aν δεν κάνω λάθος, μπορεις να δημιουργήσεις παλέττες με τετράγωνες σκιες  με 2, 4, 5 ή 10 χρώματα. Υπάρχουν και αντίστοιχες παλέττες με στρογγυλές σκιες που νομίζω οτι διαφέρουν στην ποσότητα της σκιας και στην τιμή. Επισης μπορεις να κανεις παλέτες με ρουζ, concealer, κραγιόν κτλ. ή μπορείς να κάνεις μια παλέττα με διαφορα είδη!

Οι πάλεττες τους κλείνουν με ένα διαφορετικό τροπο απο τις συνηθισμένες παλέττες! Το καπάκι της παλέττας ειναι καπως διαφανες με το logo της Inglot, και κλείνει με 4 μαγνήτες στις άκρες της παλέττας.

Inglot 5 eyeshadow palette
Inglot Palette

Eγώ αγόρασα μια παλέττα με 5 χρώματα. Η παλέττα κοστίζει €6.50 και μετά καθε χρώμα που προσθέτεις πληρώνεις €6. Αρα, μια παλέττα με 5 χρώματα κοστίζει €36.50.



Τα χρώματα που διάλεξα ειναι:

Νουμερο 412:




Νουμερο 419:



Νουμερο 501:




Νουμερο 434:



Νουμερο 61:



Απίστευτα χρώματα και τέλεια ποιότητα! Οι σκιές είναι σαν μετάξι και απλώνονται τοσο ομορφα και ευκολα! Impressed! Το μονο αρνητικό που θα μπορουσα να πω, ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις τις σκιες ευκολα για να δεις τον αριθμό για παράδειγμα ή αν θελεις να τους αλλάξεις θέση, παλέττα κτλ. Αυτο βεβαια λύνεται με εναν αρκετα δυνατό μαγνήτη, αλλα δεν ειναι και οτι πιο βολικό να κουβαλας εναν μαγνήτη μαζι σου..

Μετά έπεσε το μάτι μου πάνω στα pigments!!! Και πήρα δύο!! (€13/2gr)

Inglot Pigments


Το νούμερο 22:

Inglot Pigment No. 22

Inglot Pigment No.22 swatches

Tα χρώματα που κάνει στο φως αυτο το pigment ειναι απίστευτα!!!


Το νουμερο 85:

Inglot Pigment No.85

Inglot Pigment No.85 swatch

Πραγματικά πρεπει να τα δείτε απο κοντά για να καταλάβετε ποσο ομορφα ειναι αυτα τα χρώματα!!! Σιγουρα θα φορέσω ενα απο τα δυο για την πρωτοχρονιά!!!!!

Αγόρασα επίσης ένα Ιnglot Lip Duo (Νουμερο 24) που έρχεται στην μορφή κύβου και περιέχει δυο αποχρώσεις!! (€12). Μυρίζει πολύ ομορφα σαν κεράσι και ειναι τέλειο για μέσα στην τσάντα! Και ειμαι σίγουρη οτι οταν το χρησιμοποιήσετε δεν θα περάσετε απαρατήρητη!!! Η συσκευασία ειναι πολύ πρωτότυπη και ομορφη!

Inglot Lip Duo No.24

Το ένα είναι σκέτο χρώμα με πολύ λάμψη:

Inglot Lip Duo No.24 swatch

Kαι το άλλο ειναι η ιδια περιπου απόχρωση αλλά με shimmer:

Inglot Lip Duo No.24 swatch

Kαι φυσικά δοκίμασα και τα δυο μαζί και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!!

Inglot Lip Duo No.24 swatch with both shades



Το τελευταίο προϊον που αγόρασα απο τα Inglot ειναι πραγματικά απίστευτο!! Δεν εχω ξαναδει κατι τέτοιο, και μολις μου το έδειξε η πωλήτρια ήξερα οτι επρεπε να γίνει δικό μου!!! lol Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό Lipgloss που αλλάζει το χρώμα του κραγιον που φοράτε και δινει στα χείλια μια άλλη διάσταση! Ερχεται σε πολλές αποχρώσεις και εγω διάλεξα το νουμερο 546.


Inglot Lipgloss no. 546
Inglot Lipgloss no.546
Περίμενα πως και πως να το δοκιμάσω για να δω το αποτέλεσμα! Ετσι το δοκίμασα πανω απο το Universal Glow της L'Oreal Paris και έπαθα πλάκα!

Universal Glow by L'Oreal Paris
Universal Glow and Inglot Lipgloss no.546 swatch

Το αποτέλεσμα ειναι πολυ ομορφο!!! Αλλάζει το χρώμα του κραγιόν που φοράτε ανάλογα με το πως πεφτει πάνω το φως, τους δινει μια 3D οψη και γυαλίζει απίστευτα!!! Και αυτο μυριζει ομορφα σαν κεράσι!

Τέλος, μου έκαναν δώρο ένα βερνίκι νυχιών και φυσικά διάλεξα ένα πολύ ομορφο shimmery μπλέ!!! (surprise surprise!!)

Inglot nail varnish no.309
Inglot Nail Varnish no.309 swatch

H εφαρμογή του βερνικιού ήταν τέλεια, δεν ειχα κανένα πρόβλημα και το χρώμα πολυ πιο ομορφο απ'οτι νόμιζα!!! Ειδικα το καλοκαίρι θα είναι Super!! Με δυο στρώσεις and I was ready to go! Οταν το είδα αυτο το χρώμα, μου θυμισε mermaid nails και ετσι αποφάσισα να το δοκιμάσω και με το Unconditionally Fabulous της MAC που είχα αγοράσει απο την τελευταία συλλογή! Και το αποτέλεσμα ειναι πολυ πολύ ομορφο!!!

Inglot Nail Varnish no.309 and Unconditionally Fabulous by MAC swatch

Aυτές λοιπόν ήταν οι αγορές μου απο την Inglot! Μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα με τα προϊόντα αυτής της εταιρείας και ελπίζω να ανοίξει συντομα και στην Αθήνα!!! Αλλιώς θα πρέπει να ξανανέβω Θεσσαλονίκη!!! (Ντέμη σου'ρχομαι!!!! lol)

Εσεις εχετε δοκιμάσει προϊόντα της εταιρείας Inglot? Eχετε καποιο να προτείνετε? Ποιο σας άρεσε περισσότερο?


bloglovin

25 comments:

myStickland είπε...

μεγειά..
είναι τέλεια τα χρώματα των σκιών..και εγω αυτά θα διάλεγα!!νομίζω οτι το lip gloss,που αλλάζει χρώματα είναι το πιο πρωτότυπο απο όλα..

Καλημέρα Χριστινάκι,
οι σκιές είναι απίστευτες και η παλέττα που έφτιαξες πλήρως εναρμονισμένη!
Ειδικά το 501 και το 434 φαίνονται τόσο όμορφα...
Ομολογώ όμως πως αυτό που μου έκλεψε τις εντυπώσεις ειναι το pigment No 22!
Ελπίζω να έρθουν σύντομα στην Αθήνα!
Καλοφόρετα Χριστινάκι!

Sugarenia είπε...

Wow, impressed! Όλα τα προϊόντα φαίνονται εξαιρετικά.

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να ανοίξουν και στην Αθήνα, γιατί Θεσσαλονίκη δυστυχώς πέφτει λίγο μακριά ;)

Elena είπε...

Με γειά σου Χριστινάκι να τα χαρείς!!!
Aπό όλα διαλέγω τα pigments και το lipgloss!!!!Aν δεν κατέβουν αυτά θα ανέβω εγώ!!!! ΧΧΧΧ

ioanna είπε...

με γεια! ολα φαινονται τελεια!!! πρεπει να κανω μια επισκεψη στο καταστημα νομιζω!

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Είναι όλα τόσο τέλεια!!!Με γεια σου Χριστίνα. Οι στρογγυλές σκιές είναι καλύτερες ή χειρότερες ποιοτικώς από τις τετράγωνες; Κάνε μας ένα FOTD με γιορτινό μακιγιάζ pleaseeeeeee.....

smugnificent είπε...

Εντάξει τελικά σε παρεξήγησα ήταν απλά μεγάλη η σακούλα χαχαχα! Πολύ όμορφα όλα, οι σκιές με έχουν εντυπωσιάσει πολύ και σκοπεύω τουλάχιστον στα 3 αγαπημένα μου χρώματα να κάνω από μια 5αδα (πράσινα, μπλε, μωβ). Το 2ο pigment μου θυμίζει αρκετά στο swatch κάτι ανάεσα στο blue brown pigment από MAC και το Label Whore της Too faced, πολύ όμορφο, όπως και το lipgloss. Καλοφόρετα!

@ΕΥΘΥΜΙΑ εγώ όσο τα δοκίμασα στο μαγαζί οι στρόγγυλες από τις τετράγωνες δε φαίνεται να έχουν διαφορές στην ποιότητα, αν και εξαρτάται από την υφή της κάθε απόχρωσης γιατί μερικές μου φάνηκαν πχ λιγότερο pigmented. Τώρα σε κανονική χρήση δε ξέρω μόνο τετράγωνες έχω δοκιμάσει

CuteandGirlyDMS είπε...

θέλω και γω........ ζηλευω......!!!! δεν θα έρθουν και στην αθήνα?????????????

Μεγια! καλοφόρετα! να τα χαρεις σου ευχομαι Χριστινάκι!

Alkistis είπε...

ειναι υπεροχα ολα και το καταστημα μικρο αλλα με μπολικα πραγματα τελικα δεν καταφερα ποτε να παω να βαφτω.. λες να παω αυριο που εχω και γενεθλια?? παντως εχω δωσει υποσχεση στον εαυτο μου να μην ψωνισω για αρκετο καιρο σκιες και μολυβια κραγιον κτλ κτλ γιατι εχω απιστευτα πολλα και τωρα ξαναβαλα το μακιγιαζ στην καθημερινοτητα μου (με ειχε πιασει μια περιοδο που δεν ηθελα αυτη την διαδικασια...)

Ανώνυμος είπε...

Χριστίνα μου, ΤΕΛΕΙΑ όλα με γεια σου κορίτσι!!!!! Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθεις και πάς στο κατάστημα,πάρε και μένα μαζί σου να το κλειδώσουμε φεύγοντας!!!!!Μπορώ να κάθομαι με τις ώρες σε τέτοια μαγαζιά....καλοφόρετα, γλυκιά μου.Φιλιάαα

Alkistis είπε...

μπορουμε να παμε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!!!

Rafalena είπε...

αχ και εμενα κοριτσια παρτε με μαζι σας!θα ειμαι ησυχη,μονο θα ψωνιζω!O:-)
Αλκιστις να χαιρεσαι τα γενεθλια σου για αυριο και μια σταση εκει επιβαλεται!
χριστινα ειναι πανεμορφα αυτα που πηρες...μια αδυναμια δειχνω στο λιπκλος που αλλαζει χρωμα...που θα μου παει θα κατεβω να το αποκτησω!:-
)

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Οι σκιές νομίζω οτι δεν εχουν καμια ποιοτική διαφορά, απλά διαφέρουν στο μέγεθος και στην τιμή. Φυσικά, οταν θα πας στο μαγαζι θα δεις οτι εχει ορισμένες σκιες που ειναι λιγο πιο pigmented απο άλλες, αλλα νομιζω οτι αυτο συμβαίνει σε ολες τις εταιρείες. Οσο για το FOTD αν προλάβω θα κάνω ενα διαφορετικά μολις γυρισω απο Λονδινο θα κανω σιγουρα ενα πριν την Πρωτοχρονιά! Φιλακια x

Unknown είπε...

@smugnificent
Ειδες που με παρεξήγησες?? Η σακουλα ηταν μεγάλη!!! lol Και εμενα το 2o pigment μου θυμισε το blue brown, αλλα οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι το blue brown ειναι πολύ πιο σκουρο και αυτο της Inglot εχει περισσότερο χρυσο. Θα περιμένω να δω και τις δικές σου παλέττες μολις τις φτιάξεις! ;)

Unknown είπε...

@Alkistis
Χρονια Πολλά για αύριο!!! Να εισαι πάντα καλά και ευτυχισμένη! Αυριο επιβάλεται να πας για να σε βαψουν, και ας μην αγοράσεις κατι! Πολλά φιλάκια! Να εχεις μια υπεροχη μέρα αυριο!! :)

Unknown είπε...

Koρίτσια οταν θα ξανανέβω Θεσσαλονίκη θα κανονίσουμε να πάμε ολες μαζι!! Θα περάσουμε super!!! ;)

Alkistis είπε...

πηρα τηλ αλλα δεν ειχαν ραντεβου ανοιχτο... θα το κανονισω καποια αλλη στιγμη... αλλα θα παω να με βαψουν μαλλον στην mufe που η κοπελα κανει καταπληκτικη δουλεια και λατρευω και τα προιοντα τους!!!

Alkistis είπε...

α!!!! και εννοειται οταν ξαναανεβεις να παμε βολτα!!!! θα τους τρελανουμε τους ανθρωπους αλλα δεν πειραζει...

ScrapgalGR είπε...

Ε, με αυτά τα pigments η wish list έχει φτάσει τα 500 χιλιόμετρα (μέχρι Θεσσαλονίκη δηλαδή)LOL!!!

Ioanna G είπε...

Ένα κι ένα τα πραγματάκια που πήρες, τα χρώματα είναι απίστευτα!! Σούπερ τα γοργονέ νυχάκια!

Tania M είπε...

Καλά τι απίστευτα χρώματα είναι πάλι αυτά!!! Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές!!! Και το μοντέλο επίσης!! Με γεια!!

Unknown είπε...

Αλήθεια λέει η Χριστίνα δεν ξέραμε τι να διαλέξουμε!!! Η σκιά Νο61 είναι για το απόλυτο Xmas smokey look! Όσο για το 3d gloss απλά δεν υπάρχει πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!!! Με γεια σου Χριστινούλα μου!!! Σε περιμένω κ πάλι!!!

Beauty in Crisis είπε...

Τι τελεια που ειναι ολα!!! Ζηλειααα:-Ρ θελω πολυ να τα δοκιμασω κ δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν στην Ελλαδα..
Με γεια σου!!!:-)

Maria είπε...

Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβρη τα ανακάλυψα αν και ήξερα ότι θα ανοίξουν και τα περίμενα,το σύστημα που έχουν με τις πάλετες είναι πολυ έξυπνο κι οικονομικό, έφτιαξα 3 και η μια είχε κονσιλερ και σκιά για φρυδια.Τώρα τις γιορτές που θα πάω πάλι θα δοκιμάσω τα foundation και τα κραγιόν, τις σκιές σε σκόνη,και τα βερνικια νυχιων.

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive