19.10.11

Flormar Haul!



Την εταιρεία Flormar την γνώρισα μέσα απο το Twitter και πολύ χαίρομαι γι'αυτό!! Πρόκειται για μια ιταλική εταιρεία καλλυντικών με έδρα το Μιλάνο, που προσφέρει πολυ ομορφα προϊόντα μακιγιάζ σε πολυ προσιτές τιμές! Και φυσικά έπρεπε να την δοκιμάσω! 

Eτσι πηγα στο εμπορικό κέντρο Avenue για να δω τα προϊόντα τους. Αυτο που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η μεγάλη ποικιλία που είχαν σε βερνίκια νυχιών!!! Πραγματικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω!! Ετσι αγόρασα 4 για €2.50 το καθένα!!!! Τα χρώματα που αγόρασα ειναι τα: 099, 038, 392 και 393.



Flormar Nail Varnish: 392, 099, 393 and 038

Τα χρωματάκια ειναι πολυ ομορφα, ειδικά αυτο το μπλε (no. 099)!

Flormar no.099 nail varnish

Kαι πιστέυω οτι το no.392 παει πολυ με αυτο το μπλε σαν effect:

Flormar nail varnish: no.099 and no.392

To no.038 ειναι ενα εντονο σκουρο χρωμα που είναι τέλειο τωρα το χειμώνα:

Flormar Nail Varnish no.038

Kαι φυσικά ταιριαξα και σ'αυτο το effect του που είναι το no.393:


Flormar nail varnish: no.038 and no.393

Επίσης είχαν πολλα και διαφορετικά lipgloss, και ως γνωστο lipgloss junkie ήθελα να δοκιμασω την formula τους. Αγόρασα το Supershine Lip Gloss no.109 για €3.90.


Flormar Supershine Lip Gloss no.109

Πραγματικα με εξέπληξε θετικά αυτο το lipgloss. Εχει ενα πολυ ομορφο άρωμα σαν τσιχλοφουσκα να το πω... δεν ξερω ακριβως αλλα πάντως θελω να το φάω οταν το μυρίζω!! lol Εχει πινελάκι για applicator και ενα ομορφο ροζ χρώμα με ροζ και ασημι shimmer! Δεν κολλαει καθόλου στα χειλια, τα διατηρει ενυδατωμένα και πραγματικα διαρκεί πολυ!!! Σε εμενα ειδικα που δεν μου μενει lipgloss στα χειλια πανω απο μιση ωρα, το συγκεκριμένο lipgloss εμεινε για πολυ περισσότερο! Στην επόμενη επίσκεψή μου στα Flormar θα κοιτάξω να παρω και κατι πιο ματ χωρις shimmer.

Τέλος αγόρασα και μια μασκαρα - την Great Look Mascara σε μαυρο χρώμα για €5.90.

Flormar Great Look Mascara

Την πρώτη φορά που την δοκίμασα να πω την αλήθεια μου απογοητεύτηκα... Νομιζα οτι δεν εκανε τιποτα στις βλεφαρίδες μου. Την δευτερη φορα ομως που ειχα περισσοτερο χρόνο και ασχοληθηκα λιγο με το προϊόν, ειδα οτι απλα ειναι μια μασκαρα που μπορεις να προσθετεις layers και ετσι να την κανεις οσο εντονη εσυ θέλεις! Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι με μια μασκαρα μπορεις να κανεις και καθημερινο look αλλα και εντονο βραδινο! Και το σημαντικοτερο, δεν κολλαγε τις βλεφαριδες και δεν προκαλουσε αυτο που λεμε 'spider eyes'. Aπο τοτε την χρησιμοποιώ καθημερινα.  Και μοιαζει πολυ με την Bad Gal mascara by Benefit. Tα βουρτσακια τους δηλαδή ειναι σχεδον ολοίδια!




Αυτές λοιπόν ήταν οι αγορές μου απο τα Flormar! Πως σας φανηκαν τα προϊόντα? Τι εχετε αγοράσει εσεις απο αυτη την εταιρεία?

14 comments:

Κερασία είπε...

Τιποτα!!! Σαμπως βρίσκεις και τιποτα εδώ στο χωριο που μένω? Μου μενει να βλεπω τα δικά σας και να ζηλεύωωωωω!!!
Αυτό το μπλε είναι όμορφο αλλα το αλλο το σκούρο είναι ολα τα λεφτά!!

alexandra είπε...

Συμφωνώ το μαύρο είναι τέλειο τέλεια εφαρμογή!!

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Εμείς που μένουνε πιο βόρεια, πού μπορούμε να βρούμε τα εν λόγω προϊόντα;;;

Demi είπε...

Κορίτσια... όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Χριστινάκι, που πάς και τα ανακαλύπτεις όλα αυτά???
Το μπλε μου άρεσε περισσότερο!! Και το lip gloss είναι super!!

xxx

Unknown είπε...

Για να δειτε που μπορειτε να βρείτε τα προϊόντα της εταιρείας Flormar πηγαίντε στην διευθυνση: http://www.facebook.com/pages/Flormar-Greece/129341013801605

Daphne είπε...

πολύ ωραία φαίνονται, δεν είχα ξανακούσει για αυτην την εταιρία! Στην σελίδα στο fb λενε πως θα ανοιξουν κατάστημα σύντομα στη Θεσσαλονίκη, ανυπομονώ να τα δοκιμάσω! :)

Ανώνυμος είπε...

Χριστινάκι εγώ τρελάθηκα με το μπλε χρώμα!!!!Καλά είναι απίστευτο....την εν λόγω εταιρεία,δεν την ξέρω,αλλά σίγουρα όταν θα έρθει Θεσσαλονίκη,θα την επισκεφτώ!!!!Φιλάκια....

Stevista είπε...

Δείχνουν όλα τόσο όμορφα και οι τιμές πολύ καλές!! Το 2ο glitter βερνικάκι που έβαλες πάνω απ'το σκούρο κόκκινο είναι φοβερό!! :) x

marakicious είπε...

περιμενα πως και πως αυτο το haul για να δω τι πηρες. φερανε αυτη την εταιρια και στην περιοχη μου και με την πρωτη ευκαιρια θα παω να την τιμησω.....

ΕΥΘΥΜΙΑ είπε...

Από μια μικρή έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι η εν λόγω εταιρία είναι τουρκική αλλά λανσάρεται ως made in italy...Ψιλοαπογοητεύτηκα χωρίς να είμαι ρατσίστρια...

makeupbymarias είπε...

τι θεϊκο μπλε είναι αυτό.....!!OMG!! και 2,50€ το ένα;;;;;;;;; θα είχα σηκώσει το stand!! τι μου κανετε ρε κορίτσια φράγκο δεν θα μου μείνει...αυτή η wish list δεν έχει τέλος πια!!!!

Unknown είπε...

@ΕΥΘΥΜΙΑ
Mετά το σχόλιό σου έκανα και εγω μια ερευνα και είδα οτι η εταιρεία ξεκίνησε το 1970 στο Mιλάνο και το 1986 η παραγωγή μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Προσωπικά δεν με πειράζει... Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα που παράγονται στην Τουρκιά και πωλούνται στην Ελλάδα. Πηγα μια βολτα στο ΙΚΕΑ και εμεινα! Σχεδον τα μισα φτιάχνονται στην Τουρκία! Οπως η Κινα έτσι και η Τουρκία έχει χαμηλό κόστος παραγωγής γι'αυτο και την προτιμούν πολλές εταιρείες! :)

glittermeup είπε...

Wow, Prepei na pao opos dipote sindoma na pao na agoraso afta ta vernikia kai ena lipgloss! xo

Unknown είπε...

Σε όσες απο εσάς άρεσε το μπλε χρωματάκι, μην ξεχάσετε να δειτε το αυριανό post!!!! ;)

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive