7.10.11

World Smile Day!


Απο το 1999 έχει καθιερωθεί η πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου να είναι η μέρα του χαμόγελου! Γι'αυτό λοιπόν, σημερα κάντε μια καλή πράξη και βοηθήστε καποιον αλλο να χαμογελάσει!




 

Δεν χρειάζεται ομως να περιμένουμε την επισημη μέρα του χαμόγελου! Είναι πολύ σημαντικό μέσα σ'όλα αυτα που μας συμβαίνουν σήμερα, να μην ξεχναμε να χαμογελάμε!

«Απλώς κοιταχτείτε στον καθρέφτη και χαμογελάστε», προτείνει ο Ντίτερ Πούετζ, ψυχοθεραπευτής και διευθυντής της Κλινικής Deister Weser Clinic στη Γερμανία. Αυτόματα βελτιώνεται η διάθεση.

Το γέλιο όμως δεν βελτιώνει μόνο την ψυχική μας διάθεση, αλλά είναι σημαντικό και για τη σωματική μας υγεία! 'Οταν γελάμε, αυξάνεται η παραγωγή ενδορφινών στον εγκέφαλο. Οι ενδορφίνες είναι τα φυσικά παυσίπονα του οργανισμού και οι ορμόνες της ευεξίας!

Επίσης οταν χαμογελάμε φαινόμαστε ομορφότερες και νεότερες!

source: imgfave


Και συμφωνώ τοσο πολύ με αυτη τη φράση: 'To χαμόγελο, ειναι το καλύτερο μακιγιάζ που μπορεί να φορέσει μια κοπέλα!! Γι'αυτό λοιπόν σήμερα, φορέστε λιγότερο μακιγιάζ και προσπαθήστε να χαμογελάτε πιο πολύ!

Αν πάλι θελετε να φοράτε και μακιγιάζ και να χαμογελάτε, εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία που προσφέρει η εταιρία E.L.F! Mε κάθε παραγγελία σας απο το site www.eyeslipsface.co.uk , παίρνετε δωρο ενα Lip Plumping Gloss! Aπλα χρησιμοποιήστε τους κωδικούς που φαίνονται στην φωτογραφία, αναλογα με το χρωμα lip gloss που επιθυμείτε!




Εσείς γελάσατε σήμερα? Tι σας κάνει να γελάτε? Εγώ για παράδειγμα, και μονο που σκέφτομαι τα παιδιά μου δεν μπορω να μην χαμογελάσω! Οτι πρόβλημα και να εχω, μαζί τους το ξεχνάω! Εχουν τοση θετική ενέργεια γύρω τους!

Μην διστάσετε επίσης να αφήσετε στα σχόλια, καποιο αστειο ή ανέκδοτο που ξέρετε για να γελάσουμε ολες!!

3 comments:

Καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί τελικά ξεχνάμε να χαμογελάμε..
Δεν θα σου πω ανέκδοτο γιατί ποτέ δεν τα θυμάμαι!! χαχαχα

Όμως θα σου πω ότι το πρώτο χαμόγελο που έσκασε στα χείλη μου σήμερα το πρωί,ήταν όταν άκουσα την ανιψιά μου στο τηλ να λέει Α-Α-ΠΩ!! Το Σαγαπώ από ένα μικρό πλασματάκι σε κάνει σίγουρα όχι μόνο να χαμογελάς αλλά να νιώθεις ο πιο σημαντικός άνθρωπος του κόσμου!!

Y είπε...

Τι όμορφο πράγμα που είναι το χαμόγελο. Ένα από τα πράγματα που μ'αρέσουν στην Αμερική, παρόλο που μου λείπουν οι ΈΛληνες, είναι που ο κόσμος σου χαμογελάει, μέχρι και οι άγνωστοι στο δρόμο!

glittermeup είπε...

To na xamogelas se kani toso pio poli omorfi kai friendly :) xo

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive