26.10.11

Online Beauty Deals for Halloween!




Για σήμερα σας έχω treat! Θα αναφερθώ σε δυο sites που έχουν έκπτωση λόγω του Halloween και θα σας πω τι θα αγόραζα εγώ απο αυτα!

Το πρώτο είναι το Cherry Culture που δίνει έκπτωση 10% σε κάθε παραγγελία άνω των $50. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό HWN10 στο checkout, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2011.





Για $50, ώστε να εκμεταλλευτώ και την έκπτωση, θα διάλεγα:

1. NYX Eyeshadow Trio in Rock and Roll   $8.00   $5.99  
Aυτή η παλέττα λένε οτι έχει 3 dupes για τις σκιές της MAC Ricepaper, Satin Taupe και Knight Divine (για την οποια θα κάνω σύντομα αναλυτικο post!). Και επιπλέον ειναι και ενα από τα προϊόντα της NYX που ειναι σε Sale! Extra bonus!!


2. MILANI Haute Value Designer Nail Lacquer Collection in Dressmaker    $4.49 
Ειναι ακριβές dupe για το Limited Edition βερνίκι νυχιών Jade της Chanel το οποιο δεν πρόλαβα να αγοράσω.


3. NYX Jumbo Eye Pencil in Milk  $4.50   $2.99
Το μολύβι αυτό έχει τις καλύτερες κριτικές και είναι και αυτό σε Sale! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν highlighter στο τόξο του φρυδιού ή στην εσωτερική γωνία του ματιού. Επισης μπορει να εφαρμοστει σαν βαση της σκιάς.


Εχω ακούσει τοσα πολλα για αυτό το σφουγγαράκι που πρεπει να το δοκιμάσω! Υπόσχεται αψευγαδιαστα αποτελέσματα στην εφαρμογή του foundation με ταμποναριστές κινήσεις!
5. & 6. NYX Powder Blush in Raisin and Angel   $6.00   $4.50
Αλλη μια κατηγορία στα προϊοντα NYX που έχει extra έκπτωση! Για αυτές τις αποχρώσεις εχω ακουσει τα καλύτερα λόγια απο την Michele1218 στο YouTube!

7. MILANI BRONZER XL All-Over Glow in bronze glow    $9.99
Η συσκευασία είναι τεράστια και ειναι χωρισμένη σε mat bronzer και shimmer με πολυ καλές κριτικές online.


Το δεύτερο site είναι το BeautyBay.com το οποίο προσφέρει 10% έκπτωση σε ολες τις αγορές σας! Χρησιμοποιήστε τον κωδικό SCARY10 στο checkout μεχρι αυτη την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου.



Τα προϊόντα που θα διάλεγα να αγοράσω απο αυτο το site είναι:



1. Urban Decay Book of Shadows Vol IV   €52.90
Η παλέττα αυτή είναι Limited Edition και περιέχει τα πάντα! Το κουτί ειναι απίστευτο με πανεμορφες πεταλούδες και εκτος απο 16 σκιες (εκ των οποίων οι 10 δεν εχουν ξανακυκλοφορήσει), περιλαμβάνει Full sized 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner, Travel sized Eyeshadow Primer Potion και Travel sized Supercurl Curling Mascara. Η καινοτομία αυτης της παλέττας βρίσκεται στο οτι εχει θέση που μπορεις να τοποθετείς το iphone σου, και να το συνδέεις με το φορητό ηχείο που συμπεριλαμβάνεται στην παλέττα!!  Επίσης έχει 10 "How-To" καρτες με quick response codes για να βρειτε τα video που σας δείχνουν πως να κανετε διάφορα looks. Ετσι τοποθετείτε το iphone στην θηκη, το συνδέετε με το ηχειο, βαζετε τον κωδικο που θελετε απο την καρτα που διαλέξατε και μπορείτε να βλεπετε το video και να αντιγράφετε και εσειs το look!!! 


2. Μagnetic Polish by Nails Inc in Houses of Parliament  €13.10
To καινούργιο trend στα νύχια (αν και δεν ειναι τοσο καινούργιο, απλα ολο και περισσοτερες εταιρείες βγαζουν τετοιου είδους βερνίκια τελευταία), ειναι το μαγνητικό βερνικι νυχιών. Προκειται για ενα ειδικο βερνίκι στο οποιο μπορεις να κανεις διαφορα σχεδια με την βοηθεια ενος μαγνητη.

3. Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner in Carbon Black        €14.90
Πάντα ψάχνω το κατάλληλο eyeliner που θα με βοηθήσει να κανω την τελεια γραμμη, και αυτο φαινεται να εχει πολυ καλη και λεπτη μυτη!

4. Ciate Nail Varnish in Burlesque      €9.30 
Δεν είναι μονο η υπέροχη και πολυ γλυκιά συσκευασία με το φιογκάκι, αλλά ειναι και τα υπεροχα χρωματα που εχουν αυτα τα βερνίκια! Το συγκεκριμένο ειναι το αγαπημένο μου!

5. Jemma Kidd Make Up School Blushwear Creme Cheek Colour in Guava     €12.50
Είχε μιλήσει για αυτο το blush η Michele1218 και ήθελα απο τοτε να το δοκιμάσω. Γενικά για την εταιρεία Jemma Kidd εχω ακουσει πολλα καλα λογια και θα ηθελα να δοκιμασω καποια απο τα προϊόντα τους.

6. Cargo Colour Eye Shadow Palette in Baja  €20.30
Απο τοτε που την ανέφερε η TiffanyD στο video της την ψάχνω απεγνωσμένα! Τώρα που την εφερε το Beauty Bay σιγουρα θα την αποκτήσω!! Πρεπει να δειτε το video της TiffanyD για να δειτε ποσο απλη αλλα και ποσο ομορφη ειναι αυτη η παλέττα!

Aυτές λοιπον ειναι οι επιλογές μου απο τα δυο sites. Εσεις τι θα διαλέγατε? Σκεφτεστε να επωφεληθείτε το Halloween και να αγοράσετε κατι με τις εκπτώσεις?

13 comments:

glittermeup είπε...

To Urban Decay palette prepei na to paro !! xo

Κερασία είπε...

Maresei pou grafeis kai protaseis pou exeis na kaneis!!!

Ioanna G είπε...

Τι όμορφα όλα!! Πώς έφτιαξες τις εικονίτσες με τα προϊόντα που ήθελες;;

Alkistis είπε...

αχ αυτη η παλετα urban dekay.... θυμασαι που στην εδειξα?? ακομα δε τη πηρα λες να το κανω τωρα???

Unknown είπε...

@NatalieDouka
Με photoshop! :)

Unknown είπε...

@Alkistis
Απο τότε που μου την έδειξες την σκέφτομαι!! Πιστευω οτι με ολα αυτα που εχει αξίζει τα λεφτά της! Που θα την βάλω δεν ξέρω!!! lol

Alkistis είπε...

και γω αυτο σκεφτομαι που θα την βαλω... θα την παρω το καλο με τις σκιες ειναι οτι δε χαλανε....

Alkistis είπε...

αν και με τρωει το χερι να την παρω... θυμηθηκα οτι εχω απειρες σκιες stila και να πω οτι τα χρησιμοποιω θα ελεγα χαλαλι... αντε να την παρεις και να κανεις review να ζηλεψω... εκτος και αν πω σε κανεναν να μου την κανει δωρο...

Unknown είπε...

@Alistis
Μπορεις να ζητήσεις να σου την κάνουν δώρο τα Χριστούγεννα!!! ;)

Alkistis είπε...

και τα γενεθλια μου κοντευουν (16.12) :D ή δωρο γαμου για μενα... (19.11 παντρευομαι!!!)

Unknown είπε...

@Alkistis
Αλήθεια??? Με το καλό σου εύχομαι!! Αρα εχεις πολλες πιθανοτητες να την παρεις!!! :)

Alkistis είπε...

Tis the perfect time to pick up the Book of Shadows IV (packed with travel-sized UDPP and Supercurl Curling Mascara plus a FULL-SIZE 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner in Perversion) for your FRIENDS & FAMILY with our 20% code: FFHOLIDAY11


ayta kanei to fcb kai meta les to pairnw de to pairnw mou fwnazei!!!!

Alkistis είπε...

Ακυρο :( νομιζα πτο ηταν το beautybay τελικα ειναι το site ths urbandecay που δεν στελνει Διεθνως...

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo myfavouriteeshopssidebar_zps4eecc62a.jpg

INSTAGRAM

PINTEREST

LABELS

BLOG ARCHIVE

TRANSLATE ME

Blog Archive